3 Essentials Gostovanje Pregled: Jack of All Trade? Ugotovimo.

3essentials Gostovanje Uvod

3essentials je ameriško gostiteljsko podjetje s sedežem tik pred Raleighom v Severni Karolini. Gostovalne storitve nudijo malim podjetjem že od leta 2001. Vzpostavijo gostovanje s tremi glavnimi načeli, ključnimi za majhno poslovno skupnost: uspešnost, obseg in rast.


Za izpolnitev teh načel zagotavljajo zmogljivost, hitrost in zanesljivost po dostopni ceni, hkrati pa svoje strežnike posodabljajo in so konkurenčni. Vsi njihovi načrti za gostovanje imajo možnost hitrega povečevanja ali prehajanja na novejšo strojno opremo, ne da bi morali začeti znova. Zagotavljajo zanesljive SLA-je in podporo 24 ur na dan, 7 dni na teden, s pomočjo katerih bodo lahko mala podjetja še naprej rasla.

Storitve in specializacije

3essential je popolnoma osredotočen na skupnost majhnih podjetij, zato ne ponujajo običajnega paketa poceni paketov gostovanja v skupni rabi. Namesto tega so specializirani za virtualne zasebne strežnike, ki temeljijo na oblaku.

Njihove možnosti strežnika v oblaku so na voljo v različnih konfiguracijah, odvisno od količine RAM-a, jedrnih procesorjev, prostora za shranjevanje SSD in potrebnih količin prenosa. Ne glede na izbrano možnost lahko izbirate med več predhodno konfiguriranimi distribucijami Linux ali Windows, zaženete iz golega operacijskega sistema ali namestite svojo.

Ponujajo tudi dve ravni gostovanja LAMP (Linux, Apache, MySQL, PHP / Perl / Python). Oba načrta vključujeta root in SSH dostop, neomejeno poddomena, neomejeno vzdevkov domen, samodejno varnostno kopiranje in vašo izbiro Plesk 12 ali cPanel. Ker gre za zasebne strežnike, oba načrta vključujeta določeno količino sistemskih virov. Razlikujejo se glede na količino RAM-a, moči CPU-ja, hitrosti shranjevanja in prenosa, ki jo potrebujete, ter števila domen, za katere lahko uporabite vsak načrt.

3essentials ponuja tudi 4 ASP.NET načrte. Vse to vključujejo administrativni dostop, MS SQL Express, Plesk 12 in redne varnostne kopije. Tako kot njihovi načrti LAMP se tudi ti razlikujejo v količini RAM-a, jeder CPU-ja, SSD-shrambe in omejitev prenosa, ki so dovoljene, odvisno od tega, ali želite gostovati v preprostem majhnem pisarniškem strežniku ali spletnih aplikacijah z velikim prometom..

spletne ponudbe gostovanja

Iščete pravega spletnega gostitelja?
Želite prihraniti čas? Oglejte si naš trenutni seznam najboljših spletnih gostiteljev. Te gostitelje izberejo naši tehnološki strokovnjaki.

Dodatni paket gostovanja in dodatki

Poleg teh paketov gostovanja ponuja 3essentials tudi številne dodatke za zadovoljevanje posebnih potreb malih podjetij. Ponujajo pakete za gostovanje poslovnih e-poštnih sporočil ter vhodne in odhodne storitve za preprečevanje neželene pošte. Imajo 4 ravni gostovanja WordPress, vsaka z nadzorno ploščo Plesk. Ponujajo tudi potrdila SSL, licenciranje Microsofta in številne možnosti nadgradnje strojne in programske opreme.

Ponujajo tudi številne storitve za razvijalce in samostojno gostovanje, vključno z razvojnimi okolji, temelječimi v oblaku, in namenskimi strežniki. Če raje uporabljate svojo strojno opremo, vam nudijo storitve kolokacije, kar pomeni, da jim pošljete svojo strojno opremo, ki jo bodo postavili v njihove prostore in zagotovili elektriko, internet, hlajenje itd..

Infrastruktura

3essencialni podatkovni centri se nahajajo v Morrisvilleu, Severni Karolini in Dallasu v Teksasu. Oba centra sta zaposlena vsak dan in imata dostop do kartice s ključem in varnostno preverjanje fizične identifikacije. Zaščiteni so s protipožarnimi sistemi in dizelskimi generatorji za rezervno napajanje, ki se preskušajo tedensko. Imajo internetne povezave Gigabit in Multigigabit od nacionalnih ponudnikov Tier1 in vzdržujejo SLA-je, s katerimi zagotavljajo hitrost interneta tudi v času najvišje uporabe..

Podpora in storitve za stranke

Podpora je na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu, prek klepeta, e-pošte in telefona. Prodajne in obračunske skupine so na voljo v običajnem delovnem času. Brezplačna podpora vključuje pomoč pri njihovi platformi za gostovanje in spremljanje strežnikov. Za bolj napredno pomoč ali za odpravljanje težav s spletnim mestom ali datotekami se lahko za doplačilo tudi njihovo osebje prijavi na nadzorno ploščo in za vas spremeni spremembe. To vključuje zahteve za premik podatkovnih datotek, odpravljanje napak na kodi spletnega mesta, obravnavanje vdorov v spletna mesta ali varnostne težave, nadgradnjo namestitvenih paketov in še več.

Varnost in varnostne kopije

3essential hosting ponuja brezplačne varnostne kopije z vsakim načrtom gostovanja. Kljub temu je treba opozoriti, da gre v primeru njihovih pogojev za obnovo po nesrečah in ne za obnovitev datotek strank. Zelo priporočamo, da na te nastavite svoje avtomatske varnostne kopije.

Zagotovljeno neplačilo

Sporazum o ravni storitev 3essentials zagotavlja 100% čas delovanja strojne opreme strežnika, 100% čas delovanja omrežja in 100% čas delovanja infrastrukture za podatkovni center. Če teh nivojev ne bodo izpolnili, vam bodo na račun pripisali 5% mesečne pristojbine za vsakih pol ure izpada, do 50%.

Politike obračunavanja in plačila

3essential sprejema Visa, MasterCard, American Express in Discover. Imajo pravico, da prekličejo kateri koli račun, če plačilo zamuja več kot 5 dni, in zaračunajo pristojbino za ponovno plačilo. Načrti se samodejno obnovijo, pred podaljšanjem pa je treba prejeti odpovedi. Nadomestila niso na voljo, razen če je ponujena garancija za vračilo denarja.

nasveti za spletno gostovanje

Iščete kakovostno gostovanje?
Na tesen proračun? Poskusite gostovanje A2 Hosting v skupni rabi. Na naših hitrostnih testih so uvrščeni na prvo mesto. Uporabite to povezavo za popust
pridobiti do 50% popustov na svojih načrtih gostovanja.

Zaključek

3essential uporablja poslovno usmerjen pristop k gostovanju. To pomeni, da ne ponujajo načrtov, ki so manjši od potreb majhnega podjetja (na primer skupno gostovanje). Ponujajo razširljive rešitve, širok spekter operacijskih sistemov za potrebe Linux in Windows ter 100-odstotno jamstvo za čas, tako da vam ni treba skrbeti, da bi vaše spletno mesto padlo. Razumejo skupnost za majhna podjetja in zagotavljajo funkcije in podporo, ki bodo pomagali rasti vašega podjetja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me