Teknisk hamstring: Overraskende statistikk og alvorlige konsekvenser

Formidling: Din støtte hjelper med å holde nettstedet i gang! Vi tjener et henvisningsgebyr for noen av tjenestene vi anbefaler på denne siden. Teknisk hamstring


Plattformer for sosiale medier er ikke lenger noen nyheter: Fra midten av 2000-tallet har Facebook, Twitter og YouTube demonstrert virkelig oppholdskraft.

Ettersom disse nettverkene har utviklet seg til å forbli relevante, så har brukerne smak og tendenser.

Vil du slette gammelt online innhold?

Ennå, i en digital verden hvor alt er spilt inn, levetid kan være et ansvar. Hvor mange av oss kryper ved tidligere innlegg eller bilder, vel vitende om at de er en dårlig refleksjon av nåtidens selv?

Den enkleste løsningen kan være å slette gammelt og lite flatterende innhold, og noen eksperter anbefaler å gjøre det.

Men er du virkelig villig til å dele måter med denne skatten av ord og bilder? Vil du fjerne potensielt pinlig innhold fra sosiale medier, men beholde en kopi på datamaskinen eller telefonen?

Vi spurte 947 individer om måtene de flokk eller fjerne digitalt innhold, både på sosiale medier og sine egne enheter. Våre funn avslører hva som bekymrer dem mest for deres digitale historie, tiltakene de tar for å unngå flauhet og følelser bak beslutningene deres..

Hvordan kan din tilnærming til digital hamstring sammenligne med den for den gjennomsnittlige brukeren? Fortsett å lese for å finne ut av det.

Skattevaner

Vår digitale hamstring

En betydelig prosentandel av respondentene våre rapporterte at de aldri slettet digitalt innhold – på verken deres offentlige sosiale mediekontoer eller på egne enheter. Faktisk, 4 av 5 respondenter sa at de aldri fjernet gamle innlegg, videoer eller bilder fra sosiale medier.

Dette kan gjenspeile vanskeligheten med å rense gammelt innhold: på Twitter og Facebook kan det for eksempel være vanskelig å slette innlegg i store partier uten å bruke eksterne applikasjoner. Likevel, med tanke på en fersk rekke kjendisskandaler relatert til støtende innhold i sosiale medier, kan man forvente at flere brukere redigerer regelmessig.

Videre innrømmet et flertall brukere at de ikke hadde deaktivert de sosiale mediekontoer de ikke lenger bruker. Av de som tidligere brukte Myspace, for eksempel, hadde mer enn to tredjedeler aldri offisielt lukket profilene sine. Selv om det er mulig å slette Myspace-kontoen din, selv om du har mistet påloggingsinformasjon, kan multistep-prosessen slå mange som for vanskelig..

De som slettet gamle bilder og videoer, renset vanligvis innhold fra sosiale medier før de fjernet det fra enhetene sine. Men de fleste spurte at de aldri slettet bilder eller videoer fra enhetene sine.

Kanskje rimelige skylagringsalternativer gjør denne innsamlingen mulig: med terabyte minne tilgjengelig til lave kostnader, trenger du ikke å være gjerrig rundt plass på smarttelefonen din.

Minner, apati og andre hindringsmotiver

Hvorfor hamstrer vi?

Hvorfor klamrer folk seg til gammelt innhold? På spørsmål om hvorfor de hamstrer digitalt materiale på sine egne enheter, nesten tre fjerdedeler av de spurte sa at de var motvillige til å slette minner. Dette funnet fremhever et interessant aspekt av vår digitale tidsalder: vi forbinder stadig mer minne med digitale gjenstander, snarere enn erindringene våre.

I tillegg sa 71% at de oppbevarer innhold på enhetene sine for journalføringsformål. Tross alt kan digital dokumentasjon ha en fremtredende rolle i fremtidige tvister – du trenger ikke nødvendigvis vite når disse “kvitteringene” vil komme til nytte.

Når det gjelder hamstring av innhold på sosiale medier, siterte de fleste respondentene også deres ønske om å holde på minner. Men 55% av de spurte sa at de ikke hadde vurdert å slette gamle innlegg eller bilder. på samme måte, 54% mente at dataene på sosiale medier ikke var spesielt følsomme og krevde derfor ikke sletting.

Kanskje tenker mange av disse menneskene konsekvent på innhold i sosiale medier og skaper virkelig uskyldige digitale fotavtrykk. Likevel kan det hende at vi ikke alltid forstår hvordan tidligere innlegg kan være flaue eller fornærmet.

Hvis offentlige personer og store selskaper kan snuble inn i sosiale medier, kan vi stole på instinktene våre om måten innleggene våre vil bli oppfattet på?

Problemer med tidligere innhold

Hvordan digital hamstring kan påvirke livene våre

Mange respondenter uttrykte bekymring for at onlineinnholdet deres kunne holdes mot dem – og 10% sa at de hadde hatt dette tidligere. Denne bekymringen var relativt konstant blant profesjonelle, statlige og romantiske situasjoner.

Ennå 22% av de spurte i ansettelser stillinger oppga at de hadde bestemt seg for å ikke ansette noen basert på innholdet på sosiale medier.

