Den bästa värden för webbplatser för e-handel maj 2020

Avslöjande: Ditt stöd hjälper till att hålla webbplatsen igång! Vi tjänar en remissavgift för några av de tjänster vi rekommenderar på denna sida.


Contents

Hitta värd med dessa funktioner i e-handel

 • WooCommerce
 • Betalningsport
 • PCI-överensstämmande
 • Gratis kundvagn
 • Zen Cart
 • Magento
 • PrestaShop

E-handelsapplikationer

e-handel applikationer

E-handel eller online-shopping betraktades en gång med skepsis. Men med ökningen av framgångsrika internethandlare som Amazon, eBay och Zappos och brick-and-mortel-butiker som levererar fantastiska digitala upplevelser, online-shopping är nu en vanlig, vardaglig händelse.

Tillväxten av online-shopping

Det finns ingen brist på media som dokumenterar kampen för tegel- och murbruk.

Förutsägelser om en fortsatt nedgång kan vara för tidiga eller lite överdrivna, men det är inte en överdrift att säga det:

 • Det finns en betydande tillväxt på den digitala marknaden.
 • Om ditt företag inte är online går det att missa en stor (och växande) marknadsplats.
 • Även om du inte har en hög onlineförsäljning är det en fördel att upprätthålla en onlinebutik som kompletterar din tegel- och murbruk..
 • Folk kan upptäcka dig online och se dina produkter. Dina kunder kan vara mer benägna att komma in om de vet att du har vad de vill ha.

Det är inte alltid lätt att starta framgångsrikt

Men vi förstår det Det kan vara svårt att starta din online-verksamhet. Det finns beslut att fatta om saker du kanske inte känner till, till exempel:

 • Produkter
 • plattformar
 • Digital marknadsförings- och försäljningsverktyg (ofta ingår dessa i e-handelsplattformar).

Att söka på nätet är ett utmärkt sätt att börja, men hur går man igenom all information som dyker upp?

Shopify e-handelslösning
Bästa allt-i-ett-e-handelsplattformar som Shopify
tillhandahålla en skattkista av hur-tos och videor.

Lär dig hur man startar en onlinebutik

Undrar vad du lär dig idag?

I den här artikeln kommer vi att gå igenom vad du behöver för att starta en onlinebutik, baserat på din komfortnivå med teknik och hur mycket arbete du är intresserad av att göra själv.

Funktioner, verktyg och alternativ

Dessutom kommer vi att diskutera (på hög nivå) de produkter, plattformar, verktyg och lösningar som finns tillgängliga från enskilda alternativ som kan delas ihop (som webbhotell, webbplatsbyggare, lagerhanterare och mjukvara för kundvagn) till allt-i-ett-paket där du får alla funktioner och verktyg du behöver.

Vi täcker också funktioner som du finner användbara (eller till och med nödvändigt) när det gäller att ställa in och konfigurera din butik. Dessa funktioner inkluderar PCI-överensstämmelse, SSL-certifikat och dedikerade IP-adresser.

Plattformar och planer

Förutom funktioner kommer jag att tillhandahålla några plattformsrekommendationer för dig att komma igång med. Du kan finjustera dessa efter dina specifika behov. Målet här är att få dig att gå vidare i din dröm att starta din butik.

Detta låter som mycket, men oroa dig inte! Vi kommer att bryta ner allt i bitar av små bitar så att saker och ting blir mindre överväldigande.

Läs vidare för att lära dig hur du kommer igång med din webbutik!

vad du behöver för att starta onlinebutik

Vad behöver jag för att starta en onlinebutik?

På en hög nivå behöver du följande 5 poäng täckt för att få en onlinebutik igång:

 1. En produkt som du med säkerhet kan marknadsföra, representera och sälja.
 2. Visa sidor för dina produkter. Dessa inkluderar produktbilder, beskrivningar och annan information.
 3. Någon typ av lagerhantering, så att dina kunder inte kan beställa saker som inte finns i lager.
 4. Programvara för kundvagn (så att kunder kan beställa flera produkter åt gången) och någon typ av kassaprocess så att du kan få betalt.
 5. webbhotell, som får din webbplats online så att andra kan komma åt den.

