Globat i 2020: Hva sier Globat-klientanmeldelser?

Gobat.com introduksjon

Globat.com ble grunnlagt i 2001, og det hevder at målet er å gjøre webhotell tilgjengelig for alle. Selskapet er basert i Amerika og har over tiårers vertserfaring, med over 100 000 nettsteder i sitt nettverk.


Gjennom årene har Globat.com kjøpt en rekke andre webhotellleverandører som Hostaway.net, Newista.com og Completehostingsolutions.com. Globat.com er også en del av Endurance International Group, sammen med andre merker som BlueHost, FatCow og Hypermart.

Globat.com er hovedsakelig fokusert på delt webhotell, men tilbyr en rekke tilleggstjenester for sine kunder. Å dømme etter nettstedet sitt, er enkelhet nøkkelen når det gjelder hostingplanene deres.

Globat.com Hosting Plans

Globat.com tilbyr kun Linux-basert delt webhotell til sine kunder. Det er to planer tilgjengelig. Hver gir ubegrenset diskplass og båndbredde, og kundene kan være vert for ubegrensede domener.

 • GX01-planen begrenser antallet MySQL-databaser kunden kan være vert for til 50. Denne planen gir kunden en StarterShopSite, slik at de kan selge 15 produkter.
 • GX19-planen tilbyr det eneste steget opp fra det lave alternativet. Denne planen er merket som “din e-handelsløsning”, og gir ubegrenset MySQL-databaser og gir en ShopSite Plus-funksjon, og gir mulighet for 50 produkter.

Det er en rekke tilleggsprogrammer tilgjengelig for Globat.coms delte hostingplaner. Disse inkluderer sikkerhetskopiering av nettsteder, et SSL-sertifikat og SiteLock. Kunder kan også kjøpe tilleggstjenester. Globat gir kundene muligheten til å sette opp en profesjonell SEO-kampanje, kjøpe profesjonelle tjenester for webdesign og få en skreddersydd Facebook-side. Disse koster imidlertid alle ekstra.

Globat.com tilbyr også et tilknyttet program og et henvisingsprogram. Forhandlerprogrammet gjør det mulig for kunder å selge sin egen merkede serverplass mot en ekstra kostnad.

Globat.com Oppetid / nedetid

Globat.com garanterer ikke oppetid, og publiserer heller ikke oppetidstatistikk for serverne. Globat.coms servere er lokalisert i to datasentre i Boston, USA og bruker et samlet servermiljø.

Data sikkerhetskopieres regelmessig, og servernettverket overvåkes 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Serverfarmene har også UPS-sikkerhetskopiering og en dieselgenerator for å holde alt i gang i tilfelle strømstans.

Globat.com-støtte

Globat.com tilbyr kundestøtte døgnet rundt hvis det skulle være problemer med tjenesten deres. Dette inkluderer et live chat-anlegg, et amerikansk telefonnummer og en online supportkonsoll for kunder å sende inn spørsmål og supportbilletter. Det finnes også en kunnskapsbase, brukerveiledninger og en rekke tutorials for selvhjelpsformål.

Interessant nok gir Globat.com et tilbakemeldingsskjema til kundene sine, som antyder at de er åpne for forslag. Det er ingen Facebook-tilstedeværelse for selskapet som jeg kunne finne, men det er en Twitter-konto. Det ser ikke ut til å være veldig aktiv for øyeblikket; da jeg skrev denne artikkelen, var den siste tweeten i 2009, som svar på et kundespørsmål.

Globat.com i Nyhetene

Det er en nyhetsside på Globat.com-siden, og jeg fikk inntrykk av at selskapet hadde kommet med nyhetsoverskriftene i store amerikanske TV-nettverk. Imidlertid kunne jeg ikke finne noen artikler. Historiene den har publisert ser ut til å være egne pressemeldinger. Den siste utgivelsen er fra 2008, så det ser ut til at denne siden ikke lenger er i bruk.

En skanning av internett og tekniske blogger antyder at Globat.com ikke har vakt annen oppmerksomhet i media, verken bra eller dårlig.

