Synthesis Hosting Review: Liten startpakke, men tilpasset WordPress

Om syntese

Viktig: Syntese er nå en del av WP Engine


Selv om Synthesis selv startet i 2010 i USA, var det fire år før ideen bak dette vertsfirmaet tok form først.

Mens en mann ved navn Brian Clark vokste selskapet sitt, Copyblogger, fra en enmanns bloggside til et nettverk av innholds- og produktnettsteder, tegnet mer enn 2,5 millioner sidevisninger hver måned innen 2011; Derick Shaefer var på vei opp et selskap som heter Orangecast, som hadde utviklet sin egen serverbaserte løsning for å støtte deres omfattende sportsbloggingside.

Da de to mennene møttes i 2010, ble det tydelig at ved å kombinere Copybloggers ferdigheter i online publisering og innholdsmarkedsføring, med skalerbarhetspotensialet til Orangecast, kunne det opprettes en faglig støttet WordPress-hosting-bestemmelse.

Dermed ble syntese født.

Hosting Spesielt skreddersydd for WordPress

Det viktigste fokuset på Synthesis er å få mest mulig ut av WordPress.

Hele selskapet støtter kreftene i WordPress-systemet og ser på måter å skreddersy tilbudet sitt for å utnytte potensialet i pakken og maksimere fordelene for brukerne.

Ved å bruke en minimal hostingstabel, basert på Nginx, PHP-FPM og APC-arkitektur, tilbyr Synthesis WordPress-spesifikk hosting som maksimerer hastigheten på forsiden og bare skalerer med pigger i trafikken.

Dette gjør det mulig for hver server å takle dobbelt så mye trafikk for de fleste av konkurrentene, mens de bruker en åttedel av ressursene til det.

I 2013 gikk Synthesis til å legge til sin egen Scribe content marketing programvare til hver konto, noe som gjorde hostingfunksjonene raskere, mer effektive og enklere å bruke.

Og med et øye på fremtiden har Synthesis også bygget en beredskap for fremtidige protokoller helt fra begynnelsen. Dette betyr at de allerede støtter nye protokoller som Googles SPDY og er forberedt på videreutvikling etter hvert som de blir realisert.

Syntese Hosting Plans

Synthesis tilbyr fire skreddersydde pakker, alt fra den grunnleggende Starter-pakken og Professional-alternativet, til Advanced og Enterprise-løsningene, samt tilpassede hostingplaner for de som ønsker noe mer presist.

Hver standardpakke gir Managed Performance VPS, iWatch Support og Uptime Management som en del av deres tilbud. Imidlertid er det bare avanserte og Enterprise-pakker som tilbyr dedikerte VPS og bare innen Enterprise hosting som tilgang til CloudFlare Railgun blir mulig.

Den mest populære pakken er Professional som tilbyr muligheten til å være vert for mer enn to domenenavn i løpet av 2 GB minne som tilbyr 40 GB lagringsplass og 650 GB månedlig båndbredde. Dette tilsvarer daglig trafikk på opptil 20 000 visninger.

Det som forblir mer unikt med Synthesis Hosting Plans, er kvaliteten på markedsføringsverktøyene som er tilgjengelige som en del av deres kjernetilbud. Disse er alle direkte tilgjengelige fra WordPress kontrollpanel og; sammen med den sikkerhet, kundeservice og spesialitet som tilbys; er de viktigste grunnene til å vurdere Synthesis hosting.

Nettstedsoptimalisering, optimalisering på siden, søkeordforskning, forskning på sosiale medier og påvirkningsverktøy for utvidelse av verktøy er gratis tilgjengelig for alle hostingpakker, noe som gir betydelig merverdi for alle brukere.

Support og kundeservice

Fokuset på Synthesis er å tilby fullt ‘styrt’ WordPress-hosting. Og når det gjelder syntese, betyr dette å ta fullt ansvar for styring, optimalisering og støtte av Linux, Apache, PHP, NGINX og MySQL som standard.

Videre sikrer 24/7 helpdesk at det alltid er en ekspert som svarer på spørsmålene dine, enten du trenger råd angående WordPress-tilpasninger eller hjelp med vanskelighetene med CBM Plugins.

Støttetjenesten tilbyr også et mangfold av opplæringsprogrammer og feilrettinger for WordPress-funksjoner, i tillegg til informasjon og råd om alt som er relatert til WordPress eller noe Copyblogger-produkt.

Personlig sikkerhetskopieringsanlegg

Synthesis hosting har alltid tilbudt gratis personlige sikkerhetskopier til hver av kundene deres. Men utgivelsen av S3-backup-systemet har tatt katastrofegjenoppretting til et helt nytt nivå.

Ikke bare fortsetter selskapet å utføre sin egen sikkerhetskopieringsprosess på Linux-nivå, som er lagret nesten 1500 miles fra nærmeste server. S3-sikkerhetskopien gjør det nå mulig for hver bruker å konfigurere sikkerhetskopieringsinnstillingene og få sikkerhetskopien sendt direkte til en utpekt S3-konto.

Denne filen kan deretter selektivt brukes til å rehabilitere alle deler av et nettsted, og i stedet for å omskrive hele nettstedet gir den et effektivt katastrofesystem som er raskt, effektivt og enkelt å bruke.

Fire Tiered Security

Syntese gir et firetrinns sikkerhetstilbud:

  • Reviderte Lock Down-konfigurasjoner – for å gi økt sikkerhet uten å begrense publiseringsevnen
  • DOS / DDOS-beskyttelse
  • Synthesis Security Software – Tilbyr skreddersydd beskyttelse mot hackere uten å forstyrre ytelsen.
  • Smart mønsteranalyse – Tilbyr intelligent identifisering og utrydding av potensielle problemer uten risiko for falske positiver.

Total overvåkningsløsning

Synthesis hevder at hvis nettstedet ditt går ned, vil overvåkningssystemet for nettstedssensoren sikre at du vet om det umiddelbart.

Deres døgnåpne overvåkingssystem for nettsteder inkluderer alle standard oppetidskontroller, men gir også ekstra tillegg som nøkkelordkontroller og WordPress-spesifikke faktorer, inkludert ferskheten i RSS-feeden din og XML-områdekart.

Og når noe er galt, vil Site Sensor varsle deg med app, tekstmelding, automatisert telefonsamtale eller e-post øyeblikkelig, slik at passende tiltak kan iverksettes med en gang.

Syntese Refund Policy

Vilkårene for betaling i Synthesis er like klare som løsningen de tilbyr. En standard 30-dagers refusjonspolicy er på plass, hvis du ombestemmer deg etter kjøpet. Men etter de 30 dagene er det ingen ytterligere bestemmelser på plass.

Det gis ingen tilbakebetaling av prosentsats for den gjenværende tiden på kansellerte kontoer, og når den er kansellert vil nettstedet bli deaktivert og filer blir slettet.

Betaling skjer enten på månedlig, kvartalsvis eller årlig basis når du blir medlem.

Konklusjon

Hvis du vil ha hosting av høy kvalitet som er spesielt tilpasset for å utnytte fordelene ved WordPress, har Synthesis ekspertisen og motivasjonen for å gjøre nettstedet ditt til en suksess.

Startpakken kan virke liten, men når det gjelder ekstra tillegg og kundestøtte, er Synthesis langt der oppe med de beste.

For sikkerhet, hastighet og et svært effektivt WordPress-nettsted, har Managed Hosting av Synthesis mye å tilby.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me