26 Middelen om vandaag inkomende marketing te leren

Openbaarmaking: Uw steun helpt de site draaiende te houden! We verdienen een verwijzingsvergoeding voor sommige van de services die we op deze pagina aanbevelen. 26 Bronnen voor inkomende marketing voor beginners


Inbound marketing brengt bezoekers naar uw website en laat u mensen verkopen zonder hard-sell-technieken. Dit is een enorm voordeel voor nieuwe bedrijven, omdat consumenten outbound marketing steeds vaker zien als hinder die vermeden moet worden.

Door inbound marketing te gebruiken, kunt u voorkomen dat u ongevraagd moet bellen en hoeft u geen mensen lastig te vallen om iets te kopen. In plaats daarvan creëer je een omgeving waarin de inhoud het publiek trekt.

Het sleutelbegrip bij inbound is om mensen binnen te halen, in plaats van je boodschap naar hen toe te sturen. Als uw inhoud geweldig is en uw socialemediakanalen de juiste mensen bereiken, begint u gesprekken die tot verkoop leiden.

Bereid de basis voor

Voordat u begint met inbound marketing, moet u wat onderzoek doen. In deze eerste stap verzamel je gegevens en kijk je naar de concurrentie.

 1. Definieer duidelijk uw doelen. Wilt u meer bezoekers op uw website? Meer nieuwsbriefabonnees? Betere winstmarges? Betere marketing-ROI? Als je geen duidelijk doel hebt, zul je het moeilijk vinden om te focussen. Doelen moeten realistisch zijn voor uw bedrijf en relevant zijn voor uw boodschap.
 2. Bepaal hoe u succes gaat meten. U kunt geen inkomende marketingcampagne starten zonder gebruik te maken van analyses. Wat ga je meten om erachter te komen of je inkomende campagne werkt? Google Analytics is prima voor starters; als u geld te besteden heeft, zijn er tools die speciaal voor de klus zijn ontworpen.
 3. Hebben uw concurrenten zwakke punten? Analyseer hun inhoud en aanwezigheid op sociale media en zoek uit waar u een voordeel kunt behalen. Gaan voor zwakke plekken is veel minder uitdagend dan proberen te strijden in gebieden waar concurrenten al domineren.
 4. Wat is uw budget? Inkomende marketing is goedkoop, maar u moet onvermijdelijk uitbesteden. Zoek naar mensen aan wie u kunt delegeren en reserveer zowel geld als tijd om het goed te doen.

Planning van uw SEO-strategie

SEOCube

SEO is een onderdeel van inbound marketing. Het werkt op zichzelf niet magisch, maar je hebt een coherente SEO-strategie nodig om de rest van je inspanningen te ondersteunen.

 1. Doe trefwoordonderzoek. Kies termen die relevant zijn voor uw klanten en probeer te denken zoals zij. Google AdWords kan u uitgebreide gegevens opleveren waarmee u zoekwoorden met een lage concurrentie kunt vinden.
 2. Implementeer een sitemap. Hoewel het niet verplicht is, vergroot het de kans dat al uw inhoud door Google wordt geïndexeerd. De meeste platforms, zoals WordPress, ondersteunen het automatisch genereren van sitemaps via plug-ins. Probeer Google XML Sitemaps om te beginnen.
 3. Meet de snelheid van uw site. Te lage snelheden frustreren mensen, en uw ranking zal eronder lijden. Zorg ervoor dat uw site snel is door een goed website-hostingbedrijf te kiezen, caching-plug-ins uit te voeren en een CDN op te zetten.

Content creëren

Als je bezoekers wilt trekken en verkopen wilt stimuleren, heb je content nodig. Niet zomaar elke inhoud: op maat gemaakte, interessante en hoogwaardige inhoud.

