26 resurser för att lära sig inkommande marknadsföring idag

Avslöjande: Ditt stöd hjälper till att hålla webbplatsen igång! Vi tjänar en remissavgift för några av de tjänster vi rekommenderar på denna sida. 26 Inkommande marknadsföringsresurser för nybörjare


Inkommande marknadsföring ger besökare till din webbplats och låter dig marknadsföra till människor utan hårda försäljningstekniker. Detta är en enorm fördel för nya företag eftersom konsumenterna i allt högre grad ser utgående marknadsföring som en olägenhet som bör undvikas.

Genom att använda inkommande marknadsföring kan du undvika att ringa samtal och du behöver inte plåga människor för att köpa. Istället skapar du en miljö där innehållet lockar publiken.

Nyckelbegreppet med inkommande är att dra människor in, snarare än att driva ditt budskap mot dem. Om ditt innehåll är fantastiskt och dina sociala mediekanaler når rätt personer kommer du att starta samtal som leder till försäljning.

Förbered grunderna

Innan du börjar med inkommande marknadsföring måste du göra en del research. I detta första steg kommer du att samla in data och titta på tävlingen.

 1. Definiera dina mål tydligt. Vill du ha fler besökare på din webbplats? Fler prenumeranter på nyhetsbrev? Bättre vinstmarginaler? Bättre avkastning på marknadsföring? Om du inte har ett tydligt mål kommer du att ha svårt att fokusera. Mål måste vara realistiska för ditt företag och relevanta för ditt meddelande.
 2. Bestäm hur du ska mäta framgång. Du kan inte starta en inkommande marknadsföringskampanj utan att använda analys. Vad kommer du att mäta för att ta reda på om din inkommande kampanj fungerar? Google Analytics är bra för det första. om du har pengar att spendera finns det verktygsdesign som är specifikt för jobbet.
 3. Har dina konkurrenter svaga punkter? Analysera deras innehåll och närvaro på sociala medier och ta reda på var du kan få en fördel. Att gå efter svaga platser är mycket mindre utmanande än att försöka slåss i områden där konkurrenter redan dominerar.
 4. Vad är din budget? Inkommande marknadsföring är billig, men du måste oundvikligen outsource. Leta efter personer du kan delegera till och avsätta både finansiering och tid för att få det rätt.

Planera din SEO-strategi

SEOCube

SEO är en del av inkommande marknadsföring. Det kan inte fungera magi av sig själv, men du behöver en sammanhängande SEO-strategi för att stödja resten av dina ansträngningar.

 1. Gör sökordsundersökningar. Välj termer som är relevanta för dina kunder och försök att tänka som dem. Google AdWords kan ge dig rik information som hjälper dig att hitta sökord med låg konkurrens.
 2. Implementera en sajtkarta. Även om det inte är obligatoriskt, förbättrar det chansen att allt ditt innehåll indexeras av Google. De flesta plattformar, som WordPress, stödjer automatisk webbplatskarta via plugins. Prova Google XML-webbplatskartor för det första.
 3. Mät din webbplatshastighet. Överdrivet långsamma hastigheter frustrerar människor, och din ranking kommer att drabbas som ett resultat. Se till att din webbplats går snabbt genom att välja ett bra webbhotellföretag, köra cache-plugins och ställa in ett CDN.

Skapa innehåll

Om du vill locka besökare och driva försäljning behöver du innehåll. Inte bara något innehåll: skräddarsytt, intressant och högkvalitativt innehåll.

 1. Känner din publik. Om din publik älskar bananer, skriv inte innehåll om apelsiner. Förstå vad folk vill ha och ge dem verkligt värde. Kom ihåg att fokusera på din ideala kund – inte den låghängande frukten som aldrig kommer att spendera.
 2. Diversifiera ditt innehåll. Använd artiklar, videor, podcast och e-böcker för att sprida din räckvidd mellan olika typer av användare. Sätt åt en del av din budget för att anställa frilansare som kan utveckla innehåll som ligger utanför din komfortzon.
 3. Nå ut personligen. Inkommande marknadsföring är effektiv eftersom den talar direkt till människor. Automatisera inte: engagera. Se till att dina sociala mediekanaler övervakas och att du svarar på alla kommentarer på din blogg. Se också till att du alltid är ackrediterad som författare på de inlägg du skriver, så att folk associerar ditt namn med kvalitetsinnehåll.
 4. Kom med originella idéer. Sammantaget laddar vi upp miljarder artiklar till internet varje dag. Du kommer att behöva komma med massor av unika idéer om du vill att ditt innehåll ska värderas.
 5. Utarbeta en strategi. Din innehållsstrategi är kulminationen på alla dina forskningsinsatser. Bestäm vad du ska täcka, hur ofta du ska posta och hur du kommer att använda ditt innehåll för att dra besökare mot din webbplats. Skapa en bloggkalender och syftar till att publicera innehåll ofta för att skapa intresse för din webbplats. Räkna med att spendera några timmar i månaden på att förlänga och utforma din strategi.
 6. Återvinn innehåll. Att få innehåll av god kvalitet kan vara dyrt, men du kan använda dina idéer på olika sätt för att få din investering att gå vidare. Överväg att förvandla ett bra blogginlägg till en video, ett bildspel, vitbok eller en infographic – eller prata om det i din veckovisa podcast eller vlog.
 7. Arbeta med din uppmaning. Det är bra att få massor av besökare till ditt innehåll, men det betalar normalt inte räkningarna. Fokusera på att utveckla en stark uppmaning så att dina besökare uppmanas att slutföra en önskad aktivitet. Se tillbaka till de mål du identifierade i planeringsstadierna.
 8. Testa din webbplats användbarhet. Se till att lagren runt ditt innehåll ger dina användare en fantastisk upplevelse. Kontrollera layout, navigering och webbplatshastighet så att du inte sätter hinder mellan besökare och innehåll.
 9. Experimentera med popup-fönster. Vissa personer stängs av via e-postprenumerationsformulär, men uppgifterna visar att de fungerar. Testa ditt innehåll med och utan popup-fönster för att se vad som fungerar bäst för din webbplats.
 10. Installera delningsprogram. Gör det superlätt för dina läsare att dela ditt innehåll på sociala webbplatser.

