Host Metro i 2020: Hva sier Host Metro-klientanmeldelser?

Vert Metro Introduksjon

Host Metro er et privateid og administrert webhotellfirma. Virksomheten ble startet i 2003 og ledergruppen har til sammen over 50 års erfaring innen webhotellbransjen.


Host Metro er spesialisert bare på delt webhotell. Det har ti års erfaring i denne nisjen, så vi kan anta at kundene er i trygge hender.

Vert Metro Hosting planer

De delte hostingplanene fra Host Metro er enkle å forstå. Det er bare to alternativer, Mega Max Hosting-planen og Business Max Hosting-planen. Jo lengre kontrakt du har, jo billigere blir månedsavgiften.

På begge planene får kundene ‘maksimal’ diskplass og båndbredde. Dette er litt av en underlig klausul. Det betyr faktisk at kunder blir satt av en kvote, og Host Metro sier at kvotene er nok til å tilfredsstille 95% av kundenes behov. Kunder kan be om mer plass hvis de trenger det, men de blir avslått hvis 15% av den eksisterende plassen blir tatt opp av filer som ikke brukes til å bygge nettstedet. Alt er ganske vagt; den er designet for å forhindre kunder i å bruke tjenesten som et fillagringsanlegg, men noen mennesker vil ikke føle seg komfortable uten tall å stole på.

Begge hostingplanene inkluderer ubegrensede FTP-kontoer, MySQL-databaser, ukentlige sikkerhetskopier og nettstedbyggere. Kunder kan bruke ubegrensede domener og sette opp ubegrensede e-postkontoer. Business Max Hosting-planen leveres med en SSL, dedikert IP og noen få andre mindre bonuser.

Vert Metro Uptime / Downtime

Host Metros vertsplaner er dekket av en oppetidsgaranti på 99,9%, men den har en viktig utkjøringsbestemmelse for verten. Det vil kompensere kundene hvis oppetiden faller under 99,9% i løpet av et år – ikke en måned. I denne situasjonen får kundene en ekstra måned med hosting gratis, men det er høyst usannsynlig at noen periode med nedetid vil utløse garantien i utgangspunktet. Hvis det gjorde det, vil du huske å påstå?

Det er lite informasjon om Host Metro datacenter på nettstedet. Selskapet sier at anlegget er et av de mest effektive i verden; kanskje dette er på grunn av den rare tilnærmingen til ressursallokering. Jeg klarte å utlede at datasentrene er overflødig drevet og koblet nettverk. Det har også sikkerhet, brannundertrykkelse, klimaanlegg og klimaanlegg.

Host Metro Support

Host Metros støttealternativer inkluderer USA-baserte 24/7 live chat, e-post og telefonkanaler. Det er også en kunnskapsbase for selvhjelpsformål, og den inkluderer artikler, guider og ofte stilte spørsmålslister.

Kunder kan følge Host Metro Facebook-siden og Twitter-kontoen. Mens Twitter-feeden er livlig, brukes Facebook-siden knapt.

Vert Metro i nyhetene

Host Metro er et relativt lite vertsfirma, så mangelen på presse er ikke overraskende – og et godt tegn.

Vert Metro Kontrollpanel

cPanel tilbys på tvers av alle Host Metro-planer, som alltid er et plusspoeng. Siden det ikke er noen avanserte hostingalternativer, er cPanel det eneste alternativet her.

Vert Metro Ekstra

Host Metro tilbyr en rekke freebies og ekstrautstyr for å friste kundene til å registrere seg. Disse inkluderer et gratis domenenavn, gratis tilgang til SSL-sertifikater og en Google AdWords-kupong til en verdi av $ 100.

Verten støtter en rekke e-handelsfunksjoner, inkludert Google-kassa, PayPal, Zen Cart og OSCommerce. Softaculous er også installert som du forventer.

Host Metro Money Back Garanti / Avbestillingsregler

Det er godt å se at det er en 45 dagers pengene tilbake-garanti tilgjengelig for alle som melder seg på en Host Metro-plan. Dette er litt lengre enn den gjennomsnittlige pengene tilbake-garantien på delt hosting generelt. Garantien dekker ikke tilleggstjenester (for eksempel kostnadene for å registrere domenenavn eller et SSL-sertifikat). Det er også bare tilgjengelig for ekte, nye kunder, selv om det er en 5 dagers garanti som dekker alle fremtidige fornyelser.

Vert Metro Sammendrag

Host Metro er ikke-opptatt delt vertselskap. Det er tydelig at planene er designet for å være så enkle som mulig, selv om det har ulempene.

Mens mange selskaper tilbyr ubegrenset plass og båndbredde med strenger festet, tilbyr Host Metro bare kundene den plassen de trenger. Dette kan være bra for alle som kommer i gang på nettet, men hvis du trenger mer plass kan det være restriktivt, spesielt hvis du melder deg på en treårsperiode. Hvem skal si at nettstedet ditt ikke vil bryte reglene i fremtiden? Vi foretrekker å se termer satt i stein. Men til tross for vår skepsis, er det noe å si for en rimelig hostingleverandør som ikke gjør kundene blinde for teknisk sjargong.

