Amazon Business: is het geschikt voor uw werkplek?

Openbaarmaking: Uw steun helpt de site draaiende te houden! We verdienen een verwijzingsvergoeding voor sommige van de services die we op deze pagina aanbevelen.


Amazon Business is een compleet aankoopsysteem voor uw bedrijf, maar met tal van extra’s zoals gratis verzending, kwantumkortingen en speciale aanbiedingen. En het beste van alles, Amazon Business is gratis.

Het is ook een manier om uw eigen bedrijfsteam te beheren, zodat werknemers aankopen kunnen doen terwijl u toch de controle over het management behoudt.

Meer dan een miljoen bedrijven hebben zich aangemeld voor het programma. Lees verder om erachter te komen of Amazon Business voor u geschikt is.

Amazon Business-homepage

Invoering

Met Amazon Business kunt u uw bedrijfsstructuur binnen een account opzetten, zodat uw hele team items kan kopen terwijl u en andere managers het proces kunnen controleren.

Als een van uw werknemers bijvoorbeeld een laptop nodig heeft, kunt u deze op Amazon laten kopen. Vervolgens wordt het verzoek ter goedkeuring naar u doorgestuurd. Het is een simpel, effectief proces.

Bovendien krijg je veel meer met Amazon Business, inclusief zakelijke prijzen, belastingvrijstellingen, gratis verzending en meer.

Business Prime

Voor de meeste Amazon-gebruikers is het voor de hand liggende aan Amazon Business de integratie met Business Prime.

Dit deel van het systeem biedt dezelfde gratis verzending met prioriteit als reguliere Prime. Maar het bevat ook zaken als aanbiedingen voor leden.

Zodra u zich aanmeldt voor Amazon Business, kunt u een Business Prime-account kopen waarmee meerdere teamleden uw account kunnen gebruiken. Business Prime-abonnementen beginnen bij $ 179 per jaar.

Aankoopsysteem

Met Amazon Business kunt u uw account instellen zodat leden van uw team aankopen kunnen doen. Hun exacte koopkracht hangt af van de toestemmingen die u ze verleent.

Bovendien kunt u goedkeuringsworkflows instellen. Hiermee kunt u aankooplimieten instellen voor gebruikers en bestellingen laten bevestigen. Er zijn ook analyses zodat u de aankopen van uw bedrijf kunt volgen.

Dit systeem kan voor sommige kleine bedrijven voldoende zijn. Maar als u meer nodig heeft, kunt u uw account koppelen aan uw eigen aankoopsysteem. De klantenondersteuning van Amazon Business zal met u samenwerken om het in te stellen.

Voordelen

Als u zich verdiept in Amazon Business, zult u veel aantrekkelijke extra’s vinden, zoals vergelijkingsprijzen op productpagina’s, waar u meerdere aanbiedingen van verschillende leveranciers zult zien. Maar hier bespreken we de belangrijkste kenmerken van het plan.

Video: alles wat je leuk vindt aan Amazon. Voor het werk.

Business Prime

Met Business Prime krijgt u gratis verzending binnen twee dagen en speciale aanbiedingen.

Afhankelijk van waar u woont, kunt u mogelijk een bezorging op één of dezelfde dag krijgen.

Geavanceerde Prime-functies

Business Prime is beschikbaar via vier abonnementen vanaf $ 179 per jaar – niet veel meer dan gewone Amazon prime.

Video: Amazon Business Prime

Naast dat meer mensen uw account kunnen gebruiken, bieden de abonnementen Small, Medium en Enterprise speciale functies:

 • Zichtbaarheid besteden: analyseer uw kooppatronen
 • Uitgebreide voorwaarden voor betalen per factuur: het duurt maximaal 60 dagen om te betalen
 • Begeleide aankoop: stuur gebruikers naar de juiste producten en leveranciers.

Accountbeheer

Net als bij een zelfstandig aankoopsysteem, kunt u uw organisatiestructuur afstemmen op uw Amazon Business-account. Hierdoor ontstaat een systeem dat bepaalt wie wat kan kopen en hoe aankoopaanvragen worden afgehandeld.

Maar het gaat verder dan het organiseren van aankopen. Zoals we binnenkort zullen bespreken, kunt u met Amazon op meerdere manieren betalen. U kunt dus bijvoorbeeld betalen met facturen.

Zakelijke prijzen

De leveranciers van Amazon bieden producten aan die alleen aan bedrijven worden aangeboden. Je kunt ze alleen via Amazon Business krijgen.

Bovendien krijgt u speciale prijzen voor geselecteerde items. Amazon zegt dat dit miljoenen producten omvat.

Bovendien krijgt u kwantumkortingen wanneer u in bulk koopt.

Wanneer u deze functies combineert met het Amazon-systeem dat vergelijkingsshoppen gemakkelijk maakt, zou Amazon Business u veel geld moeten besparen.

Betaalmethoden

Amazon Business biedt verschillende betaalmethoden.

U kunt zich aanmelden voor een Amazon Business Prime American Express-kaart om aan uw account te worden gekoppeld. Als u deze kaart gebruikt, krijgt u 5% terug of 90 dagen rentevrije voorwaarden op uw aankopen.

Dit voordeel is niet alleen van toepassing op reguliere Amazon-aankopen. U krijgt deze deal zowel op AWS als op Whole Foods Market.

