eUKhost leta 2020: Kaj pravijo ocene eUKhost odjemalcev?

eUKhost Uvod

eUKhost je podjetje v Veliki Britaniji, ki je specializirano za poslovne pakete. Leta 2001 ga je ustanovil Robert King, ki je bil takrat star 15 let. Temelji v Morleyju v bližini Leedsa v Veliki Britaniji in upravlja dodatne pisarne v Durhamu, Veliki Britaniji in Indiji.


eUKhost uporablja zmogljivosti centrov podatkov v Veliki Britaniji in je še posebej osredotočen na privabljanje strank javnega sektorja in podjetij. Ponuja tudi skupno gostovanje na začetni ravni in načrt za izdelavo spletnih strani.

Gostovalni načrti eUKhost

eUKhost ima zelo široko paleto paketov, od graditelja spletnih strani do zasebnih oblakov.

Na voljo sta gostovanje Linux in Windows; prvega je mogoče kupiti s cPanel ali kot čisti paket gostovanja WordPress. Obe platformi je mogoče kupiti kot skupni gostovalni načrt ali kot preprodajalca.

Načrti za WordPress so določeni glede na skladiščenje in zmogljivosti, ne pa na število obiskov na mesec.

Izdelovalec spletnih mest eUKhost se imenuje Amazing Website. Načrt je brezplačnega gostovanja, vendar vam omogoča samo ustvarjanje spletnega mesta na eni strani; če potrebujete do 5 strani, boste morali plačati za osebni načrt. Za neomejene uporabnike poslovni in podjetniški načrti ponujajo vrhunsko podporo, neomejeno e-pošto in integracijo PayPal.

VPS in namenski strežniki prihajajo tudi z operacijskim sistemom Windows in Linux, vsi namenski strežniki pa so v celoti upravljani. Če izberete namenski načrt, preverite, ali je izbran shramba. Na voljo sta tako HDD kot SSD.

V gostovanju v oblaku se ponaša s 100-odstotno garancijo za produktivnost, vaš strežnik pa lahko nastavite z izbiro distribucij, ki temeljijo na Linuxu, Windows 2008 ali Windows 2012. Svoj paket lahko oblikujete s cPanel ali Plesk, nadzorom nadzorov in z dodatnim daljinskim upravljalnikom rezervna določba.

eUKhost Infrastruktura

Vsi centri podatkov eUKhost se nahajajo v Veliki Britaniji, trenutno pa ima približno 1.200 strežnikov, razporejenih na treh spletnih mestih. Uporablja eno napravo v Wakefieldu, sorazmerno blizu glavnega sedeža, ter dva objekta južno v Maidenheadu in Nottinghamu. Samo to bo eUKhostu dalo prednost pred gostitelji, ki ponujajo samo shranjevanje podatkov v ZDA.

Podpora za eUKhost

Podporje strankam v britanskih in indijskih uradih zagotavlja osebje eUKhost. Tehnično podporno osebje je na voljo po telefonu 24/7, vse dni v letu.

eUKhost politika garancije / odpovedi vračila denarja

Družba ima 30-dnevno garancijo za vračilo denarja po prvotnem datumu naročila. Poleg tega lahko stranke zahtevajo delno povračilo neporabljenega časa svoje pogodbe. Ni vam treba vnaprej plačati za dolgo pogodbo; Stranke eUKhost se lahko odločijo za plačilo mesečno, če želijo.

Povzetek eUKhosta

Kupce, ki potrebujejo spletno gostovanje v Veliki Britaniji, bo verjetno pritegnil eUKhost. Za razliko od nekaterih konkurentov, družba resnično uporablja centre podatkov samo za Združeno kraljestvo in bi zato morala zagotoviti veliko hitrost za britansko publiko.

Čeprav gre za razmeroma majhnega gostitelja, njegova dolgotrajnost in paleta paketov kaže na zavezo k zadovoljstvu strank. Poleg tega je v Veliki Britaniji podpora 24/7 precej redka; eUKhost je dobro izkoristil svojo indijansko prisotnost in tako zagotovil, da bo vedno na voljo nekdo, ki bo pomagal.

Povezane povezave
Blog: http://blog.eukhost.com/
Forum: http://www.eukhost.com/forums/
Knjižnica virov: http://www.eukhost.com/web-hosting/kb/

eUKhost Pogosta vprašanja

 • Ali eUKhost ponuja gostovanje v operacijskem sistemu Windows?

  Da. eUKhost ponuja tako Linux kot Windows gostovanje.

 • Kje se nahaja podjetje?

  Njene poslovne pisarne so v mestu Morley v bližini Leedsa v Veliki Britaniji.

 • Ali so cene za podaljšanje verjetno višje od uvodne cene?

  Ne. Cene ostanejo pri obnovi enake.

 • Ali je domena vključena v nakup načrta gostovanja?

  Z nekaj načrti gostovanja je na voljo brezplačna domena.

 • Kakšna garancija za zadovoljstvo je ponujena?

  eUKhost ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja.

 • Ali eUKhost ponuja VPS gostovanje?

  Da. eUKhost ponuja storitve Linux in Windows VPS. Linux strežniki so na voljo s polnim dostopom do SSH, Windows strežniki pa z oddaljenim dostopom do namizja.

 • Kakšne možnosti za podporo so na voljo?

  Vse stranke gostitelja imajo dostop do telefonske podpore in 24/7 klepeta v živo.

 • V katerih jezikih je tehnična podpora na voljo v?

  Tehnična podpora je na voljo samo v angleščini.

 • Kje se nahajajo podatkovni centri eUKhost?

  Podatkovni centri podjetja so v Veliki Britaniji. Uporablja objekte v Maidenheadu, Readingu, Nottinghamu in Manchestru.

 • Kateri jeziki za razvoj podpira eUKhost?

  Linux gostovanje, ki temelji na eUKhostu, podpira PHP 5.2.x, Perl 5.10.x in MySQL 5.0.x ali novejše. Njegovo gostovanje s sistemom Windows podpira tudi ASP.NET in MS SQL.

 • Ali eUKhost ponuja prodajne pakete?

  Da. Na voljo sta načrta preprodajalcev Linux in Windows.

 • Ali mi bo eUKhost pomagal prenesti obstoječe spletno mesto?

  Ne. EUKhost trenutno ne oglašuje brezplačne migracije spletnih mest.

 • Ali lahko v svojem računu nastavim več mest?

  V mnogih paketih ste omejeni na določeno število domen ali določeno število baz podatkov. Nekateri dovolijo le enega od vsakega. Če želite nastaviti več mest, preverite droben tisk.

 • Ali mi bo zagotovljen graditelj spletnega mesta?

  Da. Z vsemi načrti gostovanja je na voljo graditelj spletnega mesta. Enostavno se imenuje SiteBuilder in se lahko uporablja na tabličnem računalniku, namizju ali pametnem telefonu.

 • Kakšni varnostni ukrepi veljajo?

  eUKhost uporablja kombinacijo varnosti strojne opreme na mestu in varnosti programske opreme za varovanje podatkov svojih strank.

 • Katere nadzorne plošče so na voljo?

  Linux načrti vključujejo cPanel, medtem ko Windows načrti vključujejo DotNetPanel.

 • Kakšno jamstvo za čas je na voljo?

  eUKhost zagotavlja 99,95-odstotno jamstvo za uptime za načrte spletnega gostovanja in 100-odstotno jamstvo za uptime gostovanje v oblaku.

 • Katere dodatne varnostne funkcije so vključene?

  eUKhost ponuja MTvScan in SpamExperts ter številne varnostne pakete.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me