JumpLine.com i 2020: Hva sier JumpLine.com-klientanmeldelser?

Innledning til hoppelinje

Jumpline ble grunnlagt i 1997 av Marc Hardgrove, Rob Kaufman og Rick Barber. Den tilbyr webhotelløsninger for forretnings- og personkunder, og er basert i St Petersburg, FL i USA.


Jumpline er et privateid selskap, og det er vert for mer enn 150 000 nettsteder. Den fokuserer på business-hosting, inkludert delt hosting, dedikerte servere og netthosting, men den ønsker også personlige kunder velkommen.

Jumpline Hosting Plans

Jumpline har tre delte hostingplaner som tilbyr begrensede mengder dataoverføring og lagring, med økende kvoter over hele området. Rabatter er tilgjengelige for årskontrakter, men du kan velge månedlig fakturering hvis du foretrekker det. Alle planer har cPanel og Softaculous som standard, og det er ingen ekstra lisensavgift.

VPS-hosting kan konfigureres ved hjelp av en glidebryter på nettstedet, fra grunnpakken med 30 GB plass, til den største planen med 50 GB. Alle inkluderer SSH-tilgang med full root, SolusVM-panel, SSD-lagring og 1 eller 2 IP-adresser.

Cloud hosting støtter Windows, Linux og FreeBSD, og ​​leveres med SSD-lagring. Disse planene er kontraktsfrie og skalerbare, og du har muligheten til å legge til cPanel og WHM hvis du trenger dem.

Selskapet tilbyr også tilleggstjenester for online markedsføring, app hosting, logo design og domenenavn privatliv for å beskytte mot identitetstyveri. Domener er tilgjengelige direkte gjennom Jumpline, men du kan kjøpe domenet ditt via en annen registrar hvis du foretrekker det.

Hoppelinjeinfrastruktur

Hoppeliste bruker hensiktsmessige datasentre. Den ene har base i Upper Arlington, Ohio, og tilbyr 20.000 kvadratmeter med plass. Jumpline angir ikke plasseringen av de andre fasilitetene. Kunder drar fordel av tilgang til flere internettleverandører i Tier 1, og Ohio-anlegget er sikret med biometriske lesere.

Jumpline Support

Jumpline tilbyr støtte via e-post, live chat og telefon. Kallesenteret er åpent mandag til fredag, 9 til 19 ET. Utenfor disse timene kan du sende e-post, og det ser ut til at supportavdelingen vil svare. Selskapet sier at det streber etter å forhindre driftsstans, men gir ikke faste oppetidsgarantier.

Retur for pengene-tilbake-garanti og avbestilling

Alle Jumpline-kunder drar fordel av en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Noen planer er også tilgjengelige på månedlige faktureringsplaner, så hvis du avbestiller innen faktureringsmåneden, skylder du ikke noe på den månedlige fornyelsesdatoen. Cloud hosting selges løpende uten kontrakt.

Hvis du er halvveis gjennom en kontraktsperiode, vil Jumpline ikke tilby en forhåndsbetalt tilbakebetaling.

Hoppelinjesammendrag

Med sine amerikanske datasentre fokuserer Jumpline tydelig på virksomheter i USA. Og med telefonstøtte innen ET kontortid, er dette et vertsfirma som vil være mer egnet for kunder i visse deler av Nord- og Mellom-Amerika – med mindre du er fornøyd med å håndtere nødsituasjoner via e-post. Men uansett har Jumplines pakker en universell appell, spesielt skyhosting, som er fleksibel. Hvis du ønsker en oppetidsgaranti, kan det hende du må lete andre steder.

JumpLine.com ofte stilte spørsmål

 • Gir Jumpline Windows-hosting?

  JumpLine tilbyr bare Linux-baserte webvertstjenester.

 • Hva slags hostingplaner tilbyr de?

  JumpLine tilbyr delte hostingplaner så vel som sky og VPS.

 • Tilbyr Jumpline forhandleralternativer?

  JumpLine har ikke et forhandlerprogram.

 • Får jeg ubegrenset båndbredde og plass?

  Nei, hver hostingplan har en angitt mengde lagringsplass og tillatt båndbredde.

 • Hvilke programmeringsspråk støttes av deres servere?

  På de delte webhotellplattformene inkluderer de støttede programmeringsspråkene PHP, Perl og Python.

 • Vil de hjelpe meg med å overføre et eksisterende nettsted og domenenavn?

  Selskapet har ikke en sideoverføringstjeneste, men de har deres supportpersonell tilgjengelig for å veilede deg gjennom prosessen.

 • Har Jumpline noen verktøy for å enkelt lage et nettsted?

  Selskapet tilbyr Softaculous installasjonsprogram som inkluderer ett klikk installasjon av populære CMS og applikasjoner som WordPress, Joomla, Magento, MediaWiki, forum programvare og mer.

 • Tilbyr JumpLine et kontrollpanel?

  JumpLine tilbyr cPanel og Plesk på hostingplanene sine.

 • Tilbyr JumpLine gratis sikkerhetskopi?

  De tar sikkerhetskopi av tjenestene deres til daglig. De blir gjort tilgjengelig basert på planvalget ditt i 10, 15 eller 20 dager.

 • Hvor ligger JumpLine?

  Selskapets hovedkontor ligger i St. Petersburg, Florida. Datasenteret deres ligger i Ohio.

 • Hvilke typer støtte tilbyr de?

  Selskapet tilbyr support via e-post, telefon og Live Chat i løpet av ordinær arbeidstid. Teknisk support er tilgjengelig gjennom deres kundeansvarlige område 24/7.

 • Tilbyr JumpLine noe ekstra med planene sine?

  Deres vertsplaner tilbyr en rekke ekstrautstyr som dedikerte IP, SSL-sertifikater, WHOIS-beskyttelse for domeneregistreringer, e-postbeskyttelse, flere IMAP / POP-kontoer med e-post og mer.

 • Hvor mange e-postadresser er inkludert?

  Deres delte hostingplaner tilbyr varierende antall kontoer, og e-postkontingenten er avhengig av diskplassplassering innenfor den valgte planstørrelsen.

 • Tilbyr JumpLine CDN-tjenester på plattformen deres?

  De har ingen CDN-tjenester tilgjengelig.

 • Hva slags betalingsplaner tilbyr de?

  Prisene deres er satt opp for månedlige eller årlige servicevilkår. Årlige tjenester får en samlet prisavslag.

 • Hvilke betalingsalternativer tilbyr JumpLine?

  De godtar alle større kredittkort og PayPal.

 • Tilbyr JumpLine rabatter for studenter, ideelle organisasjoner eller skoler?

  Selskapet tilbyr ikke regelmessig kampanjer til studenter, ideelle organisasjoner og skoler, men de har salg og andre insentiver fra tid til annen..

 • Har Jumpline en oppetidsgaranti og gir de pris for driftsstans?

  JumpLine har 99,9% oppetidsgaranti; de nevner imidlertid ikke om de tilbyr tjenestekreditter eller annen kompensasjon for driftsstans.

 • Kan jeg streame lyd eller video?

  På grunn av begrensningene på lagringsplassen på deres delte hostingplaner, anbefales det at du bruker VPS-hosting-tjenestene deres for lyd- eller videostreaming.

 • Kan jeg være vertskap for bildegallerier?

  Det er mulig å arrangere bildegallerier så lenge du holder deg innenfor lagringsgrensene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map