eHost.com se je zaprlo: katere so najboljše alternative?

Kaj se je zgodilo z eHostom

Sredi avgusta 2017 je eHost napovedal, da se bo kmalu ugasnil in naj novi uporabniki uporabljajo iPage. Z julijem 2018 je eHost prenehal podpirati stare stranke in jih prenesel na JustHost
(in Sitelio
za stranke, ki so izdelali spletna mesta).


eHost je bilo ameriško gostiteljsko podjetje, ki je bilo prvotno ustanovljeno leta 1996. Podjetje je leta 2010 kupila skupina Endurance International (EIG) in postala ena ključnih blagovnih znamk na trgu poceni gostovanja za začetnike. Sedež je bil iz Houstona v zvezni državi Teksas v ZDA, kjer je bil tudi njegov podatkovni center.

Nadomestne možnosti eHost

Za ljudi, ki se jim zdi eHost privlačen, smo sestavili druge možnosti, ki bodo delovale dobro.

Bluehost

Logotip Bluehost

Bluehost je znan po svoji zavezanosti WordPressu, vendar ponuja celotno ponudbo gostovanja za tiste, ki šele začnejo pri gostovanju vse do uveljavljenih podjetij.

Tako kot eHost je tudi Bluehost del EIG-a. Posledično ponujajo podobne načrte. Pravzaprav njihov osnovni načrt stane enako kot eHost: 2,75 dolarja na mesec. Če pa želite dobiti načrt, v katerem so neomejena spletna mesta, boste morali nadgraditi na načrt Bluehost’s Plus, ki stane 5,95 USD na mesec.

Vse, kar morate vedeti o Bluehostu, najdete na naši pregledni strani, ki vključuje več kot 480 mnenj strank. Ali pa pojdite naravnost na Bluehost
in si oglejte, kaj lahko ponudijo.

SiteGround

Logotip SiteGround

SiteGround je naš najbolje ocenjen spletni gostitelj. Ponujajo hitre in izjemno stabilne strežnike – z več kot 99,99% upodabljanjem na naših testih v zadnjem letu. Zagotovo nudijo tudi najboljšo podporo v industriji.

Slaba stran s strani SiteGround je, da so nekoliko dražje. Njihov osnovni načrt, ki podpira eno spletno mesto, znaša 3,95 dolarja na mesec. Če želite gostovati na več spletnih mestih, boste morali plačevati 5,95 dolarja na mesec – vendar ima to številne prednosti, kot je strežnik za prikazovanje.

Preberite več o SiteGround z našim strokovnim pregledom (in si oglejte 2900++ uporabniških pregledov). Lahko pa zdaj obiščete SiteGround
.

A2 gostovanje

Logotip gostovanja A2

Gostovanje A2 je v marsičem podobno spletnemu mestu SiteGround. Naši testi kažejo, da časi njegovega delovanja niso tako dobri, vendar so hitrosti nalaganja strani bistveno hitrejše.

Osnovni (en spletni) načrt A2 znaša 3,92 USD na mesec. Njihov neomejen načrt je 4,90 dolarja. Najboljše od vsega je, da so njihove cene obnove nižje kot pri Bluehostu in SiteGroundu. Ne pozabite pa, da A2 gostovanje ni tako enostavno za uporabo. Če ste novi v spletnem gostovanju, boste morda želeli sodelovati z drugimi gostitelji.

Če želite izvedeti več, si oglejte našo stran za pregled, ki bi morala odgovoriti na vsa vaša vprašanja. Vključuje več kot 260 mnenj kupcev. Ali pa kliknite zdaj na A2 gostovanje
.

Storitve in specializacije

V eHostu so bile stvari zelo preproste, le en paket Linux gostovanja v skupni rabi. Načrt je vseboval neomejen prostor za shranjevanje in pasovno širino. Za hitro delovanje in delovanje spletnega mesta je eHost ponudil namestitvene programe z enim klikom, vključno z aplikacijami, kot so WordPress, Joomla in Drupal. Vse stranke bi lahko postavile neomejeno e-poštne naslove, baze podatkov in domene. Vključeni so bili oglaševalski krediti, s katerimi lahko vaše spletno mesto napreduje v programu AdWords in oglasnem omrežju Yahoo / Bing.

Načrt je vključeval tudi orodje za izdelavo spletnega mesta, ime domene in različne skripte za e-trgovino ter pakete, ki vam bodo pomagali dobiti spletno trgovino. Oglašena cena je bila uvodna stopnja, zato je bila cena za podaljšanje višja (običajno dvojna).

