Sertifisert hosting: Les ekspertuttalelsen og kundeanmeldelsene

Sertifisert hosting-introduksjon

Certified Hosting er et amerikansk webhotellfirma. Det ble opprinnelig grunnlagt i 1999 for å betjene Fortune 500-selskaper. Kacy Carlsen er for tiden administrerende direktør og stiftet selskapet sammen med mannen sin Stan. Carlsen vises i flere markedsføringsvideoer på selskapets hjemmeside og ser ut til å føre tilsyn med selskapets markedsføring og markedsføring.


Certified Hosting leverte opprinnelig hosting-tjenester fra et delt datasenter i Ohio. Senere flyttet den til Atlanta og Phoenix. Selskapets hovedkvarter er i Grand Terrace, California.

Dens lave Linux-hosting med lave kostnader er hovedattraksjonen, men selskapet tilbyr også forhandler, VPS og dedikert hosting.

Sertifiserte hostingvertplaner

Certified Hosting spesialiserer seg på delt Linux-webhotell. Det er tre planer: Dork, Geek og Nerd. Alle tilbyr ubegrenset diskplass og båndbredde, men den billigere planen lar bare kunder bruke ett domenenavn. På den dyreste Nerd-planen får kundene et dedikert IP og privat SSL-sertifikat, og FFMpeg-hosting tilbys også.

Forhandlerhotell er også delt inn i fem planer som er nummerert 1 til 5, hvor 1 er det mest restriktive. Forhandlere kan velge mellom 50 GB lagring og 500 GB båndbredde opp til 300 GB lagring og 1500 GB båndbredde. Det er også en administrert plan, 10 TB Power Reseller Server, som egentlig er en dedikert serverplan med forhandlerverktøy innebygd.

Det er fem VPS-planer tilgjengelig på Certified Hosting: Bronze, Silver, Gold, Platinum og Diamond. Alle disse VPS-planene administreres, så de passer både for nybegynnere og erfarne brukere. Alle er bygd på Linux og inkluderer gratis lisenser for cPanel og WHM.

Certified Hosting tilbyr to fullt administrerte dedikerte serverplaner; hver har flere konfigurasjoner å velge mellom. Kunder kan velge CentOS eller FreeBSD – det er ingen dedikerte Windows-servere som tilbys. Brukere kan også velge cPanel eller Plesk på dedikerte serverplaner.

Selskapet er veldig upfront om sin ‘ubegrensede’ policy om delte Linux-hostingplaner. Den sier at ubegrenset virkelig betyr ubegrensede, men dårlig optimaliserte nettsteder kan bli suspendert. Imidlertid kan brukere kjøpe et Certified Protection-tillegg som garanterer at nettstedet deres aldri vil bli suspendert på grunn av ressurspiker. I stedet vil den bli flyttet til en holder-server til problemet er løst. Hvis det ikke kan løses, vil eventuelle gebyrer som er betalt for sertifisert beskyttelse bli utgitt på nytt som en kreditnota til en dedikert server, noe som virker veldig rettferdig.

Sertifisert hosting Oppetid / driftstid

Cerfieied Hosting eier servere i to datasentre. Den ene ligger i Atlanta, Georgia, og den ene ligger i Phoenix, Arizona. Begge er Tier 1-fasiliteter, og selskapet legger stor vekt på sin redundansplanlegging. Datasentrene tilbyr to timers batteribackup, flere generatorer, to UPS-enheter i hvert anlegg og overvåking døgnet rundt hele året. Det ser ikke ut til at selskapet fremhever grønne referanser og kjøper ikke fornybar energi.

Selskapet tilbyr en oppetidsgaranti på 99.999% som er bedre enn de fleste verteres løfte om 99,9%. Oppetidstallet måles månedlig og dekkes i detalj på nettstedet, noe som er fint å se. Etter 1 times nedetid tilbys kundene en 1-dagers kreditt. Etter 4 eller flere timers nedetid får kundene en ukes kreditt. For å kreve kreditt, må kundene legge inn klagen skriftlig og Certified Hosting må bekrefte detaljene via e-post og samtykke i at utstyret deres var feil. Selskapet har til og med en dedikert postkasse for nedetidskrav.