Utöver grunderna: Lägga till värde i din onlinebutik

Dessa är nakna minimikrav. Här är några fler saker du kan göra för att lägga till värde i din onlinebutik:

 • Ytterligare webbsidor eller a blog.
 • Kundtjänstsidor, inklusive detaljerade nedskrivningar av dina butiksprinciper för saker som frakt och hantering, utbyte och returer och återbetalningar. Tänk på om en FAQ-sida skulle hjälpa dina webbplatsbesökare att uppnå sina mål.
 • forum eller andra interaktionsmetoder tillgängliga för dina kunder.
 • En gratis feedback-app (som Hotjar) att fånga besökares feedback.
 • En plan för att kartlägga kundnöjdheten med hjälp av ett gratis verktyg som Survey Monkey.

Men dessa artiklar är bara toppen av isberg – när det gäller webbplatsfunktioner är himlen gränsen!

alternativ e-handel applikationer

Alternativ för e-handelsplattformar

När du påbörjar upprättandet av din onlinebutik måste du fundera över hur mycket arbete du vill göra på egen hand och vilka uppgifter du vill ladda ner på någon annan.

Vad är allt-i-ett-e-handelsplattformar?

Allt-i-ett-e-handelsplattformar är användarvänliga program som buntar de flesta eller alla digitala verktyg du behöver för att starta en onlinebutik, inklusive, vanligtvis:

 • webbhotell
 • Förbyggd, anpassningsbar webbplats
 • Kundvagn
 • Lätt att implementera integrationer för betalningsprocessorer som Stripe och Paypal
 • Alternativ för produktvisning (t.ex. flera bilder för en produkt, bildzoom)
 • Alternativ för produktvariant (storlekar, färger etc.)
 • Frakt alternativ
 • Tredjepartsintegrationer för saker som e-postmarknadsföring och fakturering
 • En mängd försäljnings- och marknadsföringsverktyg (inklusive möjligheten att tillämpa rabatter, skapa kupongkoder, köra försäljning, flagga nya produkter, fånga in nyhetsbrev via e-post och mer.)

Dessa plattformar tenderar att vara enklaste e-handelsapplikationer att använda och att komma igång med.

Vad är min bästa insats?

De specifikationer varierar från leverantör till leverantör. Till exempel erbjuder vissa företag bara ett gratis underdomän, medan andra kan erbjuda en gratis anpassad domän.

Vissa kommer bara att inkludera en delad värdplan med sina plattformar, medan andra erbjuder skalbar, högpresterande molnbaserad webbhotell. Många kommer med sociala medier integration.

Några allt-i-ett-lösningar, som Shopify och Big Cartel, ta hand om ganska mycket allt åt dig och se till att alla aspekter av din butik fungerar sömlöst tillsammans.

Gör-det-själv (DIY) E-handelslösningar

I den andra änden av spektrumet finns det de som försöker bygg sina butiker från grunden. De väljer och sätta ihop alla enskilda komponenter: inklusive att ställa in och konfigurera sina egna webbhotell-servrar och kodning av deras shoppingsajter.

Att göra alla de integrationer som krävs för saker som sociala medier, kundvagnar, betalningsportar och leverantörer av leveranser är också en del av spelet.

Till exempel kan någon använda WordPress som sitt innehållshanteringssystem, A2 Hosting för sina webbhotelltjänster och skapa sin egen kassalösning med PayPal som driver de monetära transaktionerna som uppstår.

Det här alternativet är mycket arbete, men det finns det ingen e-handelsplattform som erbjuder dig en “perfekt” funktionsuppsättning – Att göra detta själv är att säkerställa att du gör det.