Kot pri večini osnovnih načrtov morate tudi pri tem upoštevati, da neomejena pasovna širina ni bila nujno neomejena. Podjetja, kot je eHost, spremljajo uporabnike, da se prepričajo, ali je njihova uporaba v sprejemljivem območju. Malo poslovnih spletnih mest bo preseglo običajno porabo virov, toda če imate na voljo veliko skript, boste morda morali nadgraditi. Zagon takšnih storitev, kot so spletna širina pasovne širine, je običajno prepovedan na takšnih načrtih.

Čeprav se podporno gradivo eHosta nanaša na VPS in namenske strežnike, se zdi, da niso na voljo za nakup.

Nadaljevanje po pregledih uporabnikov

Podpora in storitve za stranke

Podpora je bila na voljo 24/7 prek telefona, klepeta v živo in e-pošte. eHost je dejal, da bodo na telefonske klice odgovorili v manj kot 2 minutah. Obstajala je tudi vrsta spletnih vadnic, ki pokrivajo osnovne naloge upravljanja gostovanja.

Če bi morali spletno mesto preseliti z drugega gostitelja, bi to morali storiti sami. Pomoč za migracije ni bila zagotovljena. Če bi prehajali iz gostitelja cPanel, bi moral biti premik relativno preprost, saj je eHost zagotavljal tudi cPanel. Premik z gostitelja z druge nadzorne plošče je lahko tehnično zapleten in je naloga samo za izkušene uporabnike.

Infrastruktura in varnostne kopije

eHost uporablja 24 urno spremljanje omrežja. Vsi osebni podatki za vaš račun, na primer podatki kreditne kartice, so bili zbrani z varnostjo SSL in shranjeni na varnih strežnikih. Podjetje je ponujalo omejene podatke o svojem centru podatkov, razen lokacije. Imela je enega, CyrusOne, objekt v Houstonu v Teksasu.

Poslovni kupci in zdravstveni delavci so morali opozoriti, da eHost ni skladen s HIPAA. Skladnost s PCI prav tako ni zagotovljena v njegovem načrtu skupnega gostovanja.

eHost je vzdrževal avtomatske varnostne kopije za vse strežnike, vendar so te potekale le enkrat na teden. Poleg tega so bile varnostne kopije shranjene le en teden, preden so jih zamenjali. Vsak račun, ki je porabil več kot 20 gigabajtov podatkov, ne bi bil vključen v to varnostno shemo. eHost bi varnostno kopiral baze podatkov strank, vendar ne datotek. Če vas skrbi izguba podatkov, je vedno dobra ideja, da postavite svoj rezervni sistem.

Zagotovljeno neplačilo

eHost je ponudil 99,9-odstotno jamstvo za čas, brez upoštevanja rednega vzdrževanja. Če te garancije ne bodo izpolnili, ste morda upravičeni do enomesečnega dobropisa za račun. Pričakovali bi, da boste predložili dokaze o čezmernem izpadu v roku 30 dni od konca meseca, dokončna odločitev pa naj bi bila eHost.

Politike zaračunavanja in odpovedi

eHost je sprejel plačilo z večjimi kreditnimi karticami, bančnimi nakazili, Western Unionom, čeki in nakazili. Načrt eHost se samodejno obnovi, razen če so dogovorjeni drugi dogovori. Stranka je bila dolžna zagotoviti, da so njihovi podatki o plačilu posodobljeni, da se izogne ​​zamudnim plačilom, saj lahko vse račune, ki niso bili plačani v 15 dneh od datuma računa, začasno ukine ali ukine.

eHost je ponudil 30-dnevno garancijo vračila denarja za storitve gostovanja v skupni rabi. Če prekličete kupce v tem času, boste prejeli celotno povračilo, zmanjšano za stroške registracije domene. Preklicati boste morali zahtevo in nato v roku 90 dni pisno oddelku za podporo, da boste zahtevali vračilo. Če bi zamudili ta korak, ne bi prejeli vračila.

Odpovedi po 30 dneh bi lahko povzročile nadomeščeno vračilo, čeprav je to prepuščeno diskreciji eHost.

Zaključek

Če potrebujete osnovno, skupno rešitev za gostovanje, ki vam bo omogočila, da hitro nastavite svojo spletno prisotnost z malo težav, je eHost enkrat ponudil pravo rešitev. Trije alternativni gostitelji, ki smo jih opisali tukaj, bi morali zadovoljiti potrebe vseh, ki jih je eHost že prej služil.

eHost.com Pogosta vprašanja

 • Ali je eHost ponudil VPS gostovanje?