Verten tilbyr øyeblikkelig sikkerhetskopi, men det ser ut til at dette er sikkerhetskopiene som tilbys via cPanel – de er ikke automatiske.

Det er virkelig forfriskende å se så tydelig informasjon om policyer, og Certified Hosting gjør virkelig sitt beste for å sette kundene i ro.

Certified Hosting Support

Støtte gis via en veldig omfattende hjelpeportal som er åpen for publikum. KnowledgeBase inneholder mange artikler, videoopplæringsprogrammer og vanlige spørsmål. Det er også et billettsystem, kundeforum, en tjenestestatusblogg, en generell firmablogg og sosiale mediesider på Facebook og Twitter. Kunder bruker Facebook-siden for å kommunisere med ansatte, men Twitter-feeden brukes utelukkende til bedriftsmeldinger.

Certified Hosting har en live chatboks som hadde en “online” grafikk tydelig synlig, men det var ingen tilgjengelig til å stille spørsmålet mitt da jeg prøvde å logge på. Det ser ut til at support ikke blir gitt 24/7 via chat, til tross for hva kontaktsiden hevder.

Det gis imidlertid telefonnumre for amerikanske og internasjonale kunder, og disse gis døgnet rundt. Uvanlig gir selskapet også et nummer for støtte via faks.

Sertifisert hosting i nyhetene

Jeg så på store teknologiske nyhetssider for rapporter om Certified Hosting, men selskapet ser ikke ut til å ha tiltrukket seg noe dårlig presse.

Sertifisert Hosting Control Panel

Alle vertskunder får cPanel som standard, og selskapet lenker videre til en online demo hvis du vil prøve før du kjøper. Fakturering og support håndteres gjennom en supportportal. Gratis cPanel-lisenser blir gitt til VPS-hostingkunder. Dedikerte serverkunder kan velge mellom cPanel (med WHM) eller Plesk Panel 10, selv om verten anbefaler cPanel.

Sertifisert vertsekstra

Certified Hosting tilbyr Softaculous gjennom cPanel, så de fleste vanlige skript – inkludert WordPress, Drupal, osCommerce, Magento og Roundcube – er alle tilgjengelige som ett-klikk-installatører. Certified Hosting tilbyr Online SiteBuilder, et standard verktøy for nettstedsbygger med hundrevis av maler. Demosiden kan skryte av at brukere kan få et fungerende nettsted på nettet innen fem minutter.

Verten tilbyr også en rekke videoskript inkludert PHPMotion, Mediashare, OSTube og Rayzz Just Broadcast, og det fremmer støtte for FFMpeg også.

Delte vertskunder får $ 100 i Google AdWords-kreditter.

Sertifisert Hosting Money Back Garanti / Avbestillingsregler

Certified Hosting tilbyr en sjenerøs og tydelig definert pengene-tilbake-garanti når som helst på alle planer bortsett fra dedikerte servere. Hvis du ønsker å kansellere, vil all ubenyttet kreditt bli returnert. Gratis domenenavn belastes med den vanlige prisen og trekkes fra refusjonen, men navnet kan overføres fra Certified Hosting etter at det har gått 60 dager fra registreringsdatoen. Før de 60 dagene er oppe, kan kunder endre navneservere og fortsette å bruke domenet.

Sertifisert hostingoppsummering

Certified Hosting tilbyr en rekke delte og administrerte webhotelltjenester. Nettstedet er enkelt å bruke, og det kommer over som et vennlig, men likevel profesjonelt selskap. Til tross for at selskapet ble stiftet i 1999, er selskapet fortsatt i privat eie og drives fortsatt av sine grunnleggere, noe som antyder at det er et stabilt og pålitelig valg.

