SiteGround-gjennomgang: Imponerende kundeservice. Hvor annet gjør de Excel?

Vår dom: nr. 1 av 381 verter generelt

Siteground
er mest kjent for sin enestående kundesupport. På toppen av det har de raske, bunnsolid servere og rimelige planer med funksjoner som gratis CDN-er og SSL-sertifikater. Vi kan ikke finne en vert som slår dem generelt.


Hvis du er interessert i å gå med SiteGround for nettstedet ditt, må du sørge for å klikke på koblingene våre fordi ingen slår vår rabatt. Du kan spare opptil 77% avslag på alle planer
.

Pros:

 • Offisiell WordPress-anbefalt vert
 • Prisbelønt 24/7 support
 • Ekstremt raske servere

Ulemper:

 • Å sette opp sikkerhetskopier kan være komplisert
 • Ingen gratis domenenavn

SiteGround scorer 5 av 5 stjerner på tvers av alle vurderingene våre i over 2.100 anmeldelser av faktiske kunder. Det betyr at de får topp score for støtte, kvalitet, funksjoner og verdi. SiteGround er våre valg av brukeranmeldere nr. 1 de siste tre årene.

Er SiteGround den perfekte verten for nettstedet ditt?

Leter du etter noe spesifikt? Gå til våre mest populære seksjoner:

 • Ekspertanmeldelse – les vår grundige analyse & oppetidsdata fra vårt redaksjon.
 • Kundeomtaler – se hva SiteGround-kunder har å si.
 • Hosting Plans – sammenlign de beste SiteGround hostingplanene og prisene deres.
 • Vanlige spørsmål – finn svarene på de mest stilte spørsmålene om SiteGround!

SiteGround er kjent for sin WordPress-ekspertise og nybegynnervennlig teknisk support. Hvor bra er SiteGround? I følge brukeromtalene lenger nede på denne siden er de gode! Men er dette sant?

Kanskje disse høye kundetilfredshetsklassifiseringene er statistisk. Eller kanskje gjenspeiler de ikke hvordan SiteGround ville fungere for dine spesielle vertsbehov.

Så: er SiteGround riktig for deg?

Les videre! Jeg skal forklare alt: hvilke hostingplaner
SiteGround tilbyr, hva som er bra og dårlig med dem, og hva de spesialiserer seg i. Og jeg vil anbefale noen få andre verter som kanskje passer noen lesere bedre.

SiteGround-oversikt

SiteGround er privateid og ble stiftet i 2004. De har base i Bulgaria, hvor de har to kontorer. De har også et kontor i Madrid, Spania.

SiteGround Hosting

SiteGrounds nettsted promoterer forskjellige typer hosting; de tilbyr delte, WordPress, sky og dedikerte planer – i tillegg til mange andre spesialiserte planer. Kundene drar nytte av gratis Cloudflare CDN-er og SSL-sertifikater. Og deres delte planer
er fullpakket med funksjoner.

I tillegg SiteGround’s servere er bunnsolid. Av erfaring (se data nedenfor) har jeg funnet ut at oppetiden deres er imponerende.

Men SiteGround er mest av alt kjent for noe annet. Spør enhver kunde, og støtte vil være på toppen av listen deres. Jeg diskuterer dette i detalj nedenfor, inkludert mine egne erfaringer med SiteGrounds teknisk support.

La oss dykke ned i detaljene nå.

SiteGround-vertsplaner

SiteGround tilbyr hele spekteret av hostingtyper fra delt til sky, forhandler og dedikert.

Delt hosting

Delt vertskap er slagmarken der alle de beste vertene konkurrerer om din oppmerksomhet. Det er også den typen hosting de fleste trenger; bare store eller krevende nettsteder krever sky / VPS eller dedikert hosting. SiteGround har eksepsjonelt bra i det delte hostingmarkedet, å skille seg fra konkurrentene.

Delte vertsplaner

SiteGround tilbyr tre forskjellige planer
: StartUp, GrowBig og GoGeek.

 
Oppstart
GrowBig
GoGeek
 
 
nettsteder1UNLUNL
Disk (GB)102030
Månedlige besøk1000025000100000
Pris$ 3.95$ 5.95$ 11.95

Delte vertsfunksjoner

SiteGround bruker CentOS Linux for deres servere. Så det burde ikke være overraskende at delte hostingplaner
kom med cPanel kontrollpanel.

Det er et par fordeler med dette. For det første er de fleste eiere av nettstedet kjent med det på grunn av dets popularitet. Og de som ikke er det, skal bli det fordi de sannsynligvis vil komme inn på det mye i fremtiden.

Den andre grunnen er at bruk av cPanel gjør det lettere å flytte til og fra SiteGround.

SiteGround cPanelSiteGround
dashbordet er enkelt å bruke.

