SingleHop – Suksessfigurene deres sier alt (Men er ekte brukere enige?)

SingleHop-introduksjon

SingleHop er et webhotellfirma som er fullstendig rettet mot premium-enden av vertsmarkedet. Fra dedikerte servere til offentlige og private skyer, SingleHop er rent en forretnings- og bedriftsvert: Du vil ikke finne noen rimelig delt hosting her.


SingleHop ble dannet i 2006 og sysselsetter mer enn 100 personer på flere steder. Det har kontorer i Chicago, IL, Phoenix, AZ og Columbus, OH som betjener mer enn 3500 kunder. Selskapet ble medstiftet av Zak Boca og Dan Ushman som nå sitter i ledergruppen som henholdsvis administrerende direktør og CMO. De to mennene grunnla tidligere MidPhase som ble kjøpt opp av UK2 Group.

Selv om SingleHops klientbase kan se ut til å være liten, betyr den høye verdien av pakkene at den fremdeles er en bemerkelsesverdig, raskt voksende aktør i vertsmarkedet. SingleHops merittliste er fantastisk når det gjelder oppetid og pålitelighet, og selskapet er opptatt av å markedsføre sine SLA-er, apper og suveren support.

SingleHop Hosting Plans

SingleHops hovedfokus er dedikert hosting, med et valg av Windows eller Linux og et bredt spekter av alternativer å velge mellom.

Selskapet tilbyr et stort utvalg av maskinvarekombinasjoner, minnetildelinger og diskstørrelser, så alle som er i markedet for en dedikert hostingleverandør vil uten tvil bli bortskjemt med valget. Den lange listen over dedikerte serverplaner kan filtreres etter prosessortype, datasenterplassering og andre faktorer, og servere kan også sammenlignes side om side. Alle dedikerte servere inkluderer ubegrenset inngående båndbredde. Når det er valgt, sier selskapet at den vil få serveren din online innen en time (vel, 42 minutter, for å være presis).

Så langt sky hosting går, kan kunder velge å sette opp en offentlig eller privat sky med SingleHop. Igjen er planer svært tilpassbare, med lagring, datasenterplassering, OS, båndbredde og CPU varierende avhengig av kostnadene. Skyplaner kan faktisk tilpasses av brukeren, helt ned til et veldig granulært nivå. Brukere kan også velge å kjøpe tilleggsstyrte tjenester, for eksempel virusscanning, OS-oppdateringer og sikkerhetskopier.

Forhandlerplaner for både dedikert og skyhosting er tilgjengelige, og klienter står fritt til å hvitmerke disse etter eget ønske. Forhandlerplaner tilbys under Tandem-merkevaren, og klienter kan distribuere skylinstanser for klienter, bygge en privat sky for brukere eller videreselge hele servere med tilpassede konfigurasjoner.

SingleHop annonserer ikke overhodet noen form for delt hosting.

SingleHop Oppetid / Nedetid

I motsetning til de fleste webhotellene jeg har vurdert, publiserer SingleHop oppetidshistorien sin i fantastisk detalj. Selskapet kan skryte av tre år med kontinuerlig 100% oppetid og gir statistikk om sine individuelle datasentre ved siden av gjennomsnittlige billettsvarstider og trafikkgrafer. Det er en 100% oppetid garanti for alle kunder.

Selskapet driver tre datasentre. CHI-2, i Chicago, er den største av de tre, med 8000 servere. CHI-1 ligger i nærheten og huser 2200 servere. PHX-1 er lokalisert i Phoenix, Arizona. Alle datasentre er avansert, som du forventer, med biometriske låser, CCTV og sikre inngangssystemer; det er rikelig med mer teknisk informasjon om hver enkelt på nettstedet SingleHop (altfor mye å minne om her). SingleHop setter sin ære i sin robuste katastrofeplanlegging: datasentre er utstyrt med flere lag med sikkerhetskopi hvis de originale sikkerhetskopiene mislykkes, for eksempel.

Verten publiserer detaljerte diagrammer, spesifikasjoner og bilder om alle tre fasilitetene. Verten tilbyr til og med muligheten for kunder å bestille en tur, slik at de kan se datasenteret personlig.

SingleHop-støtte

SingleHop gir flere kontaktnumre som dekker USA, Australia, Bulgaria, Frankrike, Mexico, Storbritannia og Canada. Alle ser ut til å være lokale, avgiftsfrie numre, og SingleHop lover at samtaler aldri vil bli dirigert til et kundesenter, uansett hva.

