Python Hosting: Vi rankade och hänsynslöst bara de största namnen.

Jämför Python Hosting

Python är ett tolkat, objektorienterat, hög programmeringsspråk. Att välja en bra värd kräver noggrann vetting.


Till att börja med behöver du skalåtkomst och Apache-installationen behöver stödja CGI och mod_wsgi. Du vill se till att alla ramar du planerar att använda – till exempel Django eller Flask – stöds av värden.

Slutligen måste du se till att rätt version av Python stöds.

I den här recensionen analyserar vi de bästa Python-värdarna. Bråttom? Här är de fem bästa valen från våra experter:

 1. Siteground
  – Snabb serverhastighet, stark säkerhet, bra värde
 2. Bluehost
  – Stort utbud av planer och freebies
 3. A2 Hosting
  – Exceptionell drifttid och snabba servrar
 4. InMotion Hosting
  – Säkra amerikanska datacentra, skalbar värd
 5. Hostgator
  – Enkel webbplatsöverföring, gratis SEO-krediter

Hur valde vi de bästa Python-värdarna?

Vi sorterade igenom hundratals värdar för att hitta de som uppfyllde specifikationerna ovan.

Mer, vi såg till att dessa värdars Python-tolkar var uppdaterade, populära ramverk fanns tillgängliga och inga orimliga användningsbegränsningar fanns på plats. Vi kontrollerade också värdarna för hastighet, säkerhet, prestanda och värde.

Sedan använde vi kunskapen från våra expert- och kundrecensioner för att välja de bästa värdarna.

Hitta rätt Python-värd

Python är ett bra språk för att skapa webbapplikationer. Men inte alla värdar erbjuder det. Och inte alla värdar stöder det som du kanske vill. Den här artikeln kommer att presentera dig för Python och visa hur du hittar rätt Python-värd.

Jämför Python Hosting

Vad är Python?

Python är ett objektorienterat programmeringsspråk som utformats i slutet av 1980-talet. Nu i version 3 är det fortfarande populärt bland programmerare.

Uppkallad efter Monty Pythons Flying Circus, en TV-komedi-serie från 1970-talet, designade Pythons skapare att språket skulle vara roligt för programmerare att använda.

Variablerna “foo” och “bar” används ofta i dokumentation av programmeringsspråk, men i Python skrivs samma demonstrationer vanligtvis med variabler som heter “spam”, “skinke” och “ägg.”

Pythons startsida skärmdumpPythons hemsida

Blandade programmeringsparadigmer

Python är idealisk för dig som gillar att blanda ett objektorienterat tillvägagångssätt med strukturerad programmering.

Det är också utformat för att lätt läsas och förstås av nybörjare tack vare en mycket enkel stilform och grammatik.

Koden är avsiktligt skriven mycket tydligt och kortfattat och är lätt för oerfarna programmerare att granska och ändra.

Där många språk använder skiljetecken, lutar Python sig att använda engelska ord, vilket gör en viss fil mindre rörig visuellt.

Det är också tydligt intryckt när det skrivs för att göra koden lätt att skanna.

Utöka Python

Pythons funktionalitet kan utökas med tilläggsfunktioner skrivna i C eller C +, och den kan också användas som ett kommandospråk med C.

Koden kan också köras från en Java-applikation, så att Java-variabler kan anropas från Python och återanvändas.

Python är lätt att lära sig

Jämfört med språk som verkar ogenomträngliga för nybörjaren anses Python vara lättare att lära sig, och dess plattformskompatibilitet är en av dess största fördelar.

Det kan kodas i Terminal-appen på macOS men används också ofta för säkerhetsapplikationer eller webbapplikationer som körs på en Unix- eller Linux-server.

Språket används av YouTube, Google och NASA, liksom CERN, hemmet för Large Hadron Collider.

CERN använder Python för att avkoda data från Atlas, en av LHC-sensorerna. CERN-personalen är också värd för Python-konferenser och använder Python i stor utsträckning i sina fysik- och datalaboratorier.

Python-versioner och releaser

I skrivande stund kör Python version 3.8.1, släppt 18 december 2019.

Om du vill bekanta dig med programmeringsspråket kan utforska olika Python-versioner och deras respektive uppdateringar ge dig en uppfattning om vad du kan förvänta dig.