Delt funksjon: Webapplikasjoner

Spesiell interesse for nye nettstedseiere er SiteGround inkludering av Softaculous auto-installasjonsprogram. Det lar deg gjøre det enkelt installere over 400 webapplikasjoner som:

 • blogger

 • CMSs

 • Forums

 • wikier

 • Sosiale nettverk

 • E-handel.

Disse applikasjonene inkluderer WordPress, Joomla, Magento, PrestaShop og phpBB3.

Delt trekk: Båndbredde

Alle delte planer kommer med uovervåket båndbredde. Dette er imidlertid ikke slik SiteGround måler bruk av nettstedet. Hver plan åpner for et fast maksimumsbesøk per måned – som vist i tabellen over.

Tallene er omtrentlige og designet for å gjenspeile rimelig ressursbruk. De er ment å gi deg en ide om hva slags plan
passer for nettstedet ditt. Og SiteGrounds tekniske support hjelper deg med å minimere ressursbruken slik at du holder deg innenfor parameterne i planen din.

Som praktisk talt hver vert, har SiteGround det akseptable bruksgrenser. Hvis du er vertskap for filmer, bildegallerier eller lydfiler, kan nettstedet ditt betraktes som en overdreven avløp på båndbredden. I dette tilfellet kan det hende du må oppgradere til en kraftigere plan
.

Delt funksjon: Disklagring

SiteGround delte hostingplaner
tilbud mellom 10 GB og 30 GB diskplass. Alt dette lagringsområdet er på raske SSD-er (solid-state-stasjoner).

Delt funksjon: Gratis CDN

EN Content Delivery Network (CDN) lagrer kopier av nettstedet ditt over hele verden. Dette øker leveringen av sider til folk som befinner seg langt fra basewebserveren.

SiteGround tilbyr Cloudflare CDN for alle delte hostingplaner
. Hvis du er vert for mer enn ett nettsted, kan du bruke dette for dem alle.

Delt funksjon: SSL-sertifikater

Gratis La oss kryptere Secure Socket Layer (SSL) sertifikater leveres med alle delte hostingplaner. SSL-sertifikater er viktig hvis du skal drive et netthandelssted.

De er imidlertid viktige selv om du ikke har en nettbutikk. SSL-sertifikater (HTTPS) er en tegn på tillit til brukerne. Google gir også SSL-sider mindreårige rangering boost. Så de er gode å ha uavhengig av nettstedet ditt.

Delt funksjon: Nettstedsbygger

For de som ikke er teknisk tilbøyelige, men fortsatt ønsker et flott nettsted, tilbyr SiteGround en nettsted byggherre
. Weebly gir det. Du bare dra og slipp elementer for å lage sider. Det har den til og med e-handelsfunksjoner.

Bare vær forsiktig: hvis du velger Nettstedsbyggeren for kontoen din, vil alt innholdet du har opprettet utenfor nettstedsbyggeren, bli slettet. Så husk bare å aktivere nettstedsbyggeren på en helt ren konto, eller hvis du er glad for å miste dataene som allerede er der.

Andre delte vertsfunksjoner

SiteGround-tilbud SSH-tilgang med alle planene sine. De fleste nettstedseiere vil ikke bruke dette. Men hvis du planlegger å gjøre noen utvikling (eller ansette noen til å gjøre det), er dette kritisk viktig.

Du får ubegrenset e-post
adresser og databaser
. Du kan bli overrasket over hvor mange e-postadresser du bruker: til bloggen din, for salgsspørsmål, for et nyhetsbrev og videre og videre.

De fleste webapplikasjoner bruker en database. Selv om du kanskje ikke har direkte kontakt med dem, er det bra å ha dem.

Det er mange andre funksjoner du ikke bør glemme. SiteGround tilbyr a 30-dagers pengene-tilbake-garanti
. Og du får SiteGround eksepsjonell teknisk support (se nedenfor).

GrowBig-delte funksjoner

Hvis du skal bruke et stort CMS som WordPress eller Joomla, er det sannsynligvis verdt å gå opp til GrowBig-planen
. Det inkluderer alt i StartUp-planen og deretter noen.

Den primære appellen til denne planen er at den tilbyr SuperCacher – SiteGrands eget hurtigbufringssystem. Den lar statiske og dynamiske websider (i tillegg til databaseforespørsler) bufres for hurtig levering til brukere.

GrowBig-planen lar deg også være vertskap ubegrensede nettsteder på kontoen din (opp til ressursgrensen). I tillegg inkluderer den gratis migrering av nettsteder.

GrowBig lar deg utføre sikkerhetskopieringer på forespørsel, slik at du kan stille inn gjenopprettingspunkter før du gjør noe du tror kan bli reversert.