Selskapets billettsystem er lokalisert i kundeadministrasjonspanelet, LEAP. Billetter har samme prioritet som telefonstøtteforespørsler, noe som er et godt tegn, og svarstatistikken på tidspunktet for denne gjennomgangen antyder at responstiden for billetten var under ti minutter. Live chat tilbys også 24/7.

Alle støtteforespørsler blir behandlet internt av SingleHop-teamet som er fysisk lokalisert i nærheten av maskinvaren de støtter, og teknisk hjelp blir ikke outsourcet eller dirigert til andre land. Igjen er det sjelden å se en vert gjøre et poeng av å erklære dette på nettstedet, men det er helt klart noe teamet er stolte av.

Uvanlig la SingleHop ut SLA-en i et kundecharter, SingleHop Bill of Rights. Dette spesifiserer tidsrom for utskifting av maskinvare, oppetid og andre viktige faktorer. I tillegg kan kunder be om å se tilpasset kontostatistikk for å se hvor raskt problemene deres blir håndtert, og hvordan disse responstidene sammenligner med gjennomsnittet. Dette kalles et rapportkort.

Teknisk team ser ut til å håndtere henvendelser om kundesupport via Facebook og SingleHop har en aktiv Twitter-konto. Det er også et samfunnsforum som er tilgjengelig via LEAP-kontrollpanelet.

SingleHop i nyhetene

SingleHop-statusbloggen nevner sporadiske DDOS-angrep som ser ut til å ha passert uten større hendelser. En den 7. juli 2010 ble behandlet i løpet av halvannen time, for eksempel. Det er tilsynelatende ingen uheldige rapporter på store tech- eller nyhetsblogger om vertenes ytelse.

SingleHop Kontrollpanel

SingleHop-klienter står fritt til å bruke hvilken programvare de ønsker på dedikerte serverplaner. Ettersom verten ikke tilbyr delt hosting, er det ingen grunn til å være bekymret for å bli bundet i et kontrollpanel du foretrekker å ikke bruke: Cpanel, Plesk osv. Er alle alternativer.

I tillegg får du tilgang til alle betalinger, billetter og fora gjennom LEAP, et sekundært kontrollpanel. LEAP lar også klienter designe tilpassede pakker, distribuere nye servere med et klikk, legge til widgeter og administrere kontoen sin ved å bruke iPhone, iPad, Android og BlackBerry-apper. Det er til og med et API for utviklere. Selv om du ikke er en klient, kan du registrere deg for en gratis LEAP-konto og se deg rundt på de forskjellige alternativene for å se om du liker den.

SingleHop Extras

SingleHop tilbyr ikke gratis gaver eller insentiver for å be om nye klienter. Dette er hovedsakelig fordi det ikke tilbyr delt hosting som sådan, så mange av kundene vil være bedriftskunder som leter etter ytelse snarere enn påmeldingsbonuser.

SingleHop-pengene-tilbake-garanti / avbestillingsregler

Alle tjenester som bestilles gjennom SingleHop blir betalt på en rullerende månedskontrakt, i stedet for å bli fakturert på forhånd. Hvis en kunde ønsker å kansellere, må de varsle SingleHop skriftlig tre dager før neste faktureringsdato, og tjenesten deres vil opphøre. Det er ingen pengene-tilbake-garanti, men ettersom det ikke blir tatt penger i lange perioder med tjeneste, er det lite sannsynlig at dette vil være et problem.

Det gis ikke refusjon for en del måneder på SingleHop. Hvis du vil avbryte, må du kontakte faktureringsavdelingen i stedet for teknisk support.

Enkeltoppsummering

SingleHops flere garantier snakker volum om kvaliteten på tjenestene. Kunder som ser etter SLA-er som er satt i stein, kan ganske enkelt ikke gå galt med denne verten. Support ser ut til å være førsteklasses når det kommer til servicehistorien deres, med billetter som blir svart på i løpet av minutter, ikke timer. I tillegg vil små ting som lokale frittelefonnumre appellere til bedrifter som trenger problemer som løses raskt.

I skrivende stund hadde verten ikke opplevd tap av tjenester på mer enn tre år, og det sier mye for sin forpliktelse til pålitelighet. Jeg ble imponert over SingleHop – spesielt datasenter-turene som virkelig er nye. Jeg ser for meg at fremtidige kunder også vil bli imponert over tjenestene sine.

Vanlige spørsmål om SingleHop

 • Tilbyr SingleHop både Linux og Windows hosting?

  SingleHop er en vert for IT-infrastruktur og cloud computing leverandør. De tilbyr hostingprodukter, inkludert både Windows og Linux-operativsystemer.

 • Tilbyr SingleHop delt hosting?

  De har ikke en delt webhotellpakke.

 • Vil fornyelsesprisen være høyere enn introduksjonsprisen?

