WordPress Chatbots: Slik kan de hjelpe din bedrift å lykkes i 2020.

Formidling: Din støtte hjelper med å holde nettstedet i gang! Vi tjener et henvisningsgebyr for noen av tjenestene vi anbefaler på denne siden. wordpress chatbots


Drømmer du om en måte å automatisere interaksjoner med besøkende og kunder på nettstedet ditt? Si hei til chatbots. Og ikke bli overrasket når de snakker tilbake.

En chatbot er et dataprogram eller -tjeneste som sender automatiske svar på menneskers meldinger eller henvendelser. Chatbots kan drives av et sett med forhåndsbestemte regler for å levere svar til brukere. De kan også bruke kunstig intelligens (AI) for å lære hvordan de skal samhandle.

De kan snakke med mennesker via et nettpratvindu som er plassert på et nettsted, eller kan integreres i eksisterende meldingssystemer som Facebook Messenger.

Chatbots blir stadig populære, og vises på en rekke forretningsnettsteder og e-handelsnettsteder. De kan tilby live kundestøtte når som helst på dagen, automatisk svare på kundehenvendelser, samle e-postadresser, påvirke kundebeslutninger, henvise folk til å hjelpe artikler, eller bare gi vennlig samtale for besøkende på nettstedet.

Det er forskjellige chatbot-plugin-moduler tilgjengelig for folk som driver et nettsted på WordPress. Mange av disse er designet for spesifikke formål som samler tilbakemeldinger eller veilede kunder til spesifikke produkter. Andre kan være det bygget og redigert av deg å gjøre og si hva du vil.

Chatbot-plugins for Live Kundesupport

Chatbots lar selskaper tilby live chat-tjenester til besøkende på nettstedet uten å kreve kundeservicemedarbeidere til rådighet til enhver tid. Å kunne tilby kundestøtte 24/7 kan øke salget og forbedre kundenes opplevelse med merkevaren din. Kundeservice chatbots gir folk umiddelbare svar på spørsmålene de trenger for å kunne kjøpe fra butikken din.

1. Gratis Live Chat + 24/7 automatisert bot

Denne gratis plugin-modulen fungerer best i kombinasjon med et live support agent. For å lære, krever denne chatboten deg først å svare på kundespørsmål. Basert på svarene dine, utvikler chatbot responssett og lærer å matche brukerens spørsmål med de relevante søkeordene du oppga i tidligere interaksjoner..

Etter dette kan chatboten svare på brukerens spørsmål på egen hånd. Som et resultat lar den deg tilby 24/7 kundestøtte til besøkende på nettstedet.

Du kan bytte tilbake til live support med ett klikk når du vil. Dette er nyttig hvis du vil hjelpe en kunde med et mer innviklet problem. Boten vil også gi svarssnarveier som den har utviklet, og gi liveagenter alternativer de kan bruke for å raskt svare på kundehenvendelser. I tillegg vil bot automatisk overføre et spørsmål til live support hvis den ikke forstår noe.

Denne populære plugin-modulen lar deg kjøre et hybrid chatbot og live agent kundesupportsystem eller holde det fullstendig automatisert.

2. IBM Watson-samtale

Watson Conversation er en chatbot-tjeneste som tilbys som en av IBMs mange AI-tjenester. Det lar deg gjøre det lag dine egne chatbots å plassere på WordPress-nettstedet ditt. Fra plugin-innstillingssiden kan du velge hvilke sider og innlegg du vil at chatbotten skal vises på. Du vil også kunne tilpasse utseendet til chatbot.

ibm watsonI dette eksemplet ba vi Watson om å anbefale en restaurant.

Denne chatbot er designet for å snakke med besøkende på nettstedet ditt om hva du vil. Det kan brukes til:

 • hilser kunder
 • hjelpe dem med å navigere på nettstedet ditt
 • hjelpe dem med å finne produkter, eller
 • svare på de enkle spørsmålene deres.

