Hurricane Electric i 2020: Hva sier Hurricane Electric-klientanmeldelser?

Hurricane Electric Introduction

Hurricane Electric er en USA-basert internettleverandør som spesialiserer seg på IP Transit og colocation hosting. Grunnlagt i 1994 og opprettholder nå verdens største IPv6-ryggrad, basert på antall tilkoblede nettverk. I tillegg til disse tjenestene har de tilbudt web- og e-posthotell i over 15 år.


Tjenester og spesialiseringer

Hurricane Electric tilbyr fullt administrert dedikert hosting. I stedet for å presentere en liste over tilpassede servere å velge mellom, fungerer Hurricane Electric sammen med deg for å bestemme dine behov og gi et pålitelig tilbud. Etter at du har fortalt dem spesifikasjonene dine, sammen med hvilket operativsystem du trenger (de leverer Linux, Windows, FreeBSD eller Sun Solaris) og all nødvendig programvare, vil de konfigurere serveren for deg. Etter at serveren din er konfigurert og testet, er alt du trenger å gjøre å overføre nettstedet til det. Etter det vil de administrere serveren din. De overvåker servere daglig, håndterer rutinemessig vedlikehold og kjører planlagte sjekker for å sikre at serveren din fungerer korrekt. Hvis du foretrekker det, kan du også installere ditt eget operativsystem og / eller administrere serveren selv.

Alle dedikerte servere er koblet til Hurricane Electric multi-gigabit Ethernet-tilkoblinger. I tillegg til standardoppsett og vedlikehold, tilbyr de også flere valgfrie funksjoner, inkludert rottilgang, lagring på stedet, bruksstatistikk, sikkerhetskopiering, belastningsbalansering og distribusjon av innhold.

Hvis du er bekymret for hvor mye energi den dedikerte serveren vil bruke, tilbyr de også en Green Server, som bruker energieffektiv maskinvare for å redusere karbonavtrykket ditt.

De har også etter 2 virtuelle private server (VPS) pakker. Begge inkluderer en statisk IP-adresse, tilgang til Hurricane Electrics internasjonale ryggrad på 10 Gbps, overflødige tilkoblinger, MySQL-database, Webalizer-statistikk, SSL Certificate management og administrert hosting. Pakker varierer med hensyn til antall inkluderte domener, lagringsplass og månedlige overføringsgrenser. Begge planene er ment for kunder på forretningsnivå eller nettsteder med stor trafikk.

Hurricane Electric tilbyr colocation-tjenester for alle nivåer av serverkrav, enten du trenger kabinettplass for en enkelt server, et komplett kabinett eller plass til tusenvis av servere. Fasilitetene deres gir strøm og tilgang til ditt valg av 100 Mbps, 1000 Mbps eller 10Gigabit Ethernet.

Det ser ut til at vi ikke har noen anmeldelser for Hurricane Electric ennå.

infrastruktur

Hurricane Electric har 3 California-baserte datacentre, og gir totalt nesten 250 000 kvadratmeter. Datasentrene overvåkes av en stab 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Hvert kabinett er individuelt låst og overvåket av spesialdesignet videoovervåkning. Tilgang til fasiliteter er sikret gjennom kortnøkkeldører og biometrisk sikkerhet.

Hvert datasenter bruker flere fiberoptiske, gigabit internettforbindelser, et klimastyrt miljø, batteribackup og nødgeneratorer.

Selv om det ikke er spesielt med hosting, er det verdt å nevne at deres IP-transitt-nettverk går over Nord-Amerika, Europa og Asia. Det er et selvhelbredende nettverk, som betyr at hvis en tilkobling mislykkes, vil transitt umiddelbart bli plukket opp av en annen. De har også kontrakter med flere andre leverandører om sikkerhetskopiering, hvis det er behov for ytterligere støtte for å opprettholde forbindelser.

Support og kundeservice

Teknisk support er tilgjengelig via telefon eller e-post.

Sikkerhet og sikkerhetskopiering

Hurricane Electric gir daglig overvåking av serverne dine og håndterer automatisk eventuelle problemer du måtte oppleve. Hvis noe skulle mislykkes, lagrer de ekstra harddisker, strømforsyninger og brett lokalt slik at de raskt kan løse problemet. De har også ekstra RAM tilgjengelig som du vil kunne legge til umiddelbart hvis du ønsker å oppgradere.

Sikkerhetskopiering er tilgjengelig som valgfri tjeneste for dedikerte servere. Sikkerhetskopier kan sendes til en annen plate- eller båndlagring.

Regler for betaling, betaling og avbestilling

Alle kontoer faktureres månedlig, og forfalte kontoer kan bli suspendert eller avsluttet etter Hurricane Electrics skjønn. Kunder kan når som helst avbryte kontoen, via e-post, post eller faks.

Konklusjon

Hvis du leter etter en webhotell som kan tilby rasende raske internetthastigheter, har du kommet til riktig ansikt. IP Transit og båndbredde er Hurricane Electric’s primære virksomhet, og når du er vert hos dem får du tilgang til verdens største IPv6 internettryggraden, med hastigheter opptil 10 GB per sekund.

Hurricane Electric gjør også hosting enkelt, selv for dedikerte og VPS-tjenester i forretningsklasse, med fullt administrerte hostingplaner. Bare fortell dem hva du vil, så satte de det opp for deg. Dette er perfekt for selskaper som ikke har ressurser eller kompetanse tilgjengelig for å administrere sine egne servere; Imidlertid kan det ikke være ideelt for en organisasjon som ønsker full kontroll over servermiljøet sitt, eller som trenger å oppfylle de høyeste sikkerhetsstandardene for kundedataene.

Husk at dette er en vert i forretningsklasse. Du vil ikke finne noen lave, personlige nettstedplaner. Bortsett fra de to VPS-planene sine, gir de ikke informasjon om prisene på nettstedet deres, fordi de foretrekker å samarbeide direkte med kundene sine for å vurdere deres spesifikke behov og gi et nøyaktig prisantydning for å oppfylle alle disse. Det er veldig bra hvis du ikke vil betale for mye for tjenester du ikke trenger.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me