Python stöder en mängd olika operativsystem, inklusive Windows, MacOS, iOS, Linux / UNIX, AIX, Solaris och VMS.

Här är en sammanfattning av Pythons tio senaste uppdateringar, huvudsakligen bestående av version 3, med en enda uppdatering för version två:

VersionUtgivningsdatum
Python 3.8.118 december 2019
Python 3.7.618 december 2019
Python 3.6.1018 december 2019
Python 3.5.92 november 2019
Python 3.5.829 oktober 2019
Python 2.7.1719 oktober 2019
Python 3.7.515 oktober 2019
Python 3.8.014 oktober 2019
Python 3.7.48 juli 2019
Python 3.6.92 juli 2019

Python är väl etablerad

Om du tappar dig att koda med Python och skapa en Python-applikation för första gången finns det en mängd stöd tillgängligt.

Python används av några av de största webbplatserna på internet, trots att de har ett rykte för att vara ”långsam” jämfört med andra språk, och det finns många webbresurser, självstudier, onlinekurser och böcker som kommer igång snabbt.

Var försiktig när du är värd

Det finns många alternativ om du letar efter Python-värd, men viss omsorg behövs.

Se till att du väljer rätt plan och verkligen borrar in detaljerna i din favorit värd Python-erbjudande innan du registrerar dig för ett långsiktigt värdåtagande.

Python är idealisk för webbappar

Python är extremt anpassningsbar och det finns inte många gränser för vad den kan göra.

Varför Python är så bra

Det är idealiskt för webbutveckling eftersom det är snabbt att skriva (det finns mycket inbyggt stöd för saker som HTTP och MySQL-databasintegrationer) men ändå kan användas i avancerade, sofistikerade applikationer.

Alla typer av företag, från BitTorrent till YouTube, har använt (eller använder för närvarande) Python, och det spelar en roll i behandlingen av några av de mest avancerade vetenskapliga data på jorden vid NASA och CERN.

Dess mångsidighet och enkelhet gör det till ett idealiskt val för webbappar också.

Python FeaturesFunctions
Rengör syntaxLätt att lära sig Python och skriva kod
PlattformsoberoendeKör på olika serveroperativsystem
Används av stora företag som YouTube, Google, NASA, CERNSpråk har mycket stöd
Massor av ramar tillgängligaLätt att utveckla Python-applikationer

Python Frameworks

Det finns ett överflöd av välskrivna Python-webbramar, till exempel Django
, TurboGears, web2py, Flask (som tekniskt är ett mikroverk) och Pyramid. Med dessa kan du koda webbapplikationer utan att oroa dig för hur du hanterar detaljer på låg nivå, till exempel protokoll, uttag eller process- och trådhantering.

Dessa ramverk på serversidan kräver uttryckligt stöd, så om du väljer att använda ett måste du vara säker på att din webbhotell stöder det också.

Om du är ny på att köra Python på webben, kanske du vill kontrollera att din värd erbjuder Python teknisk support gratis – bara om du behöver en hand för att få saker inställda i början.

Varning: Vissa värdar erbjuder inte Python

Naturligtvis bör du se till att Python är installerat på den valda webbhotellens servrar och att den kan hantera alla filer du laddar upp innan du registrerar dig.

Vissa värdar, särskilt de som erbjuder delad värd, erbjuder det inte alls.

Python kan bromsa servrar

Det beror vanligtvis på att oerfarna programmerare kan bromsa en hel server genom att koda in deras Python-app ineffektivt och få ner andra kunders webbplatser i processen.

Skadliga programmerare kan orsaka problem i en delad miljö eftersom mod_python inte är låst så tätt som mod_php på Apache.

Sök efter ramstöd

När du letar efter Python-värd, kolla efter support för ramar som Flask och Django.

Kontrollera vilken version av Python och mod_python webbhotell kör.

Python 2 och Python 3 är ganska olika, och du kan hitta den version som din värd har installerat för närvarande inte är helt bakåtkompatibel.

Du vill också gräva djupare i detaljerna – vissa webbhotell begränsar din användning av Python endast till utvalda situationer.

Python-förutsättningar

Kontrollera tolk som din värd använder och se till att den passar dina behov.