Vert Metro Vanlige spørsmål

 • Vil HostMetro bidra til å overføre nettstedet mitt?

  Ja. HostMetro tilbyr gratis nettstedoverføring for alle nye kunder.

  Du kan imidlertid bare overføre en konto gratis, og den må gjøres innen 30 dager etter signering med HostMetro. Dessuten kan nettstedet ditt ikke være større enn 3 GB, og du trenger tilgang til det gamle nettstedet.

  Ytterligere nettsteder kan overføres mot betaling.

 • Tilbyr HostMetro ubegrenset båndbredde og vertsplass?

  På en måte. Planene deres er begrenset, men grensen er satt så høy at 95% av kontiene aldri når den.

  Hvis du kommer nær grensen (du bruker 90% av kapasiteten) og ikke har brutt vilkårene for bruk, vil de tildele mer kapasitet til kontoen din.

  Resultatet er at båndbredde og lagring, forutsatt at du ikke har gjort noe du ikke skal gjøre, aldri vil være det begrensende reagenset for nettstedet ditt. Kontakt supportpersonalet for mer informasjon.

 • Hvilken støtte gir HostMetro?

  HostMetro tilbyr kundestøtte via et kunnskapssenter, en 24/7 telefonlinje og live chat. All deres støtte er basert på Illinois.

 • Hva er HostMetros avgiftsstruktur og hvordan kan jeg betale?

  HostMetro belaster per måned med rabatter for en to-tre-års kontrakt. Rabatter varierer fra 10% til 40%.

  De tilbyr også et løfte om prisfastsettelse, noe som betyr at uansett pris du registrerer deg til er prisen du betaler for livet.

  De aksepterer betaling via PayPal eller et hvilket som helst større kredittkort.

 • Hvilke programmeringsspråk støtter HostMetro?

  HostMetro støtter PHP 5.6, Perl 5.10, Python 2.6 og Ruby on Rails 1.8.

 • Hvilke tjenester tilbyr HostMetro?

  HostMetro tilbyr delt hosting med to nivåer. Det er en høyere nivåplan som inneholder et SSL-sertifikat og SiteLock Security Seal. De tilbyr ikke forhandler, VPS eller dedikert hosting.

 • Hvor er HostMetros datasentre?

  HostMetro har et datasenter i Elk Grove Village, IL. Selskapet er basert i Arlington Heights, IL.

 • Har HostMetro Windows-hosting?

  Nei. HostMetro tilbyr bare Linux-basert hosting med CentOS.

 • Har HostMetro en pengene tilbake-garanti?

  HostMetro har 30 dager pengene tilbake-garanti for enhver ny konto.

 • Hvilke applikasjoner kan jeg enkelt installere?

  HostMetro bruker Softaculous for å gi tilgang til over 100 populære applikasjoner inkludert WordPress, Joomla, Drupal og populære handlekurver for netthandel.

 • Inkluderer HostMetro domeneregistrering?

  Ja. Hver konto inkluderer gratis domeneregistrering for ett domene i ett år. Hvert domene etter dette blir belastet normalt. Den innledende domeneregistreringen inkluderer ikke domenets personvern.

 • Hvor mange domener kan registreres til en konto?

  HostMetro har ubegrensede domener på alle kontoene sine, inkludert parkerte domener og underdomener.

 • Har HostMetro gratis sikkerhetskopiering?

  Ja. De tar sikkerhetskopi av sine delte serverkontoer hver uke. Men de anbefaler at du har dine egne sikkerhetskopier i tilfelle, og bare tar sikkerhetskopi av nettsteder som er mindre enn 1 GB.

 • Hvilken nettstedssikkerhet gir HostMetro?

  Den øverste nivåplanen har gratis tilgang til SiteLock Security Seal, som daglig søker etter sikkerhetsproblemer. Den øverste nivåplanen inneholder også et SSL-sertifikat. Den lavere nivåplanen kan legge til disse tjenestene for en nominell avgift.

 • Inkluderer HostMetro programvare for bygging av nettsteder?

  Ja. De gir gratis tilgang til RVSite Builder på alle kontoer.

 • Gir de et kontrollpanel?

  Ja. HostMetro gir gratis tilgang til cPanel for alle kontoer.

 • Har de en oppetidsgaranti?

  Ja. De garanterer 99,99% oppetid over 12 måneder, og krediterer kunder med en måned gratis tjeneste hvis de ikke oppfyller dette målet.

  Imidlertid utelukker all nedetid som skyldes ting de ikke har innflytelse på. Eksempler på slike ting er DDoS-angrep, strømforsyning for ryggradstrømforsyning og DNS-problemer.

 • Har de CDN-tjenester tilgjengelig?

  Ja. De tilbyr CDN-tjenester gjennom CloudFlare gratis for alle kunder.

 • Er det noen begrensninger på hva jeg bruker nettstedet mitt til?

  Ja. Kunder har ikke lov til å kjøre videostreamingsider, bruke nettstedene sine som sikkerhetskopi, kjøre bildervertssider eller gjøre noe ulovlig.

  De har heller ikke lov til å selge kontrollerte stoffer eller drive spillnettsteder. Kontakt HostMetro for mer informasjon.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map