 1. Ken je publiek. Als je publiek van bananen houdt, schrijf dan geen content over sinaasappels. Begrijp wat mensen willen en geef ze echte waarde. Vergeet niet om u te concentreren op uw ideale klant – niet op het laaghangende fruit dat nooit zal uitgeven.
 2. Diversifieer uw inhoud. Gebruik artikelen, video’s, podcasts en e-boeken om uw bereik over verschillende soorten gebruikers te verspreiden. Zet een deel van uw budget opzij om freelancers in te huren die inhoud kunnen ontwikkelen die buiten uw comfortzone valt.
 3. Neem persoonlijk contact op. Inbound marketing is effectief omdat het rechtstreeks met mensen spreekt. Automatiseer niet: doe mee. Zorg ervoor dat je social media kanalen worden gemonitord en je reageert op alle reacties op je blog. Zorg er ook voor dat u altijd bent geaccrediteerd als auteur voor de berichten die u schrijft, zodat mensen uw naam associëren met inhoud van hoge kwaliteit.
 4. Bedenk originele ideeën voor inhoud. Samen uploaden we dagelijks miljarden artikelen naar internet. Je zult met heel veel unieke ideeën moeten komen als je wilt dat je inhoud wordt gewaardeerd.
 5. Bedenk een strategie. Uw contentstrategie is het hoogtepunt van al uw onderzoeksinspanningen. Bepaal wat u gaat behandelen, hoe vaak u berichten gaat plaatsen en hoe u uw inhoud gaat gebruiken om bezoekers naar uw site te trekken. Maak een blogkalender en probeer inhoud regelmatig te publiceren om interesse in uw site te wekken. Verwacht een paar uur per maand te besteden aan het uitbreiden en vormgeven van uw strategie.
 6. Recycle inhoud. Content van goede kwaliteit krijgen kan duur zijn, maar u kunt uw ideeën op verschillende manieren hergebruiken om uw investering verder te laten gaan. Overweeg om een ​​geweldige blogpost om te zetten in een video, diavoorstelling, whitepaper of infographic – of praat erover in je wekelijkse podcast of vlog.
 7. Werk aan uw oproep tot actie. Het is geweldig om veel bezoekers naar uw inhoud te leiden, maar dat betaalt normaal gesproken niet de rekeningen. Richt u op het ontwikkelen van een sterke call-to-action zodat uw bezoekers worden gevraagd een gewenste activiteit uit te voeren. Verwijs terug naar de doelen die u in de planningsfase hebt geïdentificeerd.
 8. Test de bruikbaarheid van uw website. Zorg ervoor dat de lagen rond uw inhoud uw gebruikers een geweldige ervaring bieden. Controleer de lay-out, navigatie en sitesnelheid om ervoor te zorgen dat u geen obstakels tussen bezoekers en inhoud plaatst.
 9. Experimenteer met pop-ups. Sommige mensen worden uitgeschakeld via e-mailabonnementen, maar de gegevens bewijzen dat ze werken. Test uw inhoud met en zonder pop-ups om te zien wat het beste werkt voor uw site.
 10. Installeer plug-ins voor delen. Maak het uw lezers supergemakkelijk om uw inhoud op sociale sites te delen.

Schreeuw het hardop

Nu je je contentstrategie hebt, is het tijd om het plan in actie te brengen. Om ervoor te zorgen dat mensen uw inhoud lezen, moet u sociale contacten leggen en uw bedrijf op de markt brengen buiten uw eigen kleine hoekje van het web.