En siste fin funksjon er ett-klikk iscenesettelsesservere for dine WordPress- og Joomla-nettsteder. Dette gjør det enklere og tryggere å administrere et nettsted.

GoGeek-delte funksjoner

Hvis du driver et nettsted for e-handel (eller på annen måte har et krevende nettsted), er GoGeek det beste valget
. Den inkluderer alle funksjonene til GrowBig og mer.

Den største grunnen til å velge GoGeek er at den er det PCI-kompatibel – avgjørende hvis du driver nettbutikk.

En annen viktig bonus for GoGeek-brukere er god supporttilgang. SiteGround er kjent for sin store støtte. Og GoGeek-brukere får prioritert støtte der forespørslene deres blir sendt til SiteGrounds mest erfarne teknisk supportpersonell.

Til slutt gir det større hastighet og regnekraft ved å ha færre nettsteder som er vert på serveren din.

WordPress Hosting

SiteGround tilbyr en spesiell form for delt hosting for WordPress
brukere
. Det er stort sett det samme: besøk, diskplass, funksjoner. Den mest åpenbare forskjellen er at WordPress er installert gratis. Men det er mer under panseret.

Velg mellom tre WordPress-planer
starter på $ 3,95 per måned.

Botbeskyttelse for WordPress

I 2017 lanserte SiteGround sine egne botbeskyttelsessystem, drevet av sin egen kunstige intelligensalgoritme. Da dette systemet ble slått på, merket jeg en bemerkelsesverdig reduksjon i antall varsler fra mine WordPress-sikkerhetsplugins.

Dette systemet forhindrer de aller fleste brute force-angrep på WordPress-påloggingsskjermen, og det gjør også en god jobb med å oppdage ondsinnede påloggingsforsøk.

Det presenterer en Captcha utfordring til enhver mistenkelig bruker; enhver ekte bruker som fullfører Captcha, vil ikke bli blokkert igjen. Og den tilpasser seg kontinuerlig til nye trusler.

Denne typen teknologi blir stadig viktigere for å takle de millionene uautoriserte påloggingsforsøk som webansvarlige må kjempe mot.

Selvfølgelig kan du oppnå dette med en plugin for CMS eller skriptet du bruker. Men det faktum at SiteGround har implementert det betyr at mange av de ondsinnede robotene aldri trenger å treffe nettstedet ditt i utgangspunktet.

Så det er en speed-booster for nettstedet ditt, samt en viktig sikkerhetsfunksjon
.

WooCommerce Hosting

En annen variant av delt hosting er SiteGrounds WooCommerce-hosting. Hvis du planlegger å starte et WooCommerce-nettsted (bygget på WordPress), bør du se nærmere på disse planene. Imidlertid vil du nesten helt sikkert ønske å bruke GoGeek-plan
som det er den eneste som er PCI-kompatibel.

Cloud Hosting

For nettsteder med høy etterspørsel tilbyr SiteGround fire planer for skyvert
: Inngang, Business, Business Plus og Super Power.

Alle av dem gir 5 TB månedlig dataoverføring. Selv inngangsplanen er ekstremt kraftig, som du kan se i tabellen nedenfor.

Plan
CPU-kjerner
RAM
Disk
Pris (man)
Inngang24 GB40 GB$ 80.00
Virksomhet36 GB60 GB$ 120.00
Business Plus48 GB80 GB$ 160.00
Superkraft810 GB120 GB$ 240.00

Forhandlervert

Forhandlerhotell lar bedrifter lage flere inntektsstrømmer ved å inkludere webhotell med sine tjenester. Du kan også stille opp din egen webhotellvirksomhet bruker disse forhandlerplanene
, og hvit etikett alt, slik at brukerne dine aldri kommer til å se SiteGround-merkevaren.

Kjernepakken inkluderer 10 GB diskplass, og muligheten til å være vert for et ubegrenset antall kunder. Men prisingen er litt ukonvensjonell.

Forhandler kredittsystem

Slik fungerer kredittsystemet:

 • Du må kjøpe minst 5 studiepoeng for å bli satt opp som forhandler

 • Én forhandlerkreditt tilsvarer ett års hosting
  for kundene dine; Hvis du begynner med 10 kunder, trenger du 10 studiepoeng for å aktivere hvert nettsted i ett år

 • Ytterligere tjenester, som domener, må betales med kredittkort

 • Forhandlere får rabatter på rom- og domeneregistreringer; jo flere kreditter du kjøper i en transaksjon, desto større blir rabatten.

Som forhandler får du ikke tilgang til WHM. Alt gjøres via ditt SiteGround brukerområde.

Et annet alternativ for forhandler

Hvis du ikke liker dette kredittsystemet (og ønsker mer kontroll over klientkontoer), kan du selvfølgelig bare gjøre det kjøpe en skyplan
og bruk WHM
med det.