Globat.com Kontrollpanel

Globat.coms delte webhotellplaner indikerer bare at de kommer med et kontrollpanel, som gir kundene filbehandlere, nettstedstatistikk og andre normale administrasjonsfunksjoner. Det er en video på tutorialsidene der du kan se på det tilpassede panelet, og som absolutt vil hjelpe til med å jevne overgangen til et ellers ukjent system. Kontrollpanelet ser ikke ut til å være glatt som cPanel eller Plesk, så dette kan miste noe av Globat.coms appell, særlig blant mer erfarne webhotellkunder.

Globat.com Extras

Globat.com-kunder mottar et bredt utvalg av ekstrautstyr for å friste dem til å registrere seg. Disse inkluderer Googles verktøy for nettredaktører og AdWords-kreditter, Yahoo! markedsføringskreditter, en gratis nettstedbygger og andre markedsføringsverktøy.

Globat.com hosting støtter PHP, Perl, Mambo, Joomla, WordPress og en lang rekke annen programvare for å bygge nettsteder.

Globat.com pengene tilbake-garanti / avbestillingsregler

Globat.com-kunder får en 30-dagers pengene-tilbake-garanti for å forsikre dem om de skulle finne feil med tjenestene sine. Denne garantien er kun gyldig for kunder som bruker et kredittkort når de registrerer seg og inkluderer ikke registreringsgebyr for domenenavn, installasjonsgebyr og andre tilleggstjenester de har kjøpt.

Avbestillingsreglene fra Globat.com indikerer at kundene må gi 30 dagers varsel for å kansellere kontoen sin. Det kan hende du ikke blir belastet for hele kontraktstiden hvis du sier opp før den avsluttes, men det er ingen indikasjon på hvordan Globat.com tar denne avgjørelsen.

Globat.com Sammendrag

Globat.com har et selskapsslogan for ‘Web Hosting Made Simple’, og det er vanskelig å være uenig i det. Selskapet tilbyr bare to hostingplaner, og begge er basert på en delt modell. Kunder som ønsker å gå utover delt hosting, vil lete andre steder.

Tjenestene som tilbys på Globat.com er rettet mot å hjelpe nybegynnede byggherrer å komme seg online raskt og effektivt, støttet av nettstedsbyggingstjenester og SEO-tjenester. Dette vil gjøre dem til et godt valg for nye små bedrifter som ønsker å komme opp og gå på internett, men kanskje ikke for et selskap som er på grensen til vekst.

Globat ofte stilte spørsmål

 • Tilbyr Globat både vertsplaner for Windows og Linux?

  Bare Linux-hostingplaner er tilgjengelige.

 • Tilbyr Globat dedikerte servere eller VPS-planer?

  Nei, selskapet tilbyr bare delte hostingplaner.

 • Tilbyr Globat et gratis domene med hostingplanene sine?

  Ja, de tilbyr ett års gratis domeneregistrering ved kjøp av en av de to av deres hostingplaner.

  I tillegg kan du registrere et ubegrenset antall domener med sin GX19 hostingplan samt registrere domener uten å kjøpe en hostingplan.

 • Tilbyr Globat overføring av domener og nettsteder?

  Selskapet tilbyr gratis domeneoverføringstjenester. Hjelp til migrering av nettsteder er tilgjengelig mot en fast avgift som inkluderer migrering av CMS-baserte nettsteder.

 • Hvilke programmeringsfunksjoner støtter Globat?

  Programmering som støttes på Globat-vertsplaner inkluderer CGI, i tillegg til PHP, Perl og andre sider på flere sider.

 • Er noen nettstedbyggere tilgjengelig?

  Globat tilbyr CM4all nettleserbasert nettstedsbygger samt et antall installatører med ett klikk for mest populære CMS-applikasjoner som WordPress og Joomla!

 • Har Globat noen sikkerhetstiltak på steder?

  Selskapet tilbyr gratis delt SSL på alle kontoer og CISP-beskyttelse.

 • Har Globat støtte for e-handelsfunksjoner?

  Deres pakker er klare for netthandelsapplikasjoner, med muligheten til å bruke installatører med ett klikk for å installere dem.

  I tillegg støtter selskapet PayPal-kredittkortbehandling, forskjellige nivåer av SSL-sertifikater og produktinnkjøp fra Doba.

 • Tilbyr Globat ubegrenset lagring og båndbredde?

  