Ropar det högt

Nu har du din innehållsstrategi, det är dags att implementera planen. För att få människor att läsa ditt innehåll måste du skapa sociala kontakter och marknadsföra ditt företag bortom ditt eget lilla hörn av webben.

 1. Fokusera dina insatser på rätt sociala nätverk. Det går inte att spendera 3 timmar varje dag på Twitter om din publik hänger på LinkedIn. Titta på möjligheterna att arbeta i nätverk som dina konkurrenter har försummat.
 2. Hantera konsekvent dina sociala kanaler. För en kund kan ett tomt och oälskat socialt mediekonto signalera ett företag som inte bryr sig om engagemang. Om du inte är expert på sociala medier är det förmodligen något att hantera olika konton att lägga ut så att du attackerar varje kanal på ett så effektivt sätt.
 3. Registrera dig för PPC-annonser. De flesta företag börjar med Google AdWords, men du kan prova Bing-annonser eller annonser på sociala nätverk. PPC är ett enormt ämne; igen, det kan vara något du bör delegera till en expert om du inte har tid att lära dig knepen.
 4. Bygg länkar till ditt innehåll. Länkbyggnad är ett enormt ämne, och det skulle vara omöjligt att täcka allt här. I ett nötskal bör du se till att bygga länkar av hög kvalitet från högprofilerade källor, autentiskt och utan någon form av betalning eller utbyte. Moz har publicerat en utmärkt nybörjarguide för länkbyggnad för att komma igång.
 5. Lägg ut ett pressmeddelande. Varje företag kan släppa ett släpp för att tillkännage ett nytt företag.
 6. Engagera påverkare. En influencer är någon som har auktoritet inom en artikulär industri. Om du kan få påverkare ombord att dela ditt innehåll har du ett potentiellt värdefullt sätt att få ny trafik till din webbplats. Twitter är ett bra ställe att hitta och närma sig påverkare och slå samtal.

Optimera och förfina

Det sista kapitlet är inte slutet på din inkommande marknadsresa. Det är scenen där hela inkommande marknadsföringsplan samlas. Du kommer att mäta din framgång, se om dina mål uppnås och mata resultaten tillbaka till din plan. När du fortsätter att marknadsföra din webbplats hittar du nya sätt att finjustera och optimera. Det hela är cirkulärt.

 1. Delad test. Prova olika uppmaningar, olika layouter och olika färgscheman. Dela testa dina AdWords-kampanjer, målsidor och mobil kontra stationär trafik. Den här typen av tester gör att du snabbt kan se vad som bäst presterar.
 2. Anpassa din marknadsföringskampanj. När du har fått en publik, prata direkt med varje person. Hyper-personalisering avlägsnar breda segment och letar efter sätt att behandla människor som individer och leverera anpassat innehåll som de älskar.
 3. Granska gammalt innehåll. Om du har gamla inlägg som presterar bra, gå tillbaka och arbeta med dem. Håll dem fräscha och justera layouten för att förbättra konverteringarna. Om gamla inlägg inte fungerar som förväntat, skriv om dem, lägg till detaljer och försök marknadsföra dem igen. Det finns inget fel med att ta bort gamla inlägg som är inaktuella, så länge du är noga med att inte ta bort något som driver organisk trafik.

Små steg = fantastiska resultat

Inkommande marknadsföring fungerar bra för företag eftersom den levererar den information kunden vill ha, på det sätt de vill konsumera den. Det letar efter deras smärtapunkter och problem och ger innehåll som adresserar var och en. Inkommande marknadsföring innehåller också allt du behöver för att publicera ett företag i ett paket. Om det hanteras ordentligt kan det turbo-avkastning på marknadsföringsavkastning.

Det finns två viktiga takeaways att komma ihåg när du använder inkommande marknadsföring för första gången. För det första, investera i inkommande marknadsföring på lång sikt och inte överge den om det tar ett tag att bygga. För det andra, klipp inte hörn på innehållet och var kreativ när du planerar vad du ska skriva. Ju mer du spenderar, desto mer kostnadseffektivt blir det och desto mer kommer dina kunder att älska dig.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map