I disse tilfellene var bilder og tekstinnlegg de vanligste formene for problematisk innhold. På den annen side kan det å ha ingen online-profil i det hele tatt avskrekke potensielle arbeidsgivere i håp om å bekrefte legitimasjonen din, så en polert tilstedeværelse på sosiale medier er sannsynligvis den beste tilnærmingen.

Interessant kan imidlertid konflikter som involverer innhold i sosiale medier være mer vanlig utenfor det profesjonelle domenet. Respondenter som hadde brukt sitt sosiale medieinnhold mot seg, sa mest sannsynlig at venner eller en betydelig annen brakte det opp med seg.

Selvfølgelig er det en bredt spekter av slik atferd, alt fra godmodig erting til mobbing og til og med utpressing.

Beskyttelse og personvern

Toppmetoder for å holde online innhold trygt

De fleste tok en proaktiv tilnærming for å beskytte seg på nettet, med 77% som sa at de var forsiktige med hva de lastet opp til online plattformer. Interessant nok var det mest sannsynlig at Baby Boomers rapporterte at de utøvde en slik forsiktighet, til tross for noe forskning som antydet at unge amerikanere er mer på vakt mot internettets farer..

Dess, 70% av enkeltpersonene sa at de bare tillater venner og familie å se på kontoene sine. De siste årene har Facebook introdusert en serie nyanserte personvernkontroller, slik at brukere kan begrense hvem som kan se tidligere og fremtidige innlegg. Twitter opererer på en mer oversiktlig basis, slik at brukere kan gjøre tweets “offentlig” eller “beskyttet” (bare synlig for følgere).

26 prosent sa at de blokkerte folk som prøvde å lagre innhold de hadde lastet opp. Snapchat kan for eksempel varsle brukere når noen har tatt et skjermbilde av innholdet, slik at du kan bestemme om du vil blokkere dem fremover.

På Facebook kan imidlertid alle som kan se bildene dine også laste dem ned, og du vet kanskje ikke når noen har lagret et bilde du har lagt ut.

Millennials og Gen Xers var langt mer sannsynlig enn Baby Boomers for å blokkere folk som hadde prøvd å redde sitt sosiale medieinnhold, noe som antydet at eldre brukere kanskje ikke var innstilt på denne risikoen.

Prudence vs Paranoia: Finding a Middle Ground

Våre funn illustrerer utbredt uro rundt mengden digitalt innhold som er lagret på våre enheter og sosiale medier. Etter å ha brukt disse teknologiene i noen tid, frykter mange av oss at gamle dømmefeil kan komme tilbake til å hjemsøke oss.

Likevel, dette prosjektet beviser også hvor mye vi verner om den varige posten som enhetene våre og sosiale medier gir. Hvis vi ønsker å registrere varme minner, kan det hende vi må regne med noen beklagelser.

Som respondentene våre tydelig demonstrerer, er det mulig å ta en gjennomtenkt og balansert tilnærming til ditt digitale fotavtrykk. Det er mange måter å rense og kuratere innholdet ditt uten å banne helt på sosiale medier.

Vi håper du vil gjennomgå taktikkene som er presentert i denne studien og vurdere om de kan fungere for deg. Ta en betraktet tilnærming til din online tilstedeværelse, og du kan bekymre deg mindre for å krenke eller gjøre feil inntrykk.

Hos WhoIsHostingThis.com hjelper vi alle slags organisasjoner med en gjennomtenkt og effektiv tilnærming til å drifte nettstedene sine. Akkurat som gammelt innhold kan ødelegge din tilstedeværelse på sosiale medier, kan dårlig nettstedytelse ødelegge brukernes inntrykk av virksomheten din.

Ta en titt på ekspertanmeldelser og guider, og se hvordan vi kan hjelpe deg med å komme deg opp.

Metodikk og begrensninger

For denne undersøkelsen brukte vi Amazons Mechanical Turk-plattform til kartlegge 947 personer om deres teknologibruk. Alle var kvalifiserte til å ta undersøkelsen, men de som mislyktes i et spørsmål om oppmerksomhetskontroll som lå omtrent halvveis i undersøkelsen, ble diskvalifisert og fikk svarene til dette punktet utelukket.

Demografisk informasjon

Kjønn

 • Menn: 431
 • Kvinner: 511
 • Annet: 5

Generasjon

 • Greatest Generation (Født før 1928): 1
 • Silent Generation (Født 1928 til 1945): 5
 • Baby Boomer (Født 1946 til 1964): 117
 • Generasjon X (Født 1965 til 1980): 254
 • Millennial (Født 1981 til 1997): 541
 • Generasjon Z (Født etter 1998): 29

Sosiale medier

 • Innehavere av offentlige kontoer: 294
 • Innehavere av private kontoer: 653

begrensninger

Konklusjonene vi kom til i denne undersøkelsen er basert på selvrapporterte data. Denne typen data har iboende begrensninger, inkludert, men ikke begrenset til overdrivelse og selektivt minne.

Del vårt arbeid

Har du venner eller kjære som virkelig bør vurdere å rydde opp i sosiale medier? Del dette prosjektet med dem eller andre lesere som kan være interessert i resultatene våre. Vennligst koble tilbake til denne siden når du deler innholdet vårt for å tilskrive vårt team.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me