Ulempen er at du mister noen av de beste funksjonene i SiteGround forhandlerpakke, som muligheten til Velg hver kundes datacenterplassering individuelt.

High-End Hosting: dedikerte og spesialbyggede servere

SiteGround tilbyr to typer hosting for eiere av nettstedene som krever mest kraft og stabilitet. Selv om det ikke er deg, er det godt å vite at du har en vei oppover hvis nettstedet ditt skal ta av.

Det er tre planer
til dedikerte servere: Inngang, kraft og supermakt. De er alle bygd på Intel Xeon-prosessorer og har 10 TB månedlig båndbredde. De varierer med hensyn til CPU-kjerner, RAM og diskplass.

SiteGround gir også enterprise hosting der de bygger tilpassede servere for deg og deretter administrerer dem. Du må imidlertid kontakte dem om disse.

webhotell tilbud

Spar stort på vår # 1 vertsvurderte
Leserne våre kan for øyeblikket spare opptil 67% på SiteGrounds raske hosting. Bruk denne eksklusive rabattlenken
for å få det beste tilbudet som er tilgjengelig.

Kundeservice

SiteGround svarer på spørsmål fra kunder i engelsk og spansk, og nettstedet deres er lokalisert for ni territorier. De tilbyr live chat, billettering og telefonstøtte.

24/7 support

I motsetning til noen webhoteller som får deg til å vente til kontorene deres åpner for å få støtte, tilbyr SiteGround kundestøtte døgnet rundt
.

Support Response Times

De lover også å sende et første svar på spørsmål innen 10 minutter.

Etter min erfaring oppfyller de dette løftet. Noen ganger tar det selvfølgelig lenger tid å få problemet løst. I de fleste tilfeller har problemene blitt løst fullstendig i løpet av timer – selv om de har blitt sendt til flere teknologiske støtteaktører. Og mens du venter, blir du holdt oppdatert.

Support case study: Site Migration

Jeg måtte kontakte kundeservicepersonell når jeg ikke kunne fullføre et sekund migrering av nettsteder på skyplanplanen min. Dette var en begrensning av skyplanene fordi gjenopprettingsfunksjonen du forventer å se manglet. (Siden denne opplevelsen oppgraderte SiteGround
alle planene om å tilby gratis gjenoppretter.)

Problemet var løst raskt – i løpet av noen timer – og jeg ble holdt informert med jevne mellomrom mens migrasjonene fant sted.

Du kan faktisk ikke gjenopprette hele cPanel-sikkerhetskopier selv på Cloud Server. For øyeblikket overfører vi din eksterne konto via full cPanel-sikkerhetskopi som vi vil gjenopprette etter vår slutt. Hvis du har en full cPanel-sikkerhetskopi som du trenger oss for å gjenopprette for deg, kan du åpne en ny supportbillett fra User Area > Støtt og be oss om å gjenopprette det for deg som om du gir oss en eller to cPanel-sikkerhetskopier, vi vil gjenopprette den for deg.

Hvis du vil utføre restaureringene selv, kan du oppgradere til en dedikert server med rot adgang.

Vi oppdaterer denne billetten med mer informasjon om gjeldende overføring når den er tilgjengelig.

Med vennlig hilsen,

Aleksandar Dimitrov
Teknisk supportteam

Kopi av et SiteGround
teknisk supportoppdatering.

Planen min inkluderer også automatisk påvisning av nedetid, som fungerer perfekt. I sjeldne tilfeller at nettstedet mitt har gått ned på grunn av et serverproblem, er det logget og løst før Pingdom har varslet meg om driftsstans. Det hjelper med å holde oppetiden solid og reduserer mengden admin som jeg må gjøre.

SiteGround-infrastruktur

SiteGround er en av de små nettvertene som tilbyr en valg av datacenters til delt hosting
kunder. Det er absolutt verdt å dra nytte av dette og velge riktig datacenter når du registrerer deg.

Datacenter-lokasjoner

SiteGround har datasentre i Chicago, Storbritannia, Nederland og Singapore. SiteGround sier at de har valgt disse stedene fordi de er de mest pålitelige. Men de tilbyr også en god global rekkevidde. Noen nettverter tilbyr bare et utvalg av amerikanske lokasjoner, så dette er hyggelig å se.

Husk at datasenteret du velger skal være nærmest de primære besøkende. Så hvis du driver en virksomhet i Nord-Europa, vil datasentre i Storbritannia eller Nederland vise seg raskest for dem.

Cloudflare CDN

Bruke Cloudflare CDN vil også hjelpe deg med å øke hastigheten på innholdslevering uavhengig av besøkende. Den grunnleggende Cloudflare-planen er levert av SiteGround og integrert rett i cPanel, så det er veldig enkelt å komme i gang. Når det er aktivert, kan du bruke det for alle underdomener ved å følge noen flere trinn i cPanel.

