X-Cart Hosting Review: Fullt utstyrt og brukervennlig e-handelsvert

X-Cart Introduksjon

X-Cart ble grunnlagt i 2001 av Ruslan Fazlyev, og var den første nedlastede PHP / MySQL handlekurveplattformen i verden. Selskapet vokste raskt, og i dag makter X-Cart over 35 000 butikker i 111 forskjellige land som, alt fortalte, er ansvarlige for transaksjoner på til sammen over 2,5 milliarder dollar.


X-Cart er en åpen kildekode-e-handelsplattform som er stolt av å være enkel å bruke, vedlikeholde og endre. Med sin helt åpne PHP-backend har du full kontroll over installasjonen.

Funksjoner

X-Cart er en full e-handelsplattform som leveres med en nettstedsbygger som gir deg kontroll over hvert eneste element i butikken din. Den brukervennlige adminportalen betyr at du kan ta ansvar for design og brukeropplevelse, hostingkonfigurasjon og mer – selv om du ikke anser deg selv som en “techie.”

Grunnlaget for butikken din er malen du velger. X-Cart leveres med over 40 profesjonelle temaer (som alle er mobilvennlige), som du deretter kan endre for å gjenspeile bedriftens behov. Editoren du gjør disse endringene i, er intuitiv, og mye kan gjøres med enkle dra-og-slipp-handlinger. Imidlertid, hvis du er godt kjent med CSS, HTML eller JavaScript, kan du få tilgang til kildefilene for å gjøre endringer på den måten.

Hvis du trenger mer hjelp med å bygge nettstedet ditt, kan du be om et tilpasset tilbud på webdesigntjenester. Du kan også bruke din eksisterende design, siden X-Cart-teamet kan hjelpe deg med å konvertere det til et tema og bruke det på nettstedet ditt.

X-Cart er bygget med internasjonalt salg i tankene. Du kan vise produktpriser i flere valutaer, oversette butikken og produktkatalogen din til over 40 språk og angi at teksten skal vises riktig for dem som brukes til å lese fra høyre til venstre. X-Cart vil også håndtere eventuelle gjeldende land- og statlige avgifter basert på hvor du er kjøpere for tiden.

Inventory, marketing og SEO avrunder funksjonene som er tilgjengelige for backend på butikken din. I tillegg til at X-Cart nettsteder er SEO-klare som standard, kan du samle passende analyser for å formulere forretningsplanen, tilby auksjoner, kuponger og rabatter, og nå ut til kundene dine via de innebygde markedsføringsverktøyene for e-post. X-Cart støtter også mobilspesifikke spesialtilbud, så vel som integrering av sosiale medier, som gjør det enkelt for de besøkende å dele produktene dine med sine venner og familie via Twitter, Facebook, og så videre.

Brukererfaring

Alle nettsteder bygget med X-Cart har følgende funksjoner som er utviklet for å forbedre de besøkende opplevelser:

 • Sanntids smart søk lar besøkende raskt finne det de trenger; søket gir forslag i sanntid basert på data brukerens skrev inn, stavekontroll og støtte for synonymer, kampanjer og statistikk.
 • Responsive temaer gi en bedre rangering i søkeresultatene samt redusert frustrasjon fra brukerne dine når de får tilgang til nettstedet ditt fra en mobilenhet; nettstedet ditt vil se bra ut uansett hva brukerens skjermstørrelse er.
 • WordPress Integrasjon lar deg enkelt integrere en blogg på nettstedet ditt, i tillegg til å vise produkter til salgs på bloggen din.

X-Cart implementeringer støtter også over 120 forskjellige integrasjoner med betalingsportaler som Amazon Payments, PayPal, Sage Pay og Skrill. Du kan også velge å tilby ett-trinns utsjekking i tillegg til den tradisjonelle flertrinnsprosessen, samt gjestekasse (som ikke krever at brukeren registrerer seg før du fullfører transaksjonen). Alle disse bekvemmelighetsrelaterte funksjonene er designet for å forbedre sannsynligheten for at brukeren konverterer til en kunde.

X-Cart støtter mange sikkerhetsfunksjoner, som alle holder kundenes sensitive data trygge og utdyper kundenes tillit til bedriften din. I tillegg til å være PCI-DSS-kompatibel, noe som betyr at du oppfyller sikkerhetskravene og beste fremgangsmåtene som er angitt av kredittkortbransjen, får du svindeloppdagelse, HTTPS / SSL-støtte for sikre transaksjoner og beskyttelse mot XSS- og CSRF-angrep , samt SQL-injeksjoner. Du kan også aktivere tofaktorautentisering, og sikre at bare den autoriserte brukeren kan foreta kjøp fra nettstedet ditt.

Det ser ut til at vi ikke har noen anmeldelser for X-Cart ennå.

Priser

Det eneste gebyret du må betale spesifikt for X-Cart er en engangslisensavgift. Etter det får du tilgang til alle tilleggsoppgraderinger for det første året uten ekstra kostnad (tilleggsoppgraderinger utover dette punktet krever et årlig abonnement). Du trenger ikke å betale noen ekstra avgifter, for eksempel for bruk. X-Cart tilbyr en gratis plan for de som nettopp kommer i gang, men den inkluderer også planer for mellomstore og voksende bedrifter, så vel som store bedriftsorganisasjoner.

hosting

Når du kjøper X-Cart-lisensen, blir du spurt om du vil være ansvarlig for å være vert for X-Cart-implementeringen, eller om du vil prøve ut X-Cart-vertspakken.

X-Cart tilbyr fire forskjellige hosting-pakker som du kan velge fra. De to dyreste alternativene gir deg tilgang til teknisk support, samt en gratis lisens til X-Cart. Du kan betale for planene dine på månedlig basis, men hvis du betaler forhåndsbetaling for et årlig abonnement, sparer du 10%. Merk at vertshonorarene for de to billigste pakkene kommer i tillegg til lisensavgiften for bruk av X-Cart.

Support og kundeservice

I tillegg til å tilby hosting, tilpasset design og webutvikling, SEO-relaterte konsulenttjenester, tilbyr X-Cart også migrasjons-, oppsett- og sikkerhetsrelatert assistanse..

X-Cart tilbyr flere støttealternativer. Du kan velge å betale for hjelp med en enkelt hendelse (med presserende hendelser som koster mer enn vanlige hendelser, selv om du får et raskt svar innen to timer etter at du har sendt forespørselen din og Skype LiveChat tilgang til X-Cart teammedlemmer), eller du kan kjøpe et månedlig eller årlig abonnement for ubegrenset teknisk support.

Sammendrag

X-Cart er en fullverdig, robust, åpen kildekode e-handelsplattform som tilfredsstiller dine behov, uavhengig av om du nettopp kommer i gang i verdenen av e-handel eller om du er et stort foretak som driver med millioner av dollar i Business. Det brukervennlige produktet er sikkerhetskopiert med utmerket dokumentasjon og støtte, så du er i godt selskap hvis du velger å bruke X-Cart til dine e-handelsbehov.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map