En hybridlösning för e-handel

Det finns naturligtvis också hybridalternativ som finns någonstans mellan dessa två ytterligheter.

Precis som himlen är gränsen när det gäller de kombinationer du kan skapa när du gör saker själv, är det identiskt när du kombinerar lite mer robusta verktyg med grundläggande alternativ.

e-handel applikationer

Förstå allt-i-ett-plattformar för e-handel

När du väljer en allt-i-ett-e-handelsplattform, var börjar du?

Här är några saker du kan tänka på när du tittar igenom alternativen som är tillgängliga för dig.

 • Funktioner
 • Plattformskostnad
 • Kundsupport
 • Hur-tos och handledning
 • Service Level Agreements

Funktioner

Framför allt vill du se till att produkten uppfyller dina behov.

Till exempel bör en allt-i-ett-produkt inkludera fraktintegration, men det betyder inte att den kommer att integreras med den leveransprodukt du väljer. Du kan Välj din butiks layout, men är mallarna för att göra det som du tycker tilltalande?

Det kan finnas en kundvagn, men är det finns alternativa kundvagnar om du inte gillar den som är inställd som standard? Även om allt-i-ett-produkter vanligtvis kommer med allt du behöver, kommer många att inkludera saker du vill ha – bonuspoäng om det finns inte några tilläggsavgifter för detta.

Plattformskostnad

Vad kostar det att använda produkterna? Vanligtvis är leverantörer ganska på förhand om de månatliga avgifterna men kontrollera om det finns några transaktionsavgifter inblandade.

Till exempel, vissa plattformar debiterar dig 3% av vad du tjänar per transaktion – om du är en högvolym säljare, detta lägger till! Se också till att funktionerna du förväntar dig med ett givet paket kommer som standard och inte är tillägg som kostar extra.

Kundsupport

Hur bra är teknikerna i andra änden av telefonen, Live Chat-fönstret eller e-postkedjan? Kan du komma i kontakt med någon när din butik går ner klockan 15:00 den dagen viktiga produktlanseringar och människor ställer sig upp (digitalt) för att få den artikeln?

Saken med allt-i-ett-appar är det du ger upp lite kontroll över innervärdet i din programvara. Om saker och ting går ganska fel, kommer du att prata med din leverantör så snart som möjligt.

How-Tos och handledning

Bra allt-i-ett-plattformar kommer erbjuder en mängd olika instruktioner för att komma igång snabbt och för att inspirera din kreativitet. Dessa kan inkludera onlinevideoer, en kunskapsbas, vanliga frågor och mer.

Service Level Agreements

Om ditt paket kommer med värd kommer du att se om företaget erbjuder någon typ av servicenivåavtal (SLA). I grund och botten är dessa löften från säljaren att din webbplats är online under en minst tid under en månad (exklusive tider med schemalagd underhåll).

Typiska värden inkluderar 99%, 99,9% och 99,99% – uppenbarligen högre uppetid, desto mer betalar du. Som e-handelswebbplats är detta inte ett område där du vill skymma och spara pengar – driftstopp är tiden då dina kunder inte kan komma till din webbplats för att göra inköp.

Dessutom tenderar kunder att rynka på leverantörer som inte kan hålla sina webbplatser igång och inte kommer tillbaka vid ett senare tillfälle.

shopify temabutikShopify har sin egen temabutik
där du kan köpa en förbyggd webbplats i nästan alla tänkbara design. Du kan också anpassa ditt val med dina märkesfärger och många andra variabler.

webbhotell kupong

Letar du efter mycket för webbhotell?
A2 Hosting fick nummer 1 i våra senaste hastighets- och prestandatester. Och de ger fullt stöd för webbhotell. Du kan för närvarande spara upp till 50% på deras planer med hjälp av denna rabattlänk
.

diy e-handel applikationer

Förstå DIY-lösningar för e-handel

När du väljer en DIY-e-handelslösning måste du själv sammansätta de olika komponenterna.