Du angir reglene for chatbot-svarene når du bygger boten.

ibm watsonHer er et eksempel på hvordan du kan “lære” Watson å ha mer enn ett svar på en situasjon.

Denne plugin-modulen krever at du oppretter dine egne chatbots på IBM Cloud (tidligere kalt IBM Bluemix) ved hjelp av Watson Conversation-tjenesten. Selv om du ikke trenger å vite hvordan du skal kode for å gjøre dette, vil det kreve at du følger noen litt tekniske instruksjoner. Av den grunn er det kanskje ikke plugin-modulen for personer med lite teknisk kunnskap.

3. VirtualSpirits Chatbot

VirtualSpirits er et betalt chatbot men kan prøves gratis med deres 30-dagers prøveversjon. Selskapet tilbyr forskjellige planer avhengig av virksomhetsstørrelse og hvor mange besøkende du mottar.

Denne chatbot gir automatisk støtte til kunder i flere språk – Engelsk, spansk, fransk, russisk, tysk, nederlandsk, hebraisk, arabisk, italiensk og portugisisk. Dette gjør det til et utmerket tillegg til ethvert nettsted som ikke er engelsk. Chatbot-tilleggsprogrammer på andre språk enn engelsk er sjeldne.

VirtualSpirits gir deg mange maler du kan velge mellom for å passe til ditt spesifikke mål. For eksempel har de maler for:

 • ledende generasjon
 • kundeservice
 • konverteringsoptimalisering
 • e-handelsassistanse.

Ledende generasjons chatbots samler inn telefonnummer og e-postdata fra besøkende som du kan bruke til oppfølging av potensielle kunder. E-handelsmalen deres vil hjelpe kunder med å finne produkter i butikken din.

virtuelle-sprit-chatbotVirtuelle ånder, som mange andre chatbots, tilbyr kundene muligheten til å klikke på et forhåndsskrevet spørsmål, og de får et forhåndsprogrammert svar.

Du kan tilpasse din chatbot med ditt valg av farger, bilder og logo. Lag chatbot passer stemmen til merkevaren din ved å redigere de eksisterende skriptene som ble gitt. Overvåke bot og bytt til live chat når du vil gripe inn med dine automatiske svar.

Totalt sett gir VirtualSpirits deg mange alternativer for å passe chatbot deres til merkevaren og målene dine.

Chatbots for innsamling av informasjon

Chatbots designet for å samle inn data kan levere verdifull informasjon til deg om besøkende på nettstedet. For eksempel kan du stille de besøkende spørsmål om hva slags produkter de vil se i butikken din. Eller hvis du er en blogger, kan en chatbot snakke med leserne dine om hva slags innlegg de liker best. Chatbots kan også brukes til å samle e-postadresser for å bygge opp en adresseliste.

4. Samle.chat

Collect.chat ble designet spesielt for å samle inn data fra besøkende på nettstedet. Ved hjelp av denne chatbot kan du samle tilbakemeldinger fra kunder og meninger som gjør at du bedre kan gi dem det de vil. Design og skript din egen chatbot ved hjelp av et enkelt dra-og-slipp-grensesnitt. Du kan få den til å se hvordan du vil og si hva du vil.

For eksempel kan du spørre besøkende på nettstedet hvordan de liker navigasjonen på nettstedet ditt eller hva de synes om butikkprisene dine. Dine innsamlede data vises deretter visuelt gjennom Collect.chat’s in-dybdeanalyse. Bruker disse dataene, kan du forbedre tjenestene dine for å imøtekomme kundenes behov.

Installere Collect.chat er lett. Alt du trenger å gjøre for å få satt opp er å kopiere og lime inn et kodebit på nettstedet ditt.

collect.chat botVi likte alternativene Collect.chat, som vist i denne demoen.
De klikkbare uttrykksikonene er et pluss.