Hvis du allerede har en frittstående Cloudflare-konto, kan du selvfølgelig fortsette å bruke den som du alltid har gjort.

Kontrollpanel

SiteGround tilbyr cPanel for alle planene sine. Versjonen av cPanel du vil bruke er litt tilpasset; SiteGround har lagt til tilleggsfunksjoner, men kjernekomponentene vil se kjent ut hvis du har opplevd cPanel før.

Supportportal og billettsystemSiteGround-oversikten gjør det enkelt å få hjelp, opprette e-postkontoer og lansere et WordPress-nettsted
.

Kontrollpanel: Kundekontoområde

I tillegg har SiteGround sitt eget kundekontoområde, som tilbyr detaljert informasjon om planen din og – hvis aktuelt – serveren din. De kaller dette “User’s Area”, og det gir enkel tilgang til supportportalen og billettsystemet.

For skyplanen min kan jeg se følgende informasjon så snart jeg logger inn:

 • Server spesifikasjoner

 • Datacenter plassering

 • Primært domene

 • Server-IP

 • DNS

 • FTP- og e-postserverdetaljer

 • Sikkerhetskopi plan

 • Cloudflare CDN-status.

SiteGround-tjenesterOppgradering av vertsplanen din
kan gjøres fra oversikten.

Kontrollpanel: Legg til tjenester

Du kan også kjøpe frittstående e-post-, FTP-, PHP- eller MySQL-hostingplaner
gjennom dette panelet. SiteGround har et bibliotek med maler for Joomla, Magento og WordPress. Og de kan registrere domener for deg også, selv om dette ikke er en tjeneste de annonserer fremtredende.

Hvis du trenger å øke kapasiteten på planen din, eller bestille en ekstra webhotellkonto, kan du også gjøre dette innenfor brukerområdet.

Hosting Performance

I testingen min, SiteGround overgår konsekvent oppetid garantien på 99,9%. For de 12 månedene med data jeg har, har de i gjennomsnitt gjennomsnittlig 99.995% oppetid – litt over 2 minutter nedetid per måned.

SiteGround Pingdom-dataVi testet SiteGround
Serverens responstid og sporet oppetiden deres.

Server svartid

Deres responstid er også veldig bra: vanligvis under 500 ms og ofte under 400 ms – 431 ms gjennomsnitt.

Dette er mye bedre enn testene våre Gå pappa, som indikerer har en gjennomsnittlig responstid på ~ 1000 ms. Og SiteGround er generelt veldig litt raskere enn Bluehost.

SiteGround er imidlertid ikke så god som WP-motor, som testene våre indikerer har en gjennomsnittlig responstid på mindre enn 400 ms.

Disse testene kan ikke tas som det endelige ordet på SiteGrounds serverytelse. Antall verter endrer seg bemerkelsesverdig over tid. Men disse tallene indikerer at SiteGround tilbyr hostingplaner
med veldig god og pålitelig ytelse.

Kart over svartider på SiteGround ServerKart over SiteGround
server responstid (grønt indikerer ganger mindre enn 500 ms)

Oppetidsgaranti

Det er ekstremt usannsynlig at du samler på SiteGround’s 99,9% oppetidsgaranti. For en ting er oppetidstallene deres utmerket. For en annen måler de oppetiden sin årlig. (De fleste verter som tilbyr garanti, måler den månedlig.)

I tilfelle du opplever driftsstans på mer enn 0,1% årlig, vil du bli kompensert som følger: en måneds gratis hosting for oppetid mellom 99,0% og 99,9%; og en måned gratis for hvert prosentpoeng under det.

Ikke vær bekymret for at du sannsynligvis ikke vil samle på SiteGround oppetidsgaranti. Det vil du ikke! Du vil ha god oppetid.

Oppgradering av hosting

Hvis du føler at du har vokst ut delt hosting med StartUp- eller GrowBig-planene, bør det første skrittet ditt være oppgradere til GoGeek-planen. Disse planene er vert på servere med færre kontoer, og det er raskere
og mer robust.

Oppgradering til Cloud Hosting

Hvis GoGeek ikke kutter det, bør du se på SiteGround skyhostingsplaner. Cloud hosting-tjenester modellerer den tradisjonelle VPS, med noen få små endringer i måten de er satt opp og administrert på.

Kontoen din blir isolert når du velger en skyplan
, og du vil dra nytte av full ledelse hvis ting går galt.

Du vil ha godt av automatisk skalering på en skyserver, slik at nettstedet ditt ikke går frakoblet hvis du trenger mer ressurser; det vil bare bli oppgradert, og du blir fakturert for forskjellen. Dette er sannsynligvis verdt de ekstra pengene for bedriftskunder.