  Št. EHost je ponudil en skupni načrt gostovanja. V svoji zbirki znanja je bilo nekaj omembe VPS gostovanja, vendar nič ni kazalo, da načrti VPS niso bili nikoli na voljo.

 • Ali je eHost ponudil gostovanje v operacijskem sistemu Windows?

  Ne. EHost je ponudil samo en načrt gostovanja v skupni rabi za Linux.

 • Ali je eHost pomagal pri migraciji spletnega mesta?

  Ne. EHost ni zagotovil tehnične podpore za migracijo spletnega mesta. Morda bi lahko sami preselili spletna mesta, odvisno od programske opreme ali CMS-ja, ki ga uporabljate.

 • Na voljo je bilo neomejeno prostora za shranjevanje in pasovne širine?

  Da. eHost je zagotovil neomejeno pasovno širino in prostor za shranjevanje. V praksi je to običajno pomenilo, da bo eHost pričakoval, da bo vaše spletno mesto v razumnih mejah in da spletno mesto porabi običajne količine virov. eHost je dejal, da je v to kategorijo spadalo 99,95% kupcev. Vsakemu kupcu, ki uporablja izjemno velike količine pomnilnika ali pasovne širine, se izda opozorilo.

 • Kakšna nadzorna plošča je bila zagotovljena?

  Vsem strankam v skupni rabi je na voljo cPanel. Izkazalo se je, da je eHost prej uporabljal vDeck.

 • Ali je eHost zagotovil brezplačno ime domene?

  Da. Ko ste se prijavili na svoj račun gostovanja, ste dobili eno brezplačno ime domene.

 • Ali je obstajalo jamstvo za uptime?

  Da. Zagotovljen eHost 99,9% uptime, merjeno mesečno. Če imate čas zakasnitve, lahko zahtevate enomesečni dobropis za račun. Če menite, da vaš strežnik ne zagotavlja ustrezne učinkovitosti, bi vas eHost lahko premaknil na drug strežnik. Če želite to narediti, bi morali naročiti nov račun za gostovanje iste vrste, kot ga trenutno imate, in nato dvigniti vozovnico, da bodo vaši podatki prešli s starega računa na novega. Nato lahko spremenite svoj DNS in prekličete stari račun.

 • Ali je eHost ponudil namestitev skripta z enim klikom?

  eHost je z vsakim načrtom gostovanja ponudil Design Suite. To vključuje namestitvene programe z enim klikom za programsko opremo, kot sta WordPress in b2Evolution. Če potrebujete več prilagodljivosti, lahko zaprosite za Quickinstall za MOJO Marketplace, ki bo omogočen na vašem računu. To je ponudilo približno 100 skriptov, ki jih lahko namestite prek cPanel.

 • Ali je eHost zagotovil brezplačne slike in druge medije?

  Ne. EHost ni ponudil nobenega brezplačnega medija za prenos.

 • Kateri programski jeziki so bili na voljo?

  Vse stranke so bile nastavljene s PHP 5.4, vendar lahko zaprosijo za prehod na PHP 5.5 ali PHP 5.6. Na voljo so bili Ruby on Rails, PEAR, Python in Perl.

 • Ali je eHost sprejel plačila prek Paypala?

  Da. Plačate lahko prek PayPala ali večine večjih kreditnih kartic.

 • Bi lahko plačevali mesečno?

  Da. eHost vam omogoča, da za gostovanje plačujete iz meseca v mesec, tako da lahko kadar koli prekličete. Če se odločite za plačilo za eno leto ali več vnaprej, bi vam lahko ponudili popust na ceno gostovanja.

 • Ali je bilo na voljo omrežje za pošiljanje vsebin (CDN)?

  Ne. Če bi ga radi uporabljali, bi morali postaviti lasten CDN.

 • Kje so bili podatkovni centri eHosta?

  eHost je uporabil podatkovni center CyrusOne v Houstonu, Teksas v ZDA.

 • Bi lahko gostili več kot eno spletno mesto?

  Da. eHost vam je omogočil uporabo neomejenih domen s svojim računom.

 • Ali je imel eHost posebne ponudbe za študente in šole?

  Ne. EHost ni ponudil načrtov s popustom za študente, šole in neprofitne organizacije.

 • Ali je imel eHost program za prodajalce?

  Ne. EHost je ponudil samo en načrt, ki ga ni bilo mogoče uporabiti za nadaljnjo prodajo.

 • Ali bi eHost ustvaril varnostno kopijo spletnega mesta za vas?

  Ne. Varnostne kopije ste morali ustvariti ročno s pomočjo cPanela.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map