Gator Website Builder: Vårt første blikk på HostGators Site Builder

Formidling: Din støtte hjelper med å holde nettstedet i gang! Vi tjener et henvisningsgebyr for noen av tjenestene vi anbefaler på denne siden.


Vil du få nettstedet ditt raskt på nettet? Vil du ikke rote med koding? Ønsker ikke å bruke mye penger?

Deretter HostGators nye nettstedbygger, Gator
, kan være akkurat det du leter etter. Du kan ha en flott nettsted online på mindre enn en time for bare noen få dollar i måneden.

gator nettsted byggherre planer

Nedenfor leder jeg deg gjennom prosessen med å bruke Gator – fra å sette opp en konto til å publisere et nettsted. Så viser jeg deg beste alternativer som Squarespace, Wix og WordPress.com i tilfelle Gator ikke stemmer med deg.

Hva er Gator?

Gator er en enkel å bruke, alt-i-ett sitebuilder designet for bedrifter for å komme i gang med et nettsted på kort tid.

Det er seks enkle trinn for å få nettstedet ditt online:

 1. Registrer deg for en konto
 2. Velg en mal
 3. Bli orientert
 4. Bruk Gator
 5. Få hjelp
 6. publisere

Det er det!

Registrer deg for din Gator-konto

HostGator leder deg gjennom prosessen med å registrere deg for en konto.

Begynn å lage

Den første siden du kommer til har en introduksjon til Gator
. Det er verdt å se gjennom disse sidene for å få et inntrykk av hva Gator kan gjøre. Men når du er ferdig, klikker du på “Start Opprett” -knappen.

Velg et domenenavn

Du blir deretter bedt om å velge et domenenavn for det nye nettstedet ditt. Hvis du velger en 12- eller 24-måneders plan, vil du gjøre det motta et domenenavn gratis.

gator domenenavn

Alternativt, hvis du allerede har et domenenavn som du vil bruke på det nye nettstedet ditt, kan du koble det til det nye nettstedet. Bare klikk på Koble domenet ditt. Skriv deretter inn ditt eksisterende domenenavn.

Opprett en konto

Du kan enten bruke enkelt pålogging, koble til enten Google- eller Facebook-kontoen din, eller du kan oppgi e-postadressen din og et sikkert passord.

Til slutt må du velge en abonnementsplan. Gator tilbyr tre alternativer, og som ny abonnent vil du automatisk få 50% rabatt på startgebyrene.

Opprett en konto

Sjekk ut

Angi faktureringsinformasjonen din og sørg for at bestillingen din er riktig.

Når du har fullført kassen, du er klar til å bygge nettstedet ditt!

Velge mal

En av de største fordelene ved å bruke Gator er evnen til bygg et vakkert nettsted uten å trenge å gjøre designarbeidet selv.

Gator tilbyr en rekke profesjonelt utformede maler som du kan bruke. Alle tilgjengelige alternativer er (som standard) responsive, så nettstedet ditt er garantert å se bra ut uansett hvilken enhet besøkende bruker.

Umiddelbart etter at du har satt opp kontoen din og betalt for abonnementet ditt, blir du bedt om å velge et tema for det første nettstedet ditt.

Velg mal

Når du har bestemt deg for et tema du vil, klikker du på Redigere å fortsette.

(Hvis du vil endre temaet på Gator-siden på et senere tidspunkt, kan du bruke denne funksjonen til å forhåndsvise nettstedet ditt ved å bruke det nye temaet før du begår det.)

Å bli orientert

Hvis dette er første gang du bruker Gator, blir du bedt om å ta en (veldig nyttig!) kort tur som viser deg hvor alle innstillingene du trenger er plassert.

Nettstedbygger-tur

Bruke Gator Builder

Bildene nedenfor vil ikke være akkurat som det du ser, men de skal være i nærheten.

Redigering av sidene dine

Hvis du har flere sider for nettstedet ditt, kan du veksle mellom disse sidene i redigeringsprogrammet ved å bruke den primære navigasjonslinjen øverst.

Hovednavigering

Legge til elementer

For en gitt side kan du legge til et bredt utvalg av elementer for å vise informasjon til brukerne dine. Det er knapper, skjemaer, tredjepartsintegrasjoner (for eksempel PayPal), bilder, kart, mediaspillere og mer.

Legg til elementer

Legge til nye sider

Hvis du vil legge til helt nye sider på nettstedet ditt, kan du gjøre det ved å bruke sider område.

Administrer sider

Du kan opprette en side helt fra bunnen av, eller du kan duplisere en eksisterende side slik at du ikke starter fra bunnen av.

Organisering av sidene dine

Mens sider området lar deg lage nye, seksjoner -området lar deg dele inn de nyopprettede (eller eksisterende) sidene i forskjellige seksjoner.

Bruke forskjellige seksjoner gjør det enkelt for deg å organisere innholdet og viser visuelle signaler som hjelper de besøkende med navigering.

Designe nettstedet ditt

Du kan absolutt bruke temaet ditt som det er, men du kan fortsatt gjøre endringer i forskjellige designelementer slik at det blir det gjenspeiler din smak og estetikk.

Tilpass temaet ditt

Du kan justere ting som:

 • Bakgrunnen utseende
 • Fargene som brukes til forskjellige sideelementer
 • fonter
 • Tekststil

Lag en blogg

Gator fakturerer ikke seg selv som et fullstendig innholdsstyringssystem (CMS), men det har definitivt mange funksjoner du vanligvis vil finne i en.