Oppgradering til dedikerte servere

SiteGround tilbyr også dedikerte servere, med forskjellige tilpassbare alternativer, inkludert valg av Apache- eller Nginx webservere. Det er ingen ekstra kostnad for cPanel, og du får 10 TB båndbredde og 5 IP-adresser.

Prosjekter med SiteGround

Her er fem grunner til at jeg liker SiteGround:

 1. De er tydelig på ressursene de gir. For eksempel har hver plan en fast mengde diskplass. Ofte tilbyr verter ubegrenset diskplass med forbeholdet “så lenge du ikke bruker for mye.” Tilsvarende har deres høyere endeplanleggings hosting planer med fastsatte båndbreddegodtgjørelser. De delte hostingplanene
  har angitt besøkstillatelser på nettstedet. Som et resultat er det usannsynlig at du noen gang vil ha kontoen din suspendert på grunn av en svak “overdreven ressursbruk.”

 2. GoGeek-planen gir høy ytelse delt hosting ved å sette færre nettsteder på samme server.

 3. Alle delte hostingplaner bruker servere som er innstilt for topp WordPress-ytelse.

 4. Det er selvhjelpsmateriell er nøyaktig og lesbart – ligner det utmerkede materialet levert av InMotion Hosting.

 5. SiteGround kjører raske webservere
  ved hjelp av en rekke teknikker: SSD-lagring, Nginx webserver, SuperCacher, Cloudflare CDN og HHVM.

SiteGround Cons og klager

Ingen webhotell er perfekte, og SiteGround er ikke annerledes. Men deres ufullkommenheter vil neppe være avbrytere for de fleste eiere av nettstedet. Likevel lønner det seg å bli informert før du registrerer deg.

Her er fire ting jeg vil se SiteGround forbedre:

 1. Selv om SiteGround tilbyr god verdi
  for deres tjenester, er de fortsatt dyrere enn konkurrenter som Bluehost og A2 Hosting. Det gjelder spesielt hvis du har mer enn ett nettsted å være vert for. Så hvis pris er en stor bekymring, er kanskje ikke SiteGround det beste valget.

 2. SiteGround tilbyr ikke et gratis domenenavn – selv for personer som melder seg på sin maksimale kontraktslengde (3 år). Et gratis domenenavn gjør det enklere å starte et nytt nettsted.

 3. Siteground tilbyr bare en gratis migrering av nettsteder på sine avanserte planer
  . Og bare for den første. Hvis du har mer enn ett nettsted å flytte – og for et nettsted for deres grunnleggende (StartUp) -plan – blir du fakturert.

 4. Forhandlerhotellet er logisk, men er et nett av kompliserte kreditter og rabatter.

Disse kommer ikke til å plage enhver SiteGround-bruker. Og når en vert gjør det bra på alle andre teller, er det vanskelig å være kresen.

Da jeg først skrev denne anmeldelsen, var jeg mest opptatt av sikkerhetskopisystemet deres. Selv om de tilbød gratis sikkerhetskopiering, var gjenoppretting kostbart på alle unntatt planene på høyere nivå. Dette er ikke lenger sant. Nå gir SiteGround gratis gjenoppretting av alle planene deres, noe som er en stor endring.

SiteGround-alternativer

Selv om jeg virkelig liker SiteGround, er de ikke riktig for alle. Her er noen gode alternativer.

 
Siteground
Bluehost
I bevegelse
A2 Hosting
 
nettsteder1121
Disk (GB)1050UNMUNM
båndbreddeUNMUNMUNMUNM
Pris$ 3.95$ 2.75$ 3.99$ 3.92
 

SiteGround vs Bluehost

Bluehost spesialiserer seg på WordPress-hosting – faktisk var de den første offisielle WordPress-verten. Det kan være lurt å holde seg borte fra deres grunnleggende plan fordi den er begrenset i ting som e-post.

Men de er en utmerket vert – spesielt for brukere på et budsjett.

SiteGround vs InMotion Hosting

InMotion Hosting ligner SiteGround. De tilbyr et komplett utvalg av hostingtyper med sjenerøs disklagring og uvidet båndbredde.

De er også kjent for sin store støtte.

SiteGround vs A2 Hosting

A2 Hosting spesialiserer seg på hosting for utviklere. Men de er også en eksepsjonell generell hostingleverandør med solide servere, mange funksjoner og lave priser.

De tilbyr også raske og pålitelige servere.

Ser du etter Managed WordPress Hosting?

Hvis du vil fikk til WordPress, men du føler deg ikke komfortabel med å bruke cPanel og FTP, WP-motor kommer sannsynligvis til å bli en jevnere tur for deg – om enn med en høyere prislapp.

tips om webhotell

Spar stort på vår # 1 vertsvurderte
Leserne våre kan for øyeblikket spare opptil 67% på SiteGrounds raske hosting. Bruk denne eksklusive rabattlenken
for å få det beste tilbudet som er tilgjengelig.