Vissa tolkar är föråldrade och förfrågningar om en uppgradering kan falla på döva öron.

Se till att du har skalåtkomst och att Apache-installationen stöder CGI och mod_wsgi, liksom allt du behöver för din webbram..

Kontrollera Python-moduler

Det är också värt att kontrollera värdens policy för Python-moduler.

Vissa Python-webbhotell installerar gärna allt du behöver och kommer att göra det relativt snabbt – till exempel inom 24 timmar.

Andra värdar kan ha policyer kring vilka moduler de tillåter, och de vägrar att installera något som inte är bevisat eller otestat.

Ihållande processer

Kontrollera också att din värd tillåter dig att köra ihållande processer (ibland kallade “långvariga processer”) på dess servrar, särskilt om du har ditt hjärta inställt på en billigare plan, till exempel en delad värdplan.

Många värdar tillåter inte sådana processer eftersom de till sin natur är resursskinkar.

Även om du har en delad värdplan som erbjuder obegränsade resurser kan din webbhotell anser att dina appar är mer lämpliga för en VPS-plan eller en dedikerad server och säger upp ditt kontrakt i enlighet därmed.

Om du behöver köra ihållande processer kan du bäst investera i en virtuell privat server (VPS) istället, eller så kanske du bara vill bita i kulan och få en dedikerad server – ett dyrt alternativ, men en som gör att du kan kod vad du än vill.

Dedikerade servrar kräver underhåll

Var dock försiktig med att välja en dedikerad server om du inte vill spendera tid på att fixa saker på din server som du av misstag bryter på vägen.

Återigen vill vi upprepa att en virtuell miljö som erbjuds av en VPS-plan kommer att rädda dig från den här typen av problem, eller så kan du överväga att undersöka en hanterad plan som stöder anpassad kodning.

Särskilda Python-planer

Om du uteslutande vill koda i Python eller basera en stor mängd av din kodning runt det är det bäst att personligen e-posta värden innan du registrerar dig för ett kontrakt.

De kan ha en speciell plan för Python till en rimlig kostnad som ger dig mer frihet och flexibilitet.

Hur du kontrollerar din Python-version på Windows, Linux och Mac

Du kanske vill kontrollera din maskin Python-version av olika skäl. Så här gör du för Windows, Linux och Mac.

Öppna din kommandorad (Windows, Linux) eller terminal (Mac):

 • Linux: Hit “Ctrl-Alt-T eller Ctrl-Alt-F2
 • Windows: Tryck på “Win ​​+ R” > typ “Power” > Hit “Enter”
 • Mac: Gå till “Finder > tillämpningar > verktyg > Terminal”

När din kommandorad eller terminal är öppen anger du följande text:

 • Windows / Linux: python –version
 • Mac: python -V

(På Mac-kommandoraden, se till att “V” har stora bokstäver.)

Versionen kommer att visas som 3 siffror separerade med två punkter i mitten, som: Python 3.8.1

Via din kontrollpanel

Vad sägs om när du vill kontrollera din serverns Python-version av maskiner?

När du loggar in på din värdkontrollpanel kan du förvänta dig att se en “Python” undermeny, men du kommer inte.

Det bästa sättet när du använder cPanel eller Plesk är att helt enkelt söka efter termen “python” och se vilka resultat du får. Tyvärr är det inte att ändra din PHP-version om du ändrar din Python-version.

Om du har root-åtkomst kan du använda kommandoradmetoden som beskrivs ovan.

Att välja en värd

Det bästa alternativet för Python är en dedikerad server.

Även om det är ett dyrt alternativ, kommer en dedikerad server utan begränsningar så att du kan ta kontroll över din Python-installation.

Nästbäst: VPS

Om du inte vill gå dedikerad, skulle du bäst ha en Virtual Private Server (VPS), snarare än en delad värdplan.

Faktum är att de flesta värdar inte stöder Python vid delad värd, eftersom det är för lätt för oerfarna kodare att föra ner en server omedvetet, och eftersom att köra Python-appar kan vara en resursavlopp.