Hvis du er interessert i å administrere dynamisk innhold, kan en blogg være et godt alternativ. Du kan legg til en blogg til det nyopprettede nettstedet ditt bruker bloggen seksjon.

I tillegg til å velge et tilpasset design for bloggen din, lar blogghåndteringsområdet deg se innleggene du har skrevet, samt starte et nytt innlegg.

E-handel

For premium-brukere kan du bruke Gator til sette opp et grunnleggende e-handelsnettsted som vil bli lenket til hjemmesiden din.

butikk

Analytics

Når du har publisert sidene dine, samler Gator automatisk grunnleggende data om de besøkende. Den samler informasjon om ting som:

 • Antall sidevisninger
 • Totalt antall besøk
 • Antall unike besøkende
 • Avvisningsrate
 • Gjennomsnittlig lengde på besøk

Konto- og nettstedstyring

For å få tilgang til det administrative området for nettstedet og Gator-kontoen din, gå til Få til.

Webområdeadministrasjon

Her finner du ting inkludert (men ikke begrenset til):

 • En historie med lagre handlingene dine
 • Dine sosiale medieintegrasjoner
 • Innstillinger for e-handel
 • URL-viderekoblinger
 • Skjemainnleveringer

Lagre historie

En nøkkelfunksjon i Gator jeg vil påpeke er dens grunnleggende versjonskontroll.

Ved å gå til Lagre historie delen av Få til -området, kan du se en liste over alle gangene du lagret nettstedet ditt etter å ha gjort endringer. Dette er punktene du kan rulle tilbake hvis du noen gang trenger det på et senere tidspunkt.

Hvis du aldri før har lagret nettstedet ditt, blir du bedt om å angi nettadressen til siden første gang du lagrer.

Versjonskontroll

Forhåndsvis nettstedet ditt

Når som helst under byggeprosessen, kan du forhåndsvise endringene.

Du kan også se nettstedet ditt ved å bruke mobil forhåndsvisning funksjon.

Forhåndsvisning av mobil

Du kan når som helst skifte frem og tilbake mellom forhåndsvisning av mobil og desktop.

Får hjelp

Hvis du blir sittende fast og trenger hjelp, klikker du på Hjelp -knappen øverst til høyre i redigeringsvinduet.

I tillegg til muligheten til å komme i kontakt med noen fra Gator-supportteamet via live chat, supportbillett eller telefon, kan du gå gjennom Gator Knowledge Base.

Gator kunnskapsbase

publisere!

Nå trenger du bare å skrive sidene til nettstedet ditt. Gator tar seg av resten.

Gator-alternativer

Hvis Gator ikke virker helt riktig for deg, er det mange flere å velge mellom. Her er noen av de beste:

 • Square
  er en flott, alt-i-ett sitebuilder. Det er spesielt av interesse for de som har e-handelsnettsteder. Men det støtter andre typer nettsteder som blogger. Av interesse for alle eiere av nettstedet er Squarespaces eksepsjonelle maler.
 • WordPress.com
  er det beste valget hvis du er ute etter en gratis nettstedbygger. Grunnplanen inkluderer alt du trenger for å komme i gang. Men du må oppgradere til en betalt plan for å fjerne WordPress-annonsering og bruke ditt eget domenenavn. WordPress er også et godt alternativ fordi det er enkelt å flytte nettstedet ditt til en annen vert.
 • Wix
  er veldig lik Gator når det gjelder funksjoner. Det er kjent spesielt for sin brukervennlighet. I tillegg tilbyr den en gratis versjon, slik at du kan prøve den ut. (Gratisversjonen legger annonser på nettstedet ditt, slik at du sannsynligvis ikke vil bruke det på lang sikt.)
 • Gå pappa’s GoCentral
  nettsted byggherre er veldig glatt, og du kan prøve det uten å angi kredittkort. Du kan få en webside opp og kjøres veldig raskt med den.
Nettstedsbygger
båndbredde
Oppbevaring
Laveste pris

Squareunmeteredunmetered$ 12.00
WordPress.comunmetered6 GB$ 5.00*
Wix2 GB3 GB$ 11.00*
GoCentralunmeteredunmetered$ 5.99
* Wix og WordPress.com tilbyr også en gratis grunnleggende plan.

Ofte stilte spørsmål

Kommer Gator med alt jeg trenger for å bygge et nettsted?

Ja, Gator er en alt-i-ett-nettstedbygger, så du trenger ikke å bekymre deg for domenenavn, webhotell, anskaffe verktøy for nettbygging, etc. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg, velge tema, lage små redigeringer og publisere!

Kan Gator brukes til nettstedsnettsteder?

I beste fall kan Gator brukes til små nettsteder med lite volum. Gator er imidlertid ikke PCI-kompatibel, så du må forsikre deg om at du overholder alle de relevante forskriftene.

Sammendrag

Gator er intuitiv
, og til og med nybegynnere kan bygge et flott nettsted med dra-og-slipp-byggherren. Støttedokumentene kan være bedre, men med 24/7 support tilgjengelig for deg, kan du alltid få svar på spørsmålene dine.

Hvis du leter etter en raskt, enkelt og billig måte å komme i gang med et nettsted for din virksomhet, Gator by HostGator er absolutt et alternativ du bør vurdere.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me