Jolt Web Hosting Review: UK-basert tjeneste fra et ungt selskap

Jolt.co.uk Introduksjon

Jolt, som ble spunnet av fra WebHostingBuzz i 2015, er et veldig ungt selskap. Det har et enkelt datasenter som ligger i Newark, Nottinghamshire. Jolt henvender seg først og fremst til kunder i Storbritannia, selv om det gjør noe internasjonalt.


Fram til 2012 tilhørte domenet jolt.co.uk en online spillnettsted. Den nåværende vertsvirksomheten anskaffet domenet, men har ingen annen forbindelse til det gamle nettstedet.

Hva Jolt tilbyr

Tjenestene fra Jolt inkluderer delt webhotell, cloud-VPS-hosting, spesialhotell-hosting og dedikerte servere. Den har også et forhandlerprogram for delt hosting.

Delt webhotell

Webhotellpakkene tilbyr et rimelig sett med funksjoner selv til det laveste prisnivået. Fillagring er på SSD-stasjoner, cPanel er inkludert for administrasjon av nettsteder. Antall tilgjengelige e-postadresser varierer fra 10 til ubegrenset. E-post leveres med spambeskyttelse og gir tilgang via POP3, SMTP, IMAP eller webmail. Sikkerhetskopiering er et ekstra kostnad, men absolutt verdt det.

Programvaren er bygd på CloudLinux, Apache og MySQL. Filsystemet bruker CageFS, som maksimerer brukernes personvern fra alle andre på samme server. SSH shell-tilgang og SFTP for filopplasting er tilgjengelig. Kontohavere kan bruke og redigere .htaccess-filene sine. Utviklere kan bruke PHP (versjon 4-7), Python og Perl.

Kunder bruker sine egne domener, ikke et underdomene til Jolt. Å få et domene kan kreve en engangsavgift eller være inkludert i planen. Alternativt kan kunden bruke et eksisterende domene. Et Comodo Positive SSL-sertifikat kommer med det høyeste nivået, og andre typer sertifikater på DV-nivå er tilgjengelige som statister. EV-sertifikater, som gir et høyere nivå av tillit til eierens identitet, er ikke tilgjengelige gjennom Jolt, og det er heller ikke delte SSL-sertifikater.

De høyere prisene, som du forventer, kommer med mer tilgjengelige databaser, lagring, båndbredde, postkasser og tillatte domener. “Ubegrenset” lagring og båndbredde er tilgjengelig med toppnivå, men selvfølgelig er ingenting virkelig ubegrenset. I retningslinjene for akseptabel bruk beskrives hva grensene er.

Virtuelle private servere

For de som vil ha litt mer, er skybaserte virtuelle private servere tilgjengelig. Kunden kan velge mellom et halvt dusin smaker av Linux. VPS gir full root-tilgang, kunden kan starte den om nødvendig. Planer med varierende mengde minne, diskplass og båndbredde er tilgjengelige. Planene inkluderer ikke cPanel, men du kan få det som en ekstra. De kan kjøre hvilken som helst programvare som er i samsvar med vilkårene for tjenesten.

Forhandlervert

Byråer, designere og utviklere kan kjøpe en pakke for forhandlervert. De kan administrere alle sine sluttbrukernettsteder gjennom cPanel og Web Host Manager. Softaculous er inkludert for enkel installasjon av applikasjoner. Disse pakkene kan fungere for organisasjoner som administrerer flere nettsteder, selv om de ikke faktisk selger dem på nytt.

Web Host Manager (WHM) er inkludert i forhandlervert. Det er et kontrollpanel som lar forhandleren legge til nettsteder, sette opp vertsplaner og spesifisere ressursgrenser for individuelle nettsteder. WHMCS er et tilleggspanel som håndterer klientstyring og fakturering. Det er inkludert eller er et ekstrakostnads ​​alternativ, avhengig av plan forhandleren velger.

Dedikerte servere

Endelig kan kunder lease den eksklusive bruken av en fysisk server og kjøre nesten hvilken som helst type programvare. Alternativene inkluderer administrert støtte og høyhastighets datatilkoblinger. Både Linux- og Windows-servere er tilgjengelige. Og Jolt vil hjelpe til med migrasjon fra en tidligere vert.

I diskusjonen om sine dedikerte servere, sier Jolt at den “opererer gjennom flere datasentre i USA.” Disse amerikanske datasentrene er ikke nevnt andre steder. Det er ikke klart om dette er en feil, eller om Jolt bruker datasentre i USA bare for dedikerte servere.

Spesialiserte pakker

Jolt tilbyr flere spesialpakker. Bedriftshotellpakkene passer for SMB. De inkluderer et gratis domene og SSL-sertifikat, med en dedikert IP-adresse tilgjengelig som en ekstra. WooCommerce, OpenCart, ZenCart og Magento er alle støttede alternativer for e-handel.

Mellomstore bedrifter som leter etter en kraftigere e-handelsløsning kan se på Jolt’s Magento sky hosting. Planene er designet for titusenvis av besøkende eller mer, så de er ikke billige. Men hvis du har så mange kunder, har du sannsynligvis råd til det. Uansett størrelse, lar Jolt deg skalere opp eller ned etter hvert som deres behov endres.

En WordPress-delt hosting-pakke er tilgjengelig med installasjon med ett klikk. Premium-temaer er tilgjengelige med rabatt, og det er ingen begrensninger på plugins.

For utdanningsinstitusjoner tilbyr Jolt Moodle-hosting. Moodle er et læringsstyringssystem som er vert for online læring og leverer kursinnhold. Det inkluderer funksjoner som online spørrekonkurranser, diskusjonsfora og samarbeidsverktøy.

Brukerstøtte

Kunder har tilgang til online dokumentasjon og kan få støtte ved å inngi en billett eller bruke online chat. Wiki-en er litt tøff, men den inneholder mye informasjon hvis du er flittig. Jolt lover å svare på billetter til helpdesk på tretti minutter og chatteforespørsler på 60 sekunder.

Statusbloggen gir informasjon om problemer og strømbrudd, og brukere kan abonnere via e-post. Live-status er tilgjengelig på delte og forhandler-servere, VPS-transportører og kjernenettverket.

Fordeler og ulemper

Jolt er et nytt og relativt lite selskap, ikke knyttet til noe morselskap. På den positive siden gir dette motivasjonen og evnen til å virkelig ta hensyn til kundene. Det innebærer også en viss risiko. Selskapet kan mislykkes, eller en katastrofe kan ramme det eneste datasenteret.

Det er ingen vidtrekkende CDN som gir fjerne brukere raske sidebelastninger. Kundene som vil få mest mulig utbytte av Jolt er de som er basert i eller i nærheten av Storbritannia, og som har lokalt publikum.

Det er kanskje ikke det mest konservative valget, men Jolt er godt egnet for kunder som ønsker å være lokale og fremdeles får solid service og support.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map