  De har ingen introduksjonspriser. Når du fornyer, forblir prisen den samme som introduksjonsprisen.

 • Tilbyr SingleHop domeneregistreringstjenester?

  SingleHop er ikke en domeneregistrator, så den tilbyr ikke domeneregistreringstjenester.

 • Har SingleHop en pengene-tilbake-garanti?

  SingleHop koster løpende tjenester, noe som betyr at du betaler når du bruker tjenestene deres, og har derfor ikke en pengene-tilbake-garanti.

 • Tilbyr SingleHop telefonstøtte?

  SingleHop er tilgjengelig for support hele døgnet via telefon på gratisnummeret. Støtte gis kun på engelsk.

 • Hvor har de datasentrene?

  SingleHop er lokalisert i Chicago. De har datasentre i Chicago, Arizona og Amsterdam.

 • Hvilke programmeringsspråk støttes av deres tjenester?

  De støttede programmeringsspråkene inkluderer PHP, Perl, Ruby, ASP og ASP.NET, basert på hvilken plattform du jobber med.

  På deres dedikerte systemer har du faktisk bedre kontroll over hvilke versjoner og biblioteker som er i bruk fordi du installerer disse funksjonene etter behov.

 • Gir de hjelp til å overføre et eksisterende nettsted / domenenavn?

  Selskapet har ikke en sideoverføringstjeneste, men de tilbyr verktøy, automatisering og støtte for å hjelpe til med å flytte til serveren deres.

 • Kan jeg ha mer ett domene per konto på tjenesten deres?

  Siden du kjører ditt eget system på de fleste av tjenestene deres, står du fritt til å være vert for så mange domener som du ønsker. I administrert hosting handler det bare om å koordinere den forespurte konfigurasjonen med dem.

 • Hvilke sikkerhetsprosedyrer er på plass hos SingleHop datasentre?

  SingleHop-miljøene overvåkes sterkt for sikkerhetsproblemer og hendelser. De er godt beskyttet av det siste innen brannmur, deteksjon og transportsikkerhetsteknologi.

 • Er de og nettleverandør med funksjoner som SSL?

  Du kan enkelt installere e-handelsprogramvaren du velger på deres dedikerte, sky- og VPS- og administrerte type servicemiljøer. Dette inkluderer alt fra handlekurver, SSL og alle støtteteknologier.

 • Tilbyr de et kontrollpanel, og i så fall hvilken?

  Du kan bruke en rekke programvaretyper på kontrollpanelet på de selvstyrte serverproduktene du bruker.

  Deres sky leveres med et serveradministrasjonspanel som lar deg konfigurere ressursene slik kravene dine krever og er komplette med rapportering.

 • Hvilke betalingsalternativer tilbyr SingleHop?

  De godtar alle de viktigste betalingsmetodene for kredittkort som Visa, MasterCard og Discover. De godtar også PayPal og sjekker.

 • Har SingleHop en oppetidsgaranti?

  SingleHop har 100% oppetidsgaranti, og i tilfelle driftsstans får du servicekreditter.

 • Er det noen spesielle sikkerhetsfunksjoner som følger med tjenestene deres?

  SingleHop tilbyr en avansert angrepsreduserende tjeneste som hjelper deg med å forhindre hendelser, reagerer på eksisterende hendelser og forbedrer din sikkerhetsstilling.

 • Tilbyr de CDN-tjenester på plattformen sin?

  SingleHop tilbyr valgfri CDN-tjenester slik at du kan sikre rask ytelse på nettstedet.

 • Hva er sikkerhetskopipolitikken på SingleHop?

  SingleHop tar sikkerhetskopi av egne servere daglig, spesielt i skyservicemiljøet. Det anbefales på det sterkeste at hver kunde tar sikkerhetskopi av sine egne data, men de tilbyr en spesialisert tjeneste for å utføre dette også.

 • Hvor mange e-postadresser får jeg hvor mye lagringsplass de tillater for e-post?

  E-post er noe av det som avhenger av konfigurasjonen din, hvor mye kapasitet du har kjøpt og hva du trenger å bygge. Det er en forbruksvare som samsvarer med dine behov.

 • Får jeg ubegrenset båndbredde og plass?

  SingleHop handler om å betale mens du går og bruke det du trenger. Ubegrenset båndbredde og diskbruk er din som du trenger, men det koster mer i skymodellene deres i motsetning til en statisk modell på dedikerte og VPS.

 • Er det en tilgjengelig plan som er egnet for videostreaming?

  Streamingvideo har en rekke krav som er helt tillatt under deres dedikerte ressursmiljøer som VPS og dedikerte servere.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me