MyHosting.com anmeldelse: Vi finner ut om du faktisk vil ha det.

MyHosting Introduksjon

MyHosting er et kanadisk webhotellfirma som har levert webhotellstjenester siden 1997. Det hevdes å ha 50 000 kunder i mer enn 170 land.


MyHosting eies av SoftCom Inc, et privat selskap med base i Toronto. Dette morselskapet eier også Mail2web, en webmail-tjeneste. Turker Sokullu er medgründer av både SoftCom og MyHosting.

I motsetning til mange lave verter, skyver MyHosting forretningshotell i forkant av porteføljen. Det tilbyr delt hosting, hosting kun via e-post, domenenavn, VPS-tjenester og en rekke betalte og gratis tjenester som i stor grad er forretningsfokusert, for eksempel markedsføring og apper..

MyHosting Hosting Plans

MyHosting tilbyr et veldig omfattende utvalg av hosting-pakker for nettstedet, og nettstedet er overfylt av tekniske detaljer. Av kortfattethets interesse skal vi bare se på det grunnleggende.

 • Webhotellpakker er delt inn i tre planer: Personal Website, Business Hosting og eCommerce hosting. Personlig er den mest grunnleggende planen og er en Linux-eneste tjeneste. Business Hosting er uvanlig ved at brukere får tilgang til både Windows og Linux-servere på samme plan, noe som gjør det ideelt for selskaper som jobber på tvers av plattformer. Endelig er e-handel Hosting det samme som Business Hosting-planen, men inkluderer netthandelsspesifikke verktøy, som handlekurver, ditt eget SSL-sertifikat og ekstra ekstrautstyr for å få butikken til å fungere smidig.
 • I VPS-delen tilbyr MyHosting en rekke planer: Custom VPS, Developer VPS, Business VPS og Reseller VPS. De to første er tilgjengelige på Hyper-V sky Windows eller Linux (sistnevnte med cPanel), mens Business VPS er delt inn i Linux med Plesk eller Windows SharePoint Services sky hosting. I forhandler-delen kan brukere velge Linux med cPanel eller Hyper-V-skyer for Windows-forhandlerplaner. Vær forsiktig når du velger en Linux-plan: cPanel og Plesk kan belastes på noen av dem.
 • MyHosting ser ikke overraskende ut til å gi dedikert hosting, men det tilbyr e-post hosting, SharePoint-hosting og Hosted Exchange.

MyHosting oppetid / nedetid

MyHosting sier at det gir en 100% oppetidsgaranti. Selv om dette ikke nødvendigvis betyr at nettstedet ditt ikke går ned, sørger det for at du får en dags gratis kreditt for hver time tjenesten ikke er tilgjengelig. Informasjonen på servicesidene er i konflikt med dette og lover 99,9% oppetid i nettverket. Det er ikke klart hva som er sant, men det kan ha innvirkning på kompensasjonen du mottar hvis du har problemer.

I motsetning til mindre verter, er MyHosting veldig aktuell om datasentrene. Den bruker to tredjepartsanlegg: ett i Toronto og ett i New York. Alle datasentre har firekjernede Dell-servere installert med 16 GB RAM og NetApp-lagring. Bygninger styres av nøkkelkortoppføring, sikkerhetsvakter og CCTV, og nettverket er beskyttet av flere brannmurer, sikkerhetsvarsler, skannere og 24-timers systemovervåking av personalet.

I tillegg benytter fasilitetene dieselkraftgeneratorer og UPS-bokser, HVAC-kjøling og miljøvennlig brannsikring, som er spesielt valgt for å redusere risikoen for å ødelegge maskinvare hvis de brukes..

MyHosting-støtte

Teknisk support er tilgjengelig 24/7 hele året. Støtte gis via telefon, e-post og live chat uten ekstra kostnad for kundene.

Hjelp og støtte gis gjennom en enorm portal. Fra en side kan du få tilgang til kontoinformasjonen din, kontakte teknisk support, diskutere problemer i lokalsamfunn, lese vanlige spørsmål, sjekke serverstatussider, lese Wiki, sende inn forslag og få tilgang til MyHosting-bloggen. Jeg fant ut at teknisk og hjelpeinformasjon var veldig detaljert og mer enn tilstrekkelig for avanserte brukere.

MyHosting Kontrollpanel

VPS hosting kan kjøpes med cPanel eller Plesk kontrollpaneler. Delte hostingplaner bruker et proprietært system som integrerer din konto, hosting og domeneadministrasjon alt sammen. Dette er også tilgjengelig for VPS-hostingplaner.

MyHosting Extras

Som med resten av MyHostings tjenestetilbud, er utvalget av ekstra fordeler det gir veldig detaljert og sammensatt.

 • På delte hostingplaner vil du få et gratis domenenavn, gratis Outlook-e-post, $ 25 i Google Adwords, $ 25 i Bing / Yahoo! Reklame, netthandel, ett-klikk-installatører og en nettstedsbygger.
 • Business Hosting-planen reklamerer med en kupong på $ 50 for hvert nettsted, og eCommerce-planen topper dette opp til $ 75 for hvert nettsted pluss spesifikke e-handel perks.
 • Installere med ett klikk inkluderer WordPress, Joomla, Drupal, Magento e-handel, phpBB og så videre.
 • Det er ingen åpenbare gratis incentiver med VPS-planer.

MyHosting pengene tilbake-garanti / avbestillingsregler

MyHosting tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti til kunder som betaler årlig i retur for en rask e-post. Refusjoner utelukker ting som domenenavn, straff for å overskride tildelingen og straffer for å overskride båndbreddegrensene.