Det grunnleggende chatgrensesnittet er tilgjengelig for gratis. Imidlertid vil denne gratis planen begrense svarene dine til 30 per måned. Hvis du når denne grensen eller ønsker mer integrerte funksjoner, for eksempel e-postvarsler når du får svar, kan du vurdere Collect.chat’s betalte planer.

5. Gobot

Gobot er en chatbot som brukes til automatisk å anmode e-postadresser fra besøkende på nettstedet. Bruk chatbot til å presentere besøkende med skjemaer, undersøkelser eller avstemninger for å samle verdifull informasjon. Chatbot-plugin-en fungerer også som automatisert kundeservice og en møteplanlegger. Du vil kreve en betalt Gobot-konto for å dra nytte av noen av disse funksjonene.

gobot chatbot

Målet med Gobot er å holde fast på besøkende som ellers ville forlate nettstedet ditt og aldri kommer tilbake. I stedet lar den samle e-postene deres, slik at du kan pleie dem til betalende kunder gjennom markedsføringskampanjer. Koble Gobot til MailChimp eller AWeber for å lage din e-postliste automatisk.

Gobot gir deg muligheter til å bruke deres ferdigskrevne maler eller det kan du skriv ditt eget chatbot-skript. Deres dra-og-slipp-botbygger gjør det enkelt å utvikle intelligente skript å svare på kundene dine med.

Du kan til og med lage målrettede meldinger for å vises i chatbotten din basert på sidene de besøkende ser på, eller punktet på en side de har rullet til. Utløs din Gobot for å starte en samtale med en kunde etter at de har vært på nettstedet ditt i en forhåndsbestemt tidsperiode.

Som et resultat kan du samle en segmentert e-postliste basert på folks interaksjon med nettstedet ditt, noe som gir mulighet for målrettet e-postmarkedsføring.

Chatbots for Facebook Messenger og WooCommerce

Facebook Messenger chatbots integreres med det eksisterende meldingssystemet på den sosiale medieplattformen i stedet for å vises på din egen webside. Disse er nyttige hvis du har en Facebook-side for bedriften din. Chatbots designet for å jobbe med WooCommerce vil bli optimalisert for å jobbe med disse WordPress-butikkene.

6. WP Chatbot for Facebook Messenger

WP Chatbot for Facebook Messenger er en WordPress-plugin som automatisk sender nyheter og oppdateringer til abonnenter via Facebook Messenger. Facebook-meldinger liker en åpen rente på 84%, slå ut e-poster i denne avdelingen. Dette gjør Chatbot for Messenger til en nyttig plug-in for bloggere som vil holde abonnentene sine oppdatert med nylige innlegg.

Under innstillingene for denne chatbot-plugin-modulen kan du velge hvilke WordPress-posttyper du vil sende til abonnenter. Du kan sende nylige blogginnlegg, nye produkter lagt ut i butikken din, eller nye nettsider til seerne dine.

For 0-10 abonnenter kan du bruke denne messenger-chatboten gratis. For å nå flere abonnenter, må du imidlertid kjøpe en betalt plan fra NewsBooster.

wordpress chatbots

For å installere denne plugin-modulen, må du få en gratis API-nøkkel fra NewsBooster-nettstedet og oppgi den i plugin-innstillingene. Deretter må du bare velge Facebook-siden du vil sende meldinger fra. Du må også konfigurere hvor de skal abonnere widgeten på nettstedet ditt, slik at besøkende kan registrere seg for å motta automatiske meldinger..

7. ChatX.ai

Denne chatbot-plugin-modulen, som er tilgjengelig på engelsk og rumensk, er designet for å fungere på WooCommerce-butikken din gjenopprette forlatte vogner. En “forlatt vogn” refererer til en online transaksjon som kjøperen ikke klarte å fullføre. “Forlatt vogngjenoppretting” refererer til markedsføringstaktikker og teknologi designet for å nå og overtale den personen til å fullføre kassen. ChatX.ai-plugin-modulen samler inn Facebook-informasjon fra folk når de legger en vare til handlekurven sin, og sender dem deretter en Facebook-melding hvis de ikke klarer å fullføre kassen.