 1. Richt je inspanningen op de juiste sociale netwerken. Het heeft geen zin om elke dag 3 uur op Twitter door te brengen als je publiek op LinkedIn rondhangt. Bekijk mogelijkheden om te werken aan netwerken die uw concurrenten hebben verwaarloosd.
 2. Beheer uw sociale kanalen consistent. Voor een klant kan een leeg en onbemind social media-account een signaal zijn voor een bedrijf dat niet om betrokkenheid geeft. Tenzij u een expert op het gebied van sociale media bent, is het waarschijnlijk iets dat u moet beheren om verschillende accounts uit te besteden, zodat u elk kanaal op de meest efficiënte manier aanvalt.
 3. Meld u aan voor PPC-advertenties. De meeste bedrijven beginnen met Google AdWords, maar u kunt Bing-advertenties of advertenties op sociale netwerken proberen. PPC is een enorm onderwerp; nogmaals, dit kan iets zijn dat u aan een expert moet delegeren, tenzij u tijd heeft om de trucs te leren.
 4. Bouw links naar uw inhoud. Linkbuilding is een enorm onderwerp en het zou onmogelijk zijn om hier alles te behandelen. In een notendop, je zou moeten proberen om hoogwaardige links te bouwen uit spraakmakende bronnen, authentiek en zonder enige vorm van betaling of uitwisseling. Moz heeft een uitstekende beginnershandleiding voor linkbuilding gepubliceerd om u op weg te helpen.
 5. Breng een persbericht uit. Elk bedrijf kan een release uitbrengen om een ​​nieuwe onderneming aan te kondigen.
 6. Betrek influencers. Een influencer is iemand die autoriteit heeft in een gewrichtsindustrie. Als u influencers aan boord kunt krijgen om uw inhoud te delen, heeft u een potentieel waardevolle manier om nieuw verkeer naar uw site te leiden. Twitter is een geweldige plek om influencers te vinden en te benaderen en gesprekken aan te knopen.

Optimaliseren en verfijnen

Dit laatste hoofdstuk is niet het einde van uw inkomende marketingreis. Het is de fase waarin het hele plan voor inkomende marketing samenkomt. U meet uw succes, kijkt of uw doelen worden bereikt en koppelt de resultaten terug aan uw plan. Terwijl u uw site blijft promoten, zult u nieuwe manieren vinden om te tweaken en te optimaliseren. Het geheel is cirkelvormig.

 1. Split-test. Probeer verschillende call-to-action-secties, verschillende lay-outs en verschillende kleurenschema’s. Split test uw AdWords-campagnes, bestemmingspagina’s en mobiel versus desktopverkeer. Met dit soort tests kunt u snel zien wat het beste presteert.
 2. Personaliseer uw marketingcampagne. Als je eenmaal een publiek hebt, praat dan rechtstreeks met elke persoon. Hyperpersonalisatie maakt brede segmenten overbodig en zoekt naar manieren om mensen als individuen te behandelen en aangepaste inhoud te leveren waar ze van houden.
 3. Bekijk oude inhoud. Als je oude berichten hebt die goed presteren, ga dan terug en werk eraan. Houd ze up-to-date en pas de lay-out aan om de conversies te verbeteren. Als oude posts niet naar verwachting presteren, herschrijf ze dan, voeg details toe en probeer ze opnieuw op de markt te brengen. Er is niets mis met het verwijderen van oude berichten die verouderd zijn, zolang je voorzichtig bent om niets te verwijderen dat organisch verkeer genereert.

Kleine stappen = geweldige resultaten

Inkomende marketing werkt goed voor bedrijven omdat het de informatie levert die klanten willen, op de manier die ze willen consumeren. Het zoekt naar hun pijnpunten en problemen en biedt inhoud die op elk van hen is gericht. Inbound marketing omvat ook alles wat u nodig heeft om een ​​bedrijf bekend te maken in één pakket. Als het goed wordt beheerd, kan het de marketing-ROI een boost geven.

Er zijn twee belangrijke dingen die u moet onthouden wanneer u voor het eerst inbound marketing gebruikt. Ten eerste, investeer in inbound marketing voor de lange termijn en laat het niet vallen als het even duurt om te bouwen. Ten tweede: bezuinig niet op de inhoud en wees creatief bij het plannen van wat u wilt schrijven. Hoe meer u uitgeeft, hoe kosteneffectiever het zal zijn en hoe meer uw klanten van u zullen houden.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map