Det er imponerende å se en vert så upfront om retningslinjene sine, spesielt nedetid og ubegrensede brukspolitikk, og Certified Protection er et fantastisk tillegg som vil gi nybegynnere webhotellbrukere trygghet. Certified Hosting har åpenbart fokusert på å være ærlig og å bygge tillit, og tjenestene deres gir inntrykk av et personlig preg som lignende verter som HostGator og GoDaddy alle har tapt gjennom årene. Alt det trenger å gjøre er å tilby 24/7 chat og support via Twitter, og det vil være der oppe med noen av de største delte hosting-selskapene vi har vurdert.

Sertifisert hosting Ofte stilte spørsmål

 • Tilbyr Certified Hosting Windows Hosting-planer?

  For øyeblikket fokuserer Certified Hosting bare på å tilby Linux Hosting-planer som kjøres på Apache-servere med MySQL og PHP.

 • Er det noen skjulte avgifter i planene?

  Noen ganger kan kunder få gode tilbud på hosting fra Certified Hosting gjennom kuponger og rabattkoder.

  Kundene bør imidlertid være klar over at den nedsatte prisingen bare er tilgjengelig for året de kjøper planen. Når planen er fornyet, belastes basisprisen.

  Kunder bør også være oppmerksom på bruken av båndbredde for dedikerte servere siden det vil bli pålagt ekstra avgifter for å overskride dataoverføringsgrensene.

 • Hva slags planer tilbyr Certified Hosting??

  For øyeblikket tilbyr de delte, forhandler og dedikerte hostingplaner.

  De delte og forhandlerplanene tilbyr ubegrenset båndbredde og diskplass. Dedikerte servere lar kundene ha sin egen server med et fast beløp RAM, diskplass og månedlig dataoverføring.

  De tilbyr ikke VPS-planer.

 • Er et gratis domene tilgjengelig med en vertsplan?

  Kunder som velger en vertsplan for 1, 2 eller 3 års vilkår, vil få et gratis domene.

  Certified Hosting tilbyr også et gratis domene for livsplan, men det krever at hostingplanen fornyes i tide. Når du registrerer et domene, er det mulig å få ID-beskyttelse som et alternativ som gir deg whois domene-personvern.

 • Hvilke sikkerhetsfunksjoner støtter Certified Hosting?

  Selv om selskapet overvåker serverne sine 24/7 for problemer, ser det ikke ut til at Certified Hosting har noen ekstra sikkerhetsfunksjoner som DDoS-beskyttelse.

 • Hvordan fakturerer Certified Hosting sine kunder?

  Avhengig av den valgte planen, kan kundene velge å få fakturert månedlig på et minimum og opp til 3 år maksimalt.

  Selskapet aksepterer flere betalingsmetoder inkludert PayPal, Visa, MasterCard, Discover og BitCoin.

  Det er også mulig for kunder å få rabatter på planer basert på forskjellige kampanjer som er annonsert på Certified Hosting’s “Current Special / Promo” -side.

 • Do Certified Hosting-planer støtter flere nettsteder?

  Kunder kan være vert for flere nettsteder med mange av de delte og forhandlervertsplanene. Bare deres Dork-delte hostingplan er begrenset til et enkelt domene.

 • Hvilken pengene-tilbake-garanti tilbyr Certified Hosting?

  Certified Hosting tilbyr kundene sine ingen spørsmål om pengene tilbake-garanti. Kunder kan avbryte en plan og få et forhåndsbetalt beløp tilbake, bortsett fra ting som installasjonsgebyr.

  For eksempel vil kunder som ber om refusjon for planer som inkluderer SSL-sertifikater og domeneregistrering, bare få en refusjon som trekker disse avgiftene.

 • Har Certified Hosting en kundestøttelinje?

  Kunder med base i Nord-Amerika kan ringe et avgiftsfritt nummer når som helst på dagen for å få støtte.

  For internasjonale kunder er en global støttelinje også tilgjengelig.