Grote bedrijven kunnen ook een zakelijke kredietlijn openen die door meerdere leden van hun team kan worden gebruikt.

Analytics kopen

Amazon Business biedt aankoopanalyses. Hiermee kunt u verder gaan dan het monitoren en visualiseren van uw aankopen met tabellen en grafieken.

Gerelateerd aan analyse is de ondersteuning van Amazon Business voor inkooporders.

Met hen zal uw team een ​​PO-nummer invoeren en een optionele opmerking bij al hun bestellingen.

Zo kunt u uw aankopen beter volgen.

Andere kenmerken van Amazon Business

Voor degenen zonder Business Prime biedt Amazon nog steeds gratis verzending bij de meeste aankopen. Er zijn echter grenzen aan. Het is alleen van toepassing op bestellingen van $ 25 of meer. En het biedt geen prioriteitsverzending zoals je krijgt met een Prime-lidmaatschap.

Als uw bedrijf fysiek grote zendingen koopt, kunt u palletzendingen ontvangen. U moet echter wel in aanmerking komen voor deze zendingen.

Belastingvrijstellingen

Er zijn een aantal omstandigheden waarin een bedrijf mogelijk wordt vrijgesteld van belastingen op een artikel. Een van de meest voorkomende is wanneer een item wordt gekocht voor wederverkoop als onderdeel van een ander item.

Als u een in de VS gevestigd bedrijf bent dat aankopen doet bij Europese leveranciers, bent u ook vrijgesteld van de belasting over de toegevoegde waarde (btw).

Amazon Business is ontworpen om u in staat te stellen deze belastingvrijstellingen organisatiebreed in te stellen.

Aankoop op maat

Klanten van Amazon Business krijgen dashboards op maat met onder meer toegang tot aankopen voor eenvoudige nabestellingen.

Het biedt ook een op maat gemaakte ervaring op productpagina’s. U bent waarschijnlijk bekend met de sectie op normale productpagina’s: “Klanten die dit artikel kochten, kochten ook.”

Amazon Business presenteert meerdere aanbiedingen op dezelfde productpagina. Met deze functie krijgt u de beste deals voor uw aankopen.

Ermee beginnen

Het is gemakkelijk om een ​​Amazon Business-account te krijgen. En het is gratis. Het enige wat u hoeft te doen als u wat informatie over uw bedrijf opgeeft.

U begint met het invoeren van uw zakelijke of zakelijke e-mailadres, uw naam en een wachtwoord.

Aanmelden bij Amazon Business Stap 1

Vervolgens vult u uw bedrijfs- of werkgegevens in.

Aanmelden bij Amazon Business Stap 2

Belasting informatie

U moet uw burgerservicenummer of werkgeversidentificatienummer (EIN) verstrekken om uw bedrijf te verifiëren. U krijgt meestal binnen 24 uur na het verstrekken van deze informatie een verificatie.

Maak je account aan

Nadat u uw Amazon Business-account hebt gemaakt, moet u Business Prime downloaden en vervolgens uw accountgebruikers en goedkeuringsworkflows instellen.

Meld u aan voor Business Prime

U hoeft zich niet aan te melden voor een Business Prime-account om Amazon Business te gebruiken. Maar als u zelfs een bescheiden hoeveelheid spullen gaat kopen, is het een goede investering.

Amazon Business Prime-plannen

Mensen toevoegen

U voegt gebruikersaccounts toe door op uw Amazon Business-accountmenu te klikken en “Beheer uw bedrijf” te selecteren. Er wordt een nieuwe pagina geladen met een sectie ‘Mensen’. Daar vindt u twee knoppen: ‘Een persoon toevoegen’ en ‘Meerdere mensen toevoegen’.

Ongeacht welke u selecteert, u kunt gebruikers instellen met de juiste rechten en workflowcontrole.

Groepen

Als u een groot aantal werknemers heeft, wilt u misschien groepen instellen met verschillende toegangsniveaus. U kunt bijvoorbeeld alle verkoopmedewerkers in één groep hebben.

Definieer uw goedkeuringsworkflows

U kunt uw workflow definiëren vanuit uw Amazon Business-dashboard. Selecteer “Beheer uw bedrijf” in het menu.

Ga vanaf daar naar “Koopbeleid” op de pagina. Daar kunt u ‘Goedkeuringen’ selecteren om de gebruikers in te stellen die aankopen kunnen goedkeuren.

Gebruikers die geen goedkeuringsbevoegdheid hebben, zullen hun aankopen met goedkeuring naar een van de gebruikers sturen voordat de bestelling wordt geplaatst.

Andere accountinstellingen

Ook binnen het dashboard van uw Amazon Business-account kunt u het volgende instellen:

 • ATEP voor belastingvrij aankopen
 • Stel voorkeursleveranciers in
 • Bekijk analyses
 • Maak verbinding met uw aankoopsysteem.

Overzicht

Amazon Business is een krachtig systeem dat u tijd en moeite zou moeten besparen. Het biedt voldoende tools en deals om de meeste zakenmensen tevreden te stellen. En aangezien het gratis is, is het de moeite waard om het in ieder geval te bekijken. Bezoek nu Amazon om te zien of het geschikt voor u is.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map