Vad behöver jag för att bygga min egen e-handelslösning?

Här är en översikt över vad du behöver redovisa för:

 • webbhotell och en server där du lagrar alla dina webbplatsfiler.
 • EN sitebuilder (även om du alltid kan skapa din egen HTML, CSS och JavaScript).
 • Någon typ av kundvagn programvara, utcheckning och betalningen behandlas lösning – du kan enkelt få något för varje steg, eller så kan du använda ett integrerat verktyg.
 • Säkerhetsfunktioner, till exempel SSL-certifikat och dedikerade IP-adresser. Din betalningsport kommer troligen att ta hand om krypteringsrelaterade behov för dina betalningar. Kom ihåg att dina kunders adresser, telefonnummer och e-postadresser är all information du också bör sträva efter att skydda.

Under hela den här artikeln har vi pratat om extra, till exempel bloggar (WordPress eller nej), forum, integrationer med verktyg som lagerstyrningsprodukter och liknande. Om du vill ha dessa saker, måste du källa till dem själv.

Dessutom går sociala medier och digital shopping hand i hand, så du kommer troligen att behöva ställa in dem själv.

DIY-e-handelsplattformar: Gott om variation

Det finns många DIY-e-handelsplattformar tillgängliga för användning, men inte alla inkluderar allt du behöver för att helt enkelt komma igång (vanligtvis är det server / webbhotellbiten som inte ingår, även om detta uppenbarligen varierar).

Det finns några som är fristående, som Magento och andra som är tillägg (som WooCommerce, som är ett WordPress-plugin).

Vad är några funktioner i DIY E-Commerce Solutions?

Funktionsuppsättningarna för dessa artiklar varierar mer än med ett allt-i-ett-paket. Du kan ändå göra det förväntar dig att få funktioner och funktionalitet inklusive:

 • Visa sidor för dina produkter
 • Lagerhantering
 • Produktvarianter
 • Kundvagnar och betalningsbehandling / gateways
 • Frakt och orderhantering

Fördelar och nackdelar med DIY-e-handelslösningar

Som med allt finns det även för- och nackdelar med DIY-alternativ, så här är de.

Fördelar

 • Den största vädjan kan vara de låga kostnaderna.
 • Många av dessa alternativ är öppen källkodsprogramvara och därför gratis att använda.
 • Dessutom spara på månadsavgifter, du behöver inte heller betala avgifter per transaktion.
 • Många av dessa lösningar är mycket anpassningsbara också. Du kan få granulär kontroll över alternativ.

Nackdelar

 • En nackdel är att installation och konfiguration är ditt ansvar.
 • Om du inte har använt den här typen av plattform tidigare, riskerar du att fastna, kanske uppleva frustration och försenar lanseringen av din butik.
 • Om du behöver hjälp är ditt bästa sätt att nå ut till rätt community på ett internetforum.
 • Eftersom det här är öppna programvaruplattformar där ofta är ingen leverantör, så att ringa kundtjänst med dina frågor är inte ett alternativ.

Vilka är några av de bästa open source-plattformarna för e-handel?

Här är en lista över några av de mest kraftfulla och effektiva open-source e-handelslösningarna tillgängliga.

Drupal handel

Drupal-tillägg till Drupal content management system (CMS), som i sig är öppen källkod och gratis att använda.

Drupal Commerce gör allt du förväntar dig av en e-handel plattformtillägg att göra:

 • visar produkter
 • hanterar inventering på baksidan
 • trattar kunder genom kassaprocessen
 • underlättar betalnings- och leveransprocesserna
 • erbjuder användbara hanteringsverktyg för saker som beställningar, kvitton och fakturor.

Som den viktigaste Drupal-produkten är Drupal-handeln utdragbar. Detta innebär att du kan lägga till standardfunktionen med hjälp av moduler.