Er SiteGround riktig for deg?

SiteGround er en solid leverandør av webhoteller. Min erfaring er absolutt god på de tingene som er viktige – oppetid, support, hastighet og teknisk evne.

Planen du velger vil påvirke ytelse og hastighet til en viss grad. Men når jeg har snakket med SiteGround-brukere, har jeg funnet det alle planer utfører
godt når det gjelder oppetid og funksjoner
.

Kundeservicen du får er god overalt; Det ser ut til at kunder på billigere hostingplaner opplever den samme støttekvaliteten som de som betaler mer (selv om de med GoGeek-planen kanskje blir servert raskere).

SiteGround er definitivt en vert som enhver seriøs nettstedseier bør vurdere. Er de riktig passform for deg? Gå over til SiteGround.com
og bestem selv.

Redigert med tilleggsmateriale av Frank Moraes.

Ofte stilte spørsmål om SiteGround

 • Hvor ligger SiteGround?

  SiteGround er et webhotellfirma som tilbyr en rekke hosting-tjenester, inkludert delt, sky og dedikert hosting.

  De holder til i Sofia, Bulgaria med kontor i Madrid, Spania. Og de har datasentre i Chicago, London, Amsterdam og Singapore.

 • Er SiteGround noe bra?

  Basert på erfaringene fra våre ansatte og brukeranmeldelser her, er SiteGround mer enn bra. Spesielt tilbyr de noen av de beste WordPress-hostingene uten å koste så mye som bare WordPress-verter som WP Engine og Kinsta.

 • Tilbyr SiteGround et gratis domene?

  Nei. Du kan imidlertid betale for å registrere et domene på SiteGround på det tidspunktet du registrerer deg.

 • Er SiteGround bedre enn Bluehost?

  Både SiteGround og Bluehost er utmerkede hostingleverandører. Hvilken som passer for deg vil avhenge av dine behov.

  Generelt sett gir SiteGround bedre ytelse mens Bluehost gir bedre priser.

 • Hvor mye koster SiteGround?

  Ved å bruke lenken på denne siden, kan du få SiteGround for så lite som $ 3,95 per måned.

 • Hvis SiteGround er basert i Bulgaria, vil nettstedet mitt være tregt for besøkende i USA?

  Nei. SiteGround gir deg et utvalg av datacenter-lokasjoner, slik at du kan velge det som er nærmest kundene dine. Du kan også konfigurere deres gratis Cloudflare CDN for å sikre at nettstedet ditt lastes raskt.

 • Hva er forskjellen mellom La oss kryptere SSL-sertifikater og et betalt SSL-sertifikat fra en annen myndighet?

  SiteGrands gratis SSL-sertifikater kommer fra Let’s Encrypt, som gir nedskjærte versjoner av SSL-sertifikatene du kjøper fra tredjepart. De har satt sammen en hjelpeartikkel slik at du kan se forskjellen mellom Let’s Encrypt og konkurrentene.

  Kort sagt, disse gratis SSL-sertifikatene er bare validert på domenet ditt, og ikke dine firmadata. Så de har det bra med grunnleggende sikkerhet, men hvis du driver en e-handelsbutikk, vil du kanskje ha mer avanserte funksjoner, som betyr å betale for et SSL-sertifikat.

  SiteGround tilbyr en oppgradering til Wildcard SSL eller EV SSL som er mer avanserte enn Let’s Encrypt, og mer egnet for mellomstore til store bedrifter som trenger tilleggsfunksjoner. Du kan kjøpe en av disse fra brukerkontoen din når du er logget på.

 • Må jeg bruke WordPress på SiteGround?

  Nei. SiteGround har optimalisert tjenesten deres for WordPress, men du kan bruke alle applikasjoner som er tillatt, for eksempel de de leverer som 1-klikks installasjoner. Det inkluderer alternative CMS-er som Joomla og Magento. Det kan også være lurt å bruke SiteGrounds nettstedsbygger for å lage et nettsted raskt og uten problemer.

 • Er det en pengene-tilbake-garanti?

  Ja. Det er en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Du kan kansellere tjenesten din i løpet av de første 30 dagene og motta full refusjon.

  Pengene tilbake-garantien dekker ikke sky eller dedikert hosting, og det er noen begrensninger på forhandlerplaner. Du må heve forespørselen din gjennom brukerområdet for å kreve refusjon.

 • Kan jeg velge et datacenter-sted?

  Ja. Du kan velge hvilken av de fire datasentrene som serveren din befinner seg i.

 • Hvilke betalingsmetoder godtar SiteGround?

  SiteGround aksepterer betaling med VISA, MasterCard, American Express og Discover. Betalinger må skje for en, to eller tre års tjeneste.