  Siden Certified Hosting er et amerikansk selskap med hovedkontor i Grand Terrace, California, er kundeservicen kun tilgjengelig på engelsk.

 • Hvor ligger datasentrene til Certified Hosting?

  Selskapet driver datacentre på en rekke steder i USA og Europa, inkludert Phoenix, Arizona; Atlanta, Georgia; og Amsterdam.

  Datasentrene har en rekke flotte funksjoner, inkludert overflødige strømforsyninger og høyhastighetskommunikasjon levert av Tier 1 nettverksleverandører.

  I tillegg til å bruke datasentre, bruker Certified Hosting bruk av CDN-er (Content Delivery Networks).

 • Hva er Certified Hosting’s oppetidsgaranti?

  Certified Hosting tilbyr en oppetidsgaranti på 99,999% for sine planer. Kontakt kundeservice for mer informasjon om potensielle kreditter for nedetid.

 • Kan jeg overføre eksisterende nettsteder fra en annen vert?

  Certified Hosting vil hjelpe kunder med å overføre sine domener og nettstedfiler fra sin nåværende vert uten ekstra kostnad.

  Selskapet trenger bare informasjon om den forrige verts IP-adresse sammen med cPanel eller FTP påloggingsinformasjon.

  Selv om overføringene er problemfrie, bør kundene være klar over at det ikke er noen garantier for at dataene vil bli overført helt.

 • Hvilke verktøy tilbyr Certified Hosting for de med liten eller ingen utviklingserfaring?

  Med planer fra Certified Hosting kan kunder enkelt sette opp sin hjemmeside gjennom installasjoner med ett klikk via cPanel, kontrollpanelet for alle planer.

  Enkeltklikk-installasjonene støtter en rekke ofte brukte plattformer som WordPress, Joomla og OpenCart.

  Med disse skriptene kan kunder opprette en enkel blogg, porteføljeside eller e-handel.

 • Hvilken e-handelsstøtte tilbyr Certified Hosting?

  For netthandel selger selskapet forskjellige SSL-sertifikater på deres hjemmeside. De gir også støtte for en rekke handlekurveplattformer, inkludert Magento, Agora, OpenCart og OS Commerce, selv på alle delte hostingplaner.

 • Hvilke programmerings- og skriptspråk støtter Certified Hosting?

  Selskapet støtter mange forskjellige programmeringsspråk som brukes på nettet, inkludert Python, PHP, Perl og Ruby on Rails.

  De gir også tilgang til CGI. Certified Hosting støtter en rekke PHP-versjoner inkludert PHP 5 samt noen få spesialiserte biblioteker og moduler som Curl og CPAN.

 • Tilbyr Certified Hosting automatiske sikkerhetskopier?

  Selskapet oppgir ikke at det utfører regelmessige sikkerhetskopieringer på nettstedets data og tilbyr ingen spesifikke planer. Derfor anbefales det sterkt at kundene tar egne sikkerhetskopier for å sikre at viktige data ikke går tapt.

 • Er det noen advarsler til Certified Hosting sin ubegrensede policy?

  Certified Hosting tilbyr en ubegrenset policy der du ikke trenger å bekymre deg for databruk for dets delte og forhandlerplaner så lenge nettstedet ditt ikke blir et ressursskalk og forårsaker problemer for andre brukere.

 • Støtter Certified Hosting som vert for et stort bildebibliotek?

  Siden mange av planene tilbyr ubegrenset båndbredde og lagring, er det mulig å lagre et stort bildebibliotek. Men det er grenser som omtalt ovenfor.

 • Støtter selskapet video- eller lydstrømming?

  Selv om det ikke er noen spesifikke planer som er rettet mot streaming, bør kundene vurdere dedikerte servere hvis de ønsker å streame video eller lyd.

 • Har Certified Hosting et tilknyttet program?

  Ja, selskapet er et tilknyttet program som tilbyr $ 65 til $ 125 per salg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map