För närvarande, Det finns över 300 moduler (för saker som kundvagnar och betalnings- och fraktintegrationer) för Drupal Commerce som är tillgängliga gratis.

Magento Open Source

Magento Open-Source Här är Magento Demo för ett visst perspektiv av visuals och funktionalitet.

Magento (tidigare känd som Magento Community Edition) liknar Drupal i och med att båda är öppna källkodssystem för innehållshantering.

Magento skiljer sig emellertid av att produkten som helhet är inriktad på e-handel – du behöver inte tillägg för att få den nödvändiga funktionaliteten. Det var ursprungligen skulle vara en gaffel med osCommerce (som vi kommer att diskutera nästa på denna lista), men de ursprungliga utvecklarna beslutade att skriva om hela produkten.

Magento s styrka är dess flexibilitet – eftersom produkten är öppen källkod har du full kontroll över hur saker fungerar. Du kan svara vid behov för att ändra trender mycket snabbt.

osCommerce

osCommerce, som är förkortat med “open source commerce”, är en annan öppen källkod för e-handelshantering. Utvecklingen av osCommerce började i mars 2000; det är en väletablerad mjukvaruplattform.

osCommerce är en komplett e-handelsplattform / -lösning, men det finns det knappt 9000 tillägg tillgängliga för dig gratis om det finns funktioner du vill ha men inte levereras med standardinstallationen (eller om du, till exempel med kundvagnar, föredrar ett annat alternativ).

Dessutom är osCommerce vanligtvis erbjuds med ett klick installationsprogram som levereras med många delade värdpaket, så det kan vara ganska enkelt att konfigurera osCommerce.

WooCommerce

WooCommerce är utformad för att förvandla WordPress-webbplatser till fullständiga onlinebutiker.

Woocommerce själv körs på WordPress-plattformen, så du kan förvänta dig nästan sömlös integration om du väljer att använda den här produkten. WooCommerce är modulär, så produkten är det så smal som möjligt eftersom du bara lägger till de funktioner du behöver och vill ha (om du bara vill ha en visningssida för dina produkter, en kundvagn och en kassaprocess, har du det).

Du har tillgång till flera tillägg, teman och andra artiklar för att hjälpa dig skapa den webbplats du vill ha.

Även om Woocommerce är open source, är det ett av de större open source-projekten med många utvecklare som är aktiva för att förbättra det (det hjälper till att vara en del av WordPress-ekosystemet). I princip kan du inte gå fel med WooCommerce om du är på WordPress-plattformen.

Andra saker att veta om webbhotell för e-handel?

Som vi nämnde tenderar e-handelsplattformar som inte är allt-i-ett-lösningar inte att inkludera webbhotell. Så du måste hitta den bästa webbhotellösningen för dina behov.

När du letar efter webbhotell för en onlinebutik, du vill prioritera följande tre faktorer:

 1. säkerhet
 2. Prestanda
 3. Uptime

Säkerhetsfaktorer för e-handel

säkerhet är av yttersta vikt, särskilt eftersom du kommer att möta strikta regler när det gäller hur du hanterar dina kunders information.

Förutom känslig, identifierande information som människors namn, adresser och telefonnummer kommer du att vara det hantering (möjligen) saker som kreditkortsinformation i kundvagnen / kassan. (Om du inte känner till lagar och förordningar om säkerhet för e-handel, har vi en snabb översikt för att hjälpa dig komma igång.)

Vissa leverantörer är mer mottagliga för anpassning du måste göra för att säkra allt, medan andra (eller andra typer av värd, till exempel delad värd) i vissa fall inte kan gå utanför.

Prestanda och hastighet för webbplatser med e-handel

Prestanda är kung, och dina användare vill inte vänta medan din sida laddas. Om din sida är för långsam, kommer dina användare att studsa – eller lämna din webbplats – och ta sina affärer någon annanstans.

