ReadyMag-anmeldelse: Fancy A Fresh Sitebuilder? Dette kan være riktig.

Se for deg dette: du kjøper et nettstedbyggerverktøy eller registrerer deg for webhotell, bare for å oppdage at det inkluderte innholdsstyringssystemet er for vanskelig å bruke. Frustrerende, ikke sant? Heldigvis, Readymag
lider ikke denne skjebnen.


Når målet ditt er å lage en kort, enkel og vakker webside mens du er på farten, kan Readymag være den rette samtalen. Selv om denne løsningen ikke er ideell for bedriftsnettsteder, blogger eller noe som krever formell navigasjon, er plattformen i seg selv nybegynnervennlig og gir en flott introduksjon til nettstedsbygging for mennesker med enklere behov.

Så hvis du ønsker å lage et digitalt hjem for din portefølje, presentasjon eller en enkel destinasjonsside for oppstarten, og du vil hoppe over komplikasjonene ved koding, er denne vurderingen noe for deg.

Readymag Hosting Review

Hva nøyaktig er readymag?

Readymag er det som er kjent som en nettstedsbygger. Dette betyr at du får webhotell, et domene og et nettstedbyggerverktøy alt sammen rullet til ett.

Webhotell er innebygd i hver Readymag-plan og leveres av Amazon Cloud. Det er absolutt ingenting å gjøre her med mindre du registrerer deg for en forretningsplan; i så fall kan du velge en tilpasset hostingløsning.

Den gratis planen fra Readymag vil gi deg et underdomen der du kan være vert for nettstedet ditt. I dette tilfellet ser nettadressen til nettstedet ditt slik ut:

www.readymag.com/u/ceeduser ID-nummer] / [URL-navn som du oppretter]

Hvis du vil ha et tilpasset domenenavn som er gratis fra Readymag-etiketten, må du betale for en av premiumplanene.

Og verktøyet for nettstedbygger er hjertet i det Readymag gjør. Det er en nettleserbasert programvare som lar deg raskt bygge et nettsted fra bunnen av med bare en liten læringskurve.

Readymag-priser

Priser

Når du sammenligner prisene på Readymag med andre verktøy for nettstedsbygger, vil du legge merke til et ganske stort hopp her. Dette kan tilskrives det faktum at Readymag inkluderer kostnadene for et tilpasset domene og hosting på Amazon Cloud i det.

Når det gjelder selve planene, er det et gratis alternativ og noen få premiumoppgraderinger for forskjellige profesjonelle typer.

Gratisplanen er flott hvis du er på gjerdet om dette verktøyet og vil prøve det før du oppgraderer. Det er også et godt valg hvis du virkelig ikke ønsker å gjøre mye bortsett fra å bygge et enkelt porteføljeside, lage noen online presentasjoner eller utvikle en rekke individuelle destinasjonssider.

Premium-planene vil åpenbart gi deg flere alternativer med tanke på funksjoner. Hver av dem har ubegrensede prosjekter, ubegrensede sider, Google Analytics-integrasjon, tilpassede domener, utvidede typografimuligheter og SEO-innstillinger. Noen planer vil også gi deg muligheten til å legge til tilpasset koding slik at du kan tilpasse stylingen på nettstedet.

Readymag Startside

Hva Readymag blir riktig

Readymag har lagt stor vekt på å utvikle en brukervennlig nettstedbygger her, og det er tydelig at dette selskapet forstår hvem målgruppen virkelig er. Mens webutviklere sannsynligvis burde holde seg unna, bør eiere av nybegynnede nettsteder glede seg over opplevelsen av å bruke dette verktøyet. Her er noen grunner til det

1. Komme i gang-guide

Selv om dette ikke er lett å finne, er det en veldig nyttig referanse ettersom det er fullt av videoer og skjermbilder som vil lede deg gjennom å bruke verktøyet og utføre forskjellige oppgaver i det..

2. Enkel registrering

Registreringen er strømlinjeformet. Bare oppgi navn og e-postadresse, eller du kan logge deg på via Facebook- eller Google+-kontoen din.

3. Introduksjonsturné

Siden denne nettstedsbyggeren ikke ser ut som andre verktøy for nettstedsbygger (som vi kan attestere), er det flott at Readymag gir en 12-trinns verktøytipsdrevet omvisning på plattformen. Du vil raskt legge merke til hvor rent utformet grensesnittet er, med hvert element i prosessen med å lage innhold som ligger på sitt eget angitte rom.

4. Rett redigering

Når du har tatt turen, er det enkelt å lage nytt innhold. Det er ganske enkelt å lære hva hvert ikon betyr for å få tak i hvordan Readymag fungerer. Redigering er enda enklere, ettersom alt du trenger å gjøre er å klikke på siden eller widgeten du jobber med, og komme på jobb.

5. Ferdige maler

Ingen verktøy for nettstedsbygger vil være komplett uten ferdiglagde maler for å komme i gang. Readymag har gjort det samme. Det er over et dusin maler å velge mellom, som hver er enkel i konstruksjon, moderne i design og enkel å oppdatere når du har lagt den til på det nye nettstedet eller prosjektet ditt..

Readymag Explore

Hva kan gjøre at du nøler

OK, så det er noen klare ulemper med Readymag, men bare hvis du bruker denne plattformen til et formål den ikke var ment for. Her er noen ting du må passe på

1. Begrensede kapasitet for bygging av nettsteder

Readymag er ikke for alle, noe som er greit, men du bør være klar over dette før du registrerer deg. Du vil ikke kunne bruke dette verktøyet til å opprette et fullt fungerende bedriftsnettsted, blogg eller e-handelsnettsted.

De to tidligere kan være mulig, men det vil kreve for mye arbeid, ettersom du i utgangspunktet må håndarbeid hver side fra bunnen av. Det er ingen temaer å jobbe med her. E-handel er bare umulig og umulig, da det ikke er noen tilleggsprogrammer for inntektsgenerering.

2. Innlasting av bilder

Dette er ikke noe du vil merke når du bygger nettstedet ditt i Readymag, men du vil definitivt legge merke til det når du forhåndsviser de ferdige malene: bilder lastes sakte på disse nettstedene. Mens alt ser bra ut over brettet, mens du blar gjennom nettstedet, er det definitivt litt etterslepstid.

3. Ingen navigering

Readymag lar deg ikke lage tradisjonelle nettsteder med navigasjon øverst og nye sider du kan klikke deg gjennom. I stedet har du to valg

  1. Et vertikalt rullende nettsted
  2. Et horisontalt klikk gjennom nettsted.

For å lage en av disse, må du legge til nye sider for å bygge ut innholdet som skal rulles til, så det er ikke en sømløs side- eller prosjektdesignopplevelse.

4. Begrenset støtte

Endelig er det spørsmålet om støtte. De fleste av “Kontakt” -knappene eller -koblingene åpnes for en e-post. Det eneste andre alternativet for support dukker opp når du er kunde. Det er en fane som vises i nedre høyre hjørne av nettstedet med et kort kontaktskjema, gjennom hvilket Readymag lover å svare innen 24 timer.

Readymag Design Noe

Er Readymag verdt det?

For eiere av nettsteder med veldig grunnleggende behov, ja. Readymag
er en god plattform å jobbe med. Alternativer for oppretting og redigering av innhold er enkle å følge, og du har full kontroll over hva som vises på nettstedet ditt, hvor det går og hvordan det ser ut og fungerer.

Imidlertid ville noe mer enn en enkel portefølje eller online presentasjon være for vanskelig å lage, og kostnadene (selv med all den ekstra kontrollen) ville ikke være verdt det.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map