  Imidlertid, hvis du vil prøve ut tjenesten deres, kan du også betale for en måned før du forplikter deg til en lengre kontrakt.

 • Vil SiteGround ta sikkerhetskopi av nettstedet mitt?

  SiteGround lagrer 30 sikkerhetskopier av nettstedet ditt når som helst. Du kan gjenopprette noen av disse gratis.

 • Tilbyr SiteGround gratis migrering av nettsteder?

  For sine toppdelte hostingplaner (GrowBig og GoGeek) vil SiteGround migrere ett eksisterende nettsted gratis uten driftsstans. Dette inkluderer WordPress nettsteder.

  Hvis du trenger mer hjelp, tilbyr SiteGround 24/7 support for å komme deg i gang raskt. Hvis du trenger hjelp til å flytte domenet ditt til SiteGround, har de trinnvise opplæringsprogrammer i brukerstøtten deres.

 • Tilbyr de installatører med ett klikk?

  SiteGround tilbyr Softaculous med mer enn 400 webapplikasjoner – inkludert WordPress og Joomla – som skal installeres automatisk.

 • Hvordan sikrer SiteGround webhotellkontoer?

  SiteGround isolerer delte hostingkontoer fra hverandre, noe som forhindrer skadelig programvare fra å spre seg fra en delt hostingkunde til den neste. Selskapet har også rullet ut mer enn 800 tilpassede brannmurregler for å forhindre ondsinnede hacks.

  Du bør fortsatt iverksette tiltak for å sikre at nettstedet ditt er sikkert fra å hacke, inkludert bruk av et sterkt passord for kontoen din, og dra nytte av deres automatiske oppdateringer for WordPress og Joomla!.

 • Er Windows hosting tilgjengelig?

  SiteGround tilbyr bare Linux-hosting. De tilbyr ikke Windows-hosting. 

 • Hva er SiteGround oppetidsgaranti?

  SiteGround garanterer 99,9% oppetid, gjennomsnittlig over en 12 måneders periode. Hvis de ikke klarer å oppgi det, vil de gi en kontokreditt.

  Mengden nedetid vil avgjøre verdien av kreditten du mottar. SiteGround gjør dette proaktivt, slik at du ikke trenger å overvåke oppetid selv. De gir en oppetidsberegning i brukerområdet for hver kunde.

 • Hvilket kontrollpanel tilbyr SiteGround?

  Alle planer leveres med cPanel. Det er ingen ekstra gebyrer for cPanel på noen plan. Dedikerte planer og skyhostingsplaner kommer også med WHM.

 • Tilbyr SiteGround VPS-hosting?

  SiteGround tilbyr nettskyvert i stedet for VPS-hosting. Cloud hosting tilbyr veldig spesifikasjoner som VPS hosting, med muligheten til å skalere opp planen din på forespørsel. Alle sky hosting pakker er fullstendig administrert.

 • Er det en forhandler hosting plan?

  Ja, SiteGround har en forhandlerhotellplan med skalerbar volumrabatt, slik at du får en bedre pris etter hvert som dine behov øker. Forhandlere drar også fordel av en rabattpris på domenenavnsregistreringer.

 • Tilbyr SiteGround ledelse med dedikerte hostingplaner?

  Ja. Ledelse er inkludert som standard på alle dedikerte hostingplaner.

 • Hvilke programmeringsspråk støtter SiteGround?

  SiteGround støtter mange skriptspråk, inkludert Perl, Python, Ruby og flere versjoner av PHP, inkludert PHP 7.

 • Kan SiteGround tilby spesialisert Magento-støtte?

  Ja. SiteGround har en hostingplan optimalisert for Magento Community Edition.

  Planen inkluderer delt hosting med CloudFlare med Railgun, gratis Magento-installasjon (via support eller Softaculous), nettstedoverføringsassistanse og spesialisert Magento-støtte.

  SiteGround tilbyr en gratis Magento-tutorial på deres hjemmeside.

 • Hvilken versjon av Linux får jeg på min dedikerte server?

  SiteGround bruker Apache / Nginx på CentOS for sine dedikerte servere.

 • Har SiteGround-planer levert CDN?

  Ja. Alle SiteGround-planer inkluderer CloudFlare.

 • Tilbyr SiteGround ubegrenset lagring og båndbredde for delte hostingkunder?

  SiteGround inkluderer ikke ubegrenset lagring med de delte hostingkontoer. Men lagringsmengden skal være tilstrekkelig for de fleste nettsteder.

  Båndbredden er umeteret. SiteGround har imidlertid en begrensning for antall månedlige brukere nettstedet ditt kan være vert for. Hvis du treffer grensen for den valgte planen, blir du bedt om å oppgradere til neste nivå.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map