JustCloud i 2020: Hva sier JustCloud-klientanmeldelser?

JustCloud Introduksjon

JustCloud er en skylagrings- og sikkerhetskopiløsning for personlige og forretningsbrukere.


Tjenester og spesialiseringer

JustCloud lar deg enkelt synkronisere filene dine til skyen og på flere enheter. Bare fortell den installerte programvaren hvilke mapper som skal synkroniseres på datamaskinen din, og den vil automatisk sjekke disse filene for oppdateringer og bruke disse oppdateringene på andre enheter de er lagret på, forutsatt at du’har installert riktig programvare på alle enhetene dine.

Du kan også dele synkroniserte filer eller mapper med familie eller venner. Dette lar dem få tilgang til filene online, se på bildene dine og til og med samarbeide om dokumenter.

En spesielt fin funksjon ved JustCloud er muligheten til å justere systemressurser og aktivere inkrementelle sikkerhetskopier. Synkronisering av filer kan ta mye båndbredde, noe som kan gjøre det vanskelig å streame musikk, se Netflix eller til og med surfe på Internett. Alt du kan gjøre for å smute dette kan gjøre livet mye enklere. Dette er en spesielt viktig funksjon hvis du forventer å synkronisere store filer, noe som kan binde ressursene dine i betydelig tid.

JustCloud tilbyr fire lagringsplaner, basert på hvor mye plass du trenger. Deres gratis plan er ganske begrenset; de tilbyr imidlertid også en ubegrenset plan, slik at du kan ta sikkerhetskopi av alle filene dine på ett sted.

En viktig merknad: Selv om du kunne stille inn hele datamaskinen din til å sikkerhetskopiere ved hjelp av den ubegrensede planen, vant dette’t opprette en full fungerende sikkerhetskopifil som du kan bruke til å gjenopprette systemet. JustCloud er designet for å lagre dine personlige filer, ikke gjenopprette PCen.

kompatibilitet

JustCloud er kompatibel med Windows, Mac OS og Linux operativsystemer, inkludert Ubuntu og Mint. Mobilapper er tilgjengelige for iPhone, iPad, Android, Blackberry, Windows Metro og Kindle Fire.

infrastruktur

JustCloud-filer lagres på Google Cloud Storage-servere, som gir flere lag med overflødighet, 99,9% eller bedre oppetid, gjenopptasbare opplastinger og overvåkning døgnet rundt. Serverne deres bruker ultra-redundant strøm-, HVAC- og nettverkssystemer; og for økt sikkerhet oppgir Google ikke sine lokasjoner.

Support og kundeservice

Support er tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Teknisk support er tilgjengelig via e-post. Faktureringsstøtte er tilgjengelig via e-post, chat eller telefon.

Fakturerings- og betalingspolitikk

JustCloud aksepterer betaling via Visa, MasterCard, American Express eller PayPal. Kontoer fornyes automatisk med det valgte intervallet. Som med de fleste hostingplaner, kan det å betale for 1-2 års service foran redusere dine totale kostnader betydelig.

Konklusjon

Skylagringsarenaen blir stadig mer overfylt, med de store aktørene som Dropbox, Google Drive og OneDrive, og mindre, men stadig mer populære spillere som SugarSync og Mozy. Med så mange alternativer, kan det være vanskelig å bestemme hvilken tjeneste som er best for deg.

Hvis alt du ønsker er en god gratis skylagringstjeneste, er JustCloud sannsynligvis ikke det beste alternativet. Gratisplanen inneholder betydelig mindre lagringsplass enn gratisplaner gjennom de fleste andre skylagringstjenester. På den annen side, hvis du trenger mer lagring enn de typiske gratis tjenestetilbudene, har JustCloud mer variasjon enn konkurrentene og sammenlignbare priser.

Hvis du’Hvis du ønsker å ta sikkerhetskopi av hele datamaskinen din, eller hvis du har en større enn vanlig samling mediefiler, kan JustCloud være den perfekte løsningen. Mens de fleste lagringstjenester setter en toppgrense på 1 TB per konto, tilbyr JustCloud ubegrenset lagring for premium-planen, og kostnadene fra måned til måned er bare litt mer enn de fleste andre tjenester for øyeblikket krever for 1TB-planene. Hvis du’Hvis du er villig til å betale på forhånd, kan du få ubegrenset lagring for enda mindre.

Oppsettet tilbyr en enkel sikkerhetskopibane, der JustCloud automatisk synkroniserer alle bilder, musikk, videoer, dokumenter, nedlastinger og skrivebordsfiler. Dette er det anbefalte alternativet, uansett plan du’igjen. For ikke-tekniske brukere er dette det perfekte grensesnittet. Dessverre, med mindre du har den ubegrensede planen, vil du sannsynligvis gå tom for lagringsplass lenge før den var ferdig med å sikkerhetskopiere alle filene dine.

For en personlig sikkerhetskopiløsning kan du også velge hvilke mapper du vil synkronisere. Dette er perfekt for den mer teknisk tilbøyelige brukeren som vil oppbevare filene sine på bestemte steder, i stedet for å måtte flytte alt til en spesifikk OneDrive-, Google- eller Dropbox-mappe.

Mens JustCloud gjør det mye enklere å begrense ressursbruk enn andre skysynkroniseringstjenester, tilbyr den ikke det samme nivået av tilpasset gasspådrag som du får med Dropbox, der du kan angi spesifikke opplastings- og nedlastingsgrenser.

Et siste område som kan angripe noen brukere, er den maksimale filstørrelsen. Med JustCloud kan du gjøre det’t synkroniser filer som er større enn 1 GB, med mindre du vil betale en ekstra månedlig avgift for å øke den til 5 GB. Til sammenligning har Dropbox og OneDrive begge 10 GB-grenser, og Google Drive lar deg laste opp alt opp til 5 TB.

Der’er mye å like med JustCloud, spesielt ubegrenset lagring. Imidlertid, hvis du ikke gjør det’Jeg trenger så mye plass der’Det er ikke så mye som gjør at det står over alle de andre tjenestene der ute. Når du ser etter riktig skylagring, er det beste å prøve flere. Registrer deg for en gratis plan, last ned programvaren og sett dem på prøve. Velg lagringstjenesten du føler deg komfortabel med. Og ikke’glem å ta en Netflix-pause. Ikke bare fortjener du det, men det’er en fin måte å teste båndbreddeforbruket.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map