Den digitala marknadsplatsen är något i halsen, och din webbplats prestanda är en av de saker du kan kontrollera än att aktivt påverka din slutlinje.

Uptime och e-handel

Uptime är en typ av en förlängning av prestanda, men vi vill singla denna metrisk.

Typiskt, när webbhotellleverantörer erbjuder dig någon typ av uppetidsgaranti, är det i form av ett servicenivåavtal som lovar ett minimum av uppetid.

Dessutom, drifttid är viktigt, särskilt under högsäsongssäsonger där du kan förvänta dig mycket trafik – det finns ingen värsta tid för din webbplats att gå ner än under Black Friday eller Cyber ​​Monday.

bästa webbhotell för e-handel

Vad är några bra webbhotell för e-handel?

Det finns ett svimlande antal webbhotellleverantörer där ute, så var ska du börja när du letar efter den webbhotellplan som fungerar för dig?

Följande är a lista över produkter och alternativ att vi tycker är bra ställen att börja titta på.

GreenGeeks

Vill du ha miljövänlig värd för e-handel? GreenGeeks har du täckt. GreenGeeks är ett koldioxidneutralt företag som erbjuder webbhotellalternativ mer lämplig för dem som just börjat eller med mindre online-företag.

InMotion Hosting

InMotion är ledande inom webbhotellvärlden när det gäller värdplaner för företagskunder. Företaget erbjuder ett brett utbud av värdalternativ, och många kommer med extra du kommer att vara till hjälp, såsom hårddiskenheter (kom ihåg, prestanda är kung) och gratis domännamn.

Liquid Web

Liquid Web erbjuder hanterade molnbaserade, VPS och dedikerade värdlösningar. Om du behöver premiumnivå värd, men vill inte vara 100% ansvarig för dess underhåll, kan Liquid Web vara den perfekta passformen för dig.

Siteground

SiteGround är en allomfattande bra webbhotellleverantör, så du är det sannolikt att vara nöjd med vilken plan du än väljer. Om du precis börjar med webbhotell och vill ha ett kvalitetspaket (och vill ha möjlighet att skala upp till ett mer avancerat paket senare), kan SiteGround vara bra för detta.

Observera dock det för att få alla funktioner du måste skapa en säker värdmiljö, du måste antagligen välja VPS-värdplanen eller en dedikerad server.

E-handelsplattform och säkerhet för webbhotell

Vi har kort nämnt saker som PCI-överensstämmelse, SSL-certifikat och dedikerade IP-adresser samt behovet av att se till att din webbplats är säker.

Det är säkert att hela omfattningen av e-handelssäkerhet ligger utanför artikeln, men det finns några poäng på hög nivå som vi ville göra.

webbhotell kupong

Letar du efter seriös webbhotell?
Liquid Web ger exceptionell hastighet och tillförlitlighet till överkomliga priser. Våra läsare kan få specialpriser på sina planer med hjälp av denna rabattlänk
.

Anmärkningsvärda säkerhetsfaktorer

 • På en gång användes HTTPS endast på delar av en webbplats där det fanns kundvagnar eller där betalningarna hanterades – trenden för närvarande är dock att använda HTTPS (som kräver ett SSL-certifikat för att fungera korrekt) för hela webbplatsen.
 • Betalningsbearbetning (och att bygga en kundvagn) är svårt och hantering av kreditkort (och annan betalningsinformation) kan vara farligt, så ett sätt att göra denna del lätt på dig själv är att helt enkelt integrera med en tredjepartsleverantör som erbjuder PCI-kompatibel lösningar.
 • Ställ in robusta bedrägeri, anti-virus och övervakningsverktyg för att aktivt förhindra och hantera eventuella hot mot din butik.

Beroende på din komfortnivå när du implementerar sådana saker, du kan söka allt-i-ett-produkter som enkelt kan distribueras mot din webbplats / e-handel.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me