Seks timer etter at en kunde forlater en handlekurv i butikken din, mottar de en melding via Facebook Messenger for å minne dem om varene i handlekurven. Denne meldingen gratulerer kunden med valg av varer og oppfordrer dem til å fortsette med utsjekking.

ChatX er bare gratis inntil du når et visst salgsmengde. Når denne prøveperioden er over, belaster ChatX deg 2% av verdien fra handlekurvene de gjenoppretter for deg. Siden du ville mistet denne inntekten uten deres tjeneste, er dette en rimelig pris å betale.

Merk: ChatX.ai er i beta for bruk i Shopify med ekstra kule funksjoner. For eksempel kan en kunde sende bot et bilde av et produkt de vil ha, og bot kan svare med et av produktene dine som er den nærmeste kampen. Vi håper det komplette funksjonssettet blir tilgjengelig i WordPress etter at det er tom for beta.

8. WooWBot WooCommerce Chatbot

WooWBot er en chatbot som hjelper kunder i WooCommerce-butikken din til finn produktene de leter etter. Det fungerer som en automatisk assistent for besøkende på nettstedet ditt. Når plugin-modulen er aktivert, vil WooWBot plassere seg i nedre høyre hjørne eller på nettstedet ditt. Brukere kan spørre bot om butikkproduktene dine, og de vil bli ledet dit de kan finne dem.

Si at du driver en e-handelsbutikk som selger hageartikler. Kunder kan spørre WooWBot om du selger grønnsaksfrø. Hvis du gjør det, vil boten vise kunden frøproduktene dine.

WooWBot spør kundene hva de leter etter, og viser deretter klikkbare bilder som samsvarer med spørringen. Dette er et vanlig trekk ved chatbots. I denne demonstrasjonen skriver vi at vi leter etter et “kanonkamera”, og WooWBot viser tre alternativer for oss.

Sett inn egne skript i tekstfelt i plugin-innstillingene til tilpasse hva boten vil si til kunder.

Ytterligere muligheter for denne plug-in blir nå undersøkt av botutviklerne.

9. Giga Messenger – Express

Sist, men ikke minst, er Giga Messenger en populær, tilpassbar chatbot-plugin for Facebook Messenger. Denne plugin-modulen lar deg bygge din egen chatbot og gir deg også verktøy for å administrere potensielle kunder og markedsføringsplaner. Lag dine egne chatbot-skripter og meldinger som skal sendes automatisk til abonnenter via Facebook Messenger.

Når en kunde blir med i en samtale, drar Giga Messenger kontaktinformasjonen sin inn i den innebygde styringen av kundeforhold (CRM). Dette lar deg følge opp potensielle potensielle kunder.

Giga Messenger støtter mange meldingstyper, inkludert tekst, bilder, videoer og knapper. Så for eksempel kan du sende en Facebook-melding til abonnentene dine som inneholder en “shop now” -knapp. Giga Messenger kan også integreres sømløst med WooCommerce.

Prøv dem ut!

Chatbot-plugin-moduler kan legge til et nytt nivå av profesjonalitet på nettstedet ditt. Enten du driver en e-handelsbutikk, en forretningsbutikk eller en enkel blogg, kan chatbots ta litt arbeid fra hendene. De automatiserer kundeservice, slik at du ikke trenger å bruke tid på å svare på enkle spørsmål. Bloggere kan synes at de er nyttige for å samle e-postadresser for å lage en adresseliste eller oppdatere folk om nye innlegg via Facebook Messenger. Ethvert individ eller selskap kan bruke chatbots for å be besøkende på nettstedet om verdifull tilbakemelding. Prøv noen av disse chatbot-plugin-modulene og se hvordan de kan forbedre WordPress-nettstedet ditt. Og la meg få vite hvordan du har det med chatbot-eventyrene dine! Jeg vil gjerne høre hvordan det går fremover.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map