Pengene tilbake-garantien er ikke tilgjengelig for planer når kunden betaler månedlig, og heller ikke når en kunde har kansellert sin konto innen 90 dager før et nytt krav.

MyHosting tilbyr ikke refusjon når du har gått inn i kontraktsperioden. Hvis du er ulykkelig og ønsker å forlate, har du ikke krav på noen pengene tilbake.

MyHosting Sammendrag

Det første inntrykket av MyHosting er at det er et solid valg for forretningsmessig og høyt teknisk bruk. Selskapet har planer nok for å dekke de fleste forretningsbehov, selv om noen uten teknisk kunnskap kan oppleve at den store mengden tekniske detaljer på nettstedet er mer enn de trenger å vite..

Hvis du er klar til å gjøre spranget fra en grunnleggende vert til en mer omfattende, kan MyHosting være et godt alternativ. Tilbakebetalingspolitikken ser ikke ut til å være spesielt vennlig, og tvinger brukere til å betale full tid for en tjeneste de måtte ønske å forlate. Andre verter vil tillate at kanselleringen kanselleres mot tilbakebetaling, så dette er en potensiell ulempe hvis du er nølende med å gå videre.

MyHosting ofte stilte spørsmål

 • Hvor ligger MyHosting.coms datasentre?

  Den bruker to datasentre; Equinix i Toronto, Canada og Earthlink inRochester, NY. 

 • Hvor ligger selskapet?

  MyHosting har hovedkontor i Toronto, Canada.

 • Har MyHosting.com Windows hostingplaner?

  MyHosting tilbyr både Windows og Linux hosting. Personlige planer er bare Linux, mens forretnings- og e-handelsplaner tilbyr et valg av operativsystem. VPS-planer er også tilgjengelige med Windows eller Linux.

 • Er et domene inkludert i kjøpet av en vertsplan?

  Ja. Alle delte hostingplaner inkluderer et gratis domene i et år.

 • Tilbyr MyHosting VPS-hosting?

  Ja. VPS-planer er tilgjengelige med både Linux- og Windows-operativsystemer. 

 • Er fornyelsespriser mer enn introduksjonsprisen?

  Muligens. På noen planer tilbyr MyHosting rabatter hvis du betaler på forhånd. Selskapet garanterer ikke at samme pris vil være tilgjengelig når det er tid for fornyelse.

 • Kan jeg være vert for flere nettsteder eller domener på kontoen min?

  Ja. MyHosting.com’s delte planer tilbyr muligheten til å være vert for ubegrensede nettsteder.

 • Hvilken tilfredshetsgaranti tilbys?

  Alle planer kommer med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

 • Hvilke betalingsalternativer støttes?

  Kunder kan betale via PayPal eller større kredittkort.

 • Hvordan får jeg støtte?

  Alle hostingkunder har tilgang til e-poststøtte, live chat og 24-timers telefonstøtte. Lokale nummer gis for flere forskjellige land, men støtte er bare tilgjengelig på engelsk.

 • Hvilke utviklingsspråk støtter MyHosting.com?

  Windows-servere støtter ASP.NET, PHP, Perl, IIS7, Visual Studio, Microsoft SQL, MySQL og PostgreSQL. Linux-servere kjører CentOS og tilbyr PHP 5.5.3.

 • Hvilken oppetidsgaranti er gitt?

  MyHosting.com gir en 100% oppetid garanti på alle sine hosting-pakker. Hvis tjenestene går ned, får kundene en 1 til 1 kreditt.

 • Hva er Backup-policyen for MyHosting?

  Alle VPS-servere sikkerhetskopieres jevnlig av teknisk team MyHosting.com. På delte hostingkontoer er ikke sikkerhetskopiering og henting gitt. I nødsituasjoner kan MyHosting kanskje hente en sikkerhetskopi mot et gebyr, men det er best å ikke stole på dette.

 • Er båndbredde og lagring ubegrenset?

  MyHosting.com tilbyr ubegrenset diskplass og ubegrenset dataoverføring på delte hostingplaner.

 • Hvilke kontrollpaneler tilbys?

  VPS-servere er utstyrt med WHM / cPanel eller Plesk. Delte hostingkontoer har et proprietært kontrollpanel.

 • Gir MyHosting.com rabatterte planer for skoler og ideelle organisasjoner?

  Non-profit, utdanningsorganisasjoner og noen offentlige organisasjoner kan søke om gratis webhotell.

 • Hvor mange e-postadresser er oppgitt?

  E-postkontoer varierer fra 10 til 50 per pakke, avhengig av valgt plan. Delte hostingplaner tilbyr ubegrenset diskplass. Med bare e-postplaner varierer arealfordelingen fra 1 GB til 4 GB per konto.

 • Kan jeg streame video og lyd fra nettstedet mitt?

  Streaming er deaktivert på delte hostingplaner på grunn av deres begrensede ressurser. Både Windows og Linux VPS-planer tilbyr imidlertid streaming av media.

 • Har MyHosting.com en nettbygger?

  Ja. Alle hostingplaner kommer med en nettstedsbygger med hundrevis av maler som gjør det enkelt å lage et nettsted for enkeltpersoner i alle ferdighetsnivåer. Personlige planer inkluderer kapasitet for en nettstedsbyggernettsted, mens forretningsplaner har to. E-handelsplaner inkluderer kapasitet for tre nettsteder. Du kan legge til mer for en liten avgift.

 • Hvilke sikkerhetstiltak tilbys?

  HackerWise, StopTheHacker og SiteLock er tilgjengelige.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map