Saker att komma ihåg

När du väljer en webbhotell för Python:

 1. Se till att ditt valda paket har Python-stöd i specifikationerna.
 2. Kontrollera Python-tolkversionen, eftersom en värd kan vara motvillig att uppdatera en gammal tolk om det finns lite efterfrågan.
 3. Kontrollera vilka moduler som är installerade och vad policyn är för nya moduler.
 4. Kontrollera om du själv kan installera Python-paket, som är kataloger för Python-moduler.
 5. Se till att din värd låter dig köra ihållande processer; vid delad hosting är detta osannolikt.
 6. Kontrollera att du har Shell (SSH) åtkomst.
 7. Kolla vad dina alternativ är när det gäller databaser – du kan förvänta dig att Python-skript spelar bra med en MySQL-databas, generellt sett, men om det inte är ett alternativ, måste du göra lite mer grävning.

Om du planerar att spendera mycket tid på att arbeta med Python, leta efter en värd som är specialiserad på det, snarare än att söka efter den billigaste värden och hoppas på det bästa.

Använd värdens e-poststöd eller livechatt för att fråga dem om Python innan du förbinder dig till en månatlig spendering.

På längre sikt tycker du att det är mycket lättare att betala lite mer för en värd som är stödjande och håller deras Python-installation uppdaterad.

Dessutom kommer värden att förvänta dig att driva ihållande processer och inte straffa dig för det.

Mina val: De tre bästa WordPress-värdarna

När det gäller Python-värd kommer A2 Hosting, Liquid Web och InMotion ut på toppen.

VärdPlantyperStartpris (dedikerade servrar)
A2 HostingDelad, WordPress, VPS, dedikerad, återförsäljare$ 99,59 / mo
LiquidWebWordPress, Cloud, VPS, Dedicated$ 109.00 / mo
I rörelseDelad, WordPress, VPS, dedikerad$ 105,69 / mo

Skärmdump för A2 Hosting

A2 Hosting Python kunskapsbas

Eftersom Python-värd är något nisch såg vi helt enkelt efter värdar som erbjuder fullt stöd för Python, flera ramar och användning av moduler / paket, såväl som tillgänglighet för support (både teknisk support och online-dokumentation) om du kör i problem med någon av dessa artiklar.

LiquidWeb Hosting-skärmdump

LiquidWeb Hosting Python kunskapsbas skärmdump via WhoIsHostingThis

Andra värdar som vi tittade på, inklusive SiteGound, iPage och GoDaddy, erbjuder alla lite stöd för Python, men det fanns antingen stränga begränsningar för vad som kunde göras, eller så ansåg vi att stöd var bara en eftertanke.

InMotion Hosting-skärmdump

InMotion Hosting Python kunskapsbas

För-och nackdelar

Python används av alla typer av företag och organisationer, inklusive Google, NASA och CERN.

Large Hadron Collider (LHC) avkodar sina kritiska ATLAS-data med Python. Så det finns många skäl att använda det. Men det finns nackdelar också.

Fördelar

 • Den stöder HTTP och MIME ur rutan, så att du kan komma igång med dina webbappar skrivna i Python snabbare
 • Du kan koda tillägg i C eller C++
 • Python kan köras från Java-applikationer
 • Programmerare kan enkelt ansluta till databaser för att få innehåll till sina projekt
 • Det finns tiotusentals färdiga, fritt tillgängliga paket för att påskynda utvecklingen och möjligen sänka kostnaderna.

Nackdelar

 • Det kan vara svårt att upptäcka misstag i din fil tills det är dags att köra koden, vilket gör felsökning besvärlig
 • Det kan vara långsamt, så du behöver en snabb värd för att kompensera
 • Om du inte är en erfaren utvecklare är det en utmaning att lära sig Python-solo
 • Värdar som har Python installerat kanske inte kan hjälpa dig om du stöter på ett tekniskt problem – många värdar föreskriver att de stöder Python-baserade applikationer, men deras supportteam täcker inte fel som ett resultat av din kod
 • Få värdar kommer att ge Python-stöd för en delad värdplan, vilket innebär att du måste välja den dyrare VPS-värdplanen eller dedikerade servern. Som sådan är detta inte ett billigt företag.

webbhotell kupong

Letar du efter mycket på Python-värd?
A2 Hosting fick nummer 1 i våra senaste hastighets- och prestandatester. Deras Python-värdplaner kommer med obegränsad lagring och överföring och en “Anytime” -garanti. Spara till 50% på dessa planer genom att använda denna rabattlänk
.

Slutgiltiga tankar

Trots att Python-programmeringsspråket vanligtvis används av enheter både små och stora, kan det vara svårt att hitta webbhotell för webbplatser och appar som använder Python..

Det finns många orsaker till detta, men i första hand kommer du att betala en premie för att få den värdmiljö du behöver.

Andra funktioner i språk och ramverk

 • ASP.NET
 • .NET Framework
 • VB.NET
 • laravel
 • PHP
 • Ruby on Rails
 • Perl
 • django
 • Server sida inkluderar
 • Java
 • Kall fusion
 • ASP
 • CodeIgniter
 • CakePHP
 • node.js
 • Symfony
 • PHP 5
 • PHP 7

Vanliga frågor om Python

 • Vad är Python?

  Python är ett gratis, open source-programmeringsspråk som ursprungligen släpptes 1991 av den holländska programmeraren Guido van Rossum. Det är ett mycket dynamiskt objektorienterat programmeringsspråk och används för snabb applikationsutveckling.

 • Vad används Python till?

  Python används ofta för webbutveckling, även om den har många andra syften också. Det var ursprungligen utformat för att hjälpa till med systemadministration, och kan nu användas för att göra applikationer, analysera data och mer.

  Python är ett allmänt programmeringsspråk.

 • Vad är den bästa utvecklingsramen för Python?

  De mest populära Python-webbapplikationerna inkluderar Django, Flask, Pyramid och CubicWeb. Andra ramverk som är populära bland Python-applikationsutvecklare inkluderar Web2py, CherryPy och TurboGears.

  Det finns inget bästa utvecklingsramverk, och val beror på utvecklarens preferenser och syfte.

 • Varför är Python populär?

  Python är populärt på grund av dess användarvänliga design och grunt inlärningskurva. Trots de relativt komplexa uppgifterna man kan använda Python för är det lätt att lära sig.

  Python används inte så mycket som PHP, men det är väl dokumenterat, och det finns många moduler tillgängliga för att göra kodning snabb och rolig.

 • Används Python för webbutveckling?

  Ja, Python är populärt bland webbutvecklare som bygger webbplatser.

  Ursprungligen kan det vara mer förnuftigt att använda något som WordPress eller Drupal och sedan koda din egen plugin i PHP. Det kommer att ge dig ett betydande försprång jämfört med att koda något från grunden.

 • Varför rekommenderas Python för nybörjare?

  Pythons syntax innehåller många engelska ord och är relativt lättläst, även om du inte vet hur du kodar. Det ingår i Linux- och Mac-system, så det finns lite komplexitet i att komma igång.

  Många Python-programmerare börjar med att skriva små skript för sina egna datorer. Python innehåller också en inbyggd webbserver, så att du kan köra en webbapp lokalt när du utvecklar den.

 • Är Python tillgängligt på delade värdplaner?

  Python kan levereras med några delade värdplaner, men det är inte någon standardfunktion på något sätt. Om ditt enda syfte med att köpa ett värdkonto är att lära sig Python, kontrollera det finstilta noggrant innan du registrerar dig.

 • Vad behöver jag leta efter i Python-värd?

  När du letar efter Python-värd, hitta en plan som specifikt nämner Python i de tekniska specifikationerna. antar inte att det tillhandahålls, eftersom inte alla värdar erbjuder det. En VPS eller en dedikerad server är en säker satsning.

  Se också till att du har den version, moduler och bibliotek du behöver eftersom olika versioner av Python inte är fullt kompatibla.

 • Vad är mod_python?

  I grundläggande termer är mod_python en modul inom Apache som gör att Python-kod kan köras på webbservern. Detta är ett av de mest effektiva sätten att köra Python. mod_python-servrar som en integrator av Python med webbservern och skrevs av Aaron Watters.

 • Vad är en Python-modul?

  En Python-modul är ett skript som låter dig slutföra en specifik uppgift. Ett paket innehåller ett paket med moduler och en fil med namnet __init__.py.

  Du kan ladda ner paket från PyPI-lagret, och din värd har redan installerat några moduler som du kan använda. Vissa värdar kommer dock att vägra att installera moduler på begäran. Kontrollera det finstilta i värdens användarvillkor om detta kan vara ett problem för dig.

 • Vilka är alternativen till Python?

  För att skriva webbapplikationer är de två mest populära alternativen PHP och Ruby. För skript för skrivbordsverktyg kan du prova Ruby, Perl eller Bash.

  Andra alternativ inkluderar Java (objektorienterat språk), NodeJS och Scala (även objektorienterat).

 • Ska jag använda Python eller Ruby för mitt projekt?

  Om du är en riktig nybörjare och bara planerar att utveckla en eller två saker är Ruby (med Rails) förmodligen ett bättre val än Python. Om du är intresserad av att experimentera och bygga dina färdigheter som en kodare, gå med Python från första dagen.

  Som sagt, Pythons inlärningskurva är generös och nybörjarvänlig, särskilt med tanke på komplexiteten i koden du kan uppnå och bygga med den.

 • Är det lättare att använda PHP snarare än Python?

  Men fler människor lär sig PHP, eftersom det används mer och stöds, så det kan vara “lättare” att lära sig. I tekniska termer anses Python vara överlägsen PHP och mer lämpad för “allvarliga” projekt.

  Det finns också många ramverk tillgängliga för PHP (inklusive Laravel, CodeIgniter och Zend), och PHP låter dig arbeta med webbs populäraste CMS, inklusive WordPress.

 • Vilka är skillnaderna mellan Python v2 och Python v3?

  Kodsyntaxen är något annorlunda i Python 2 och 3. Vissa nyckelord är olika, och vissa tycker att Python 3 är något långsammare, även om många variabler kan påverka hastigheten.

  Om du vill installera en befintlig Python-applikation är det viktigt att din värd stöder rätt version, eftersom det är svårt att växla mellan de två versionerna.

 • Vilken server är bäst för Python?

  Populära webbservrar inkluderar Apache HTTPD och Nginx, medan allmänt använda applikationsserver inkluderar Django, Tornado, Twisted och Gunicorn. Det finns dussintals Python webbservrar / ramverk, av vilka många är open source.

  Det finns inget bästa val för en Python-server och ditt val kommer också att bestämmas av vad du vill göra med Python.

 • Används Python för frontend eller backend?

  Som ett allmänt programmeringsspråk kan Python användas för både front- och back-end-utveckling. Med front-end menar vi användarvänt, och med back-end menar vi grundläggande grundläggande funktioner som användaren inte kan se eller heller direkt uppleva. Ändå används Python främst på serversidan, baksidan.

 • Kan Python användas för webbapplikationer?

  Ja, Python kan användas för att bygga applikationer på serversidan. Det är ett vanligt val av programmeringsspråk att bygga webbapplikationer bland webbutvecklare på grund av dess relativa enkelhet och effektivitet som programmeringsspråk.

  Python är också populärt bland Java-apputvecklare och nykomlingar.

 • Hur interagerar Python med HTML?

  Ett exempel på en interaktion mellan de två språken är när du utför en Google-sökning via en HTML-byggd webbplats, och den åtgärden samverkar så småningom med flera servrar (och Python-kod) för att samla in önskad information.

  HTML är ett markeringsspråk och används för att arkivera en statisk webbplats som visar olika element i förinställda arrangemang, medan Python är ett programmeringsspråk på serversidan..

 • Är Python snabbare än C++?

  Man tror allmänt att C ++ är snabbare än Python. Detta är förståeligt när vi anser att Python delvis är skriven i C, och att Python måste sammanställas, medan C ++ är förkompilerat.

  Python är dock fortfarande ett populärt val på grund av kostnadseffektivitet och enkelhet som programmeringsspråk.

 • Vilka företag använder Python?

  Som ett anmärkningsvärt effektivt allmänt puprosesspråk används Python av några av de största globala företagen som Instagram, Google, Spotify, Dropbox, Uber, Quora, Netflix och Reddit. Många spel har byggts med Python också, inklusive Battlefield 2, Civilization 4 och QuARK.

 • Vad används Python på Google?

  Hos Google är Python som ett officiellt programmeringsspråk tillsammans med två andra, Java och C ++. En del av Googles sökalgorhitmer skrivs med Python.

  Mer, det används för att skriva kod för att granska befintlig kod, för att automatisera särskilda funktioner, och det är också framträdande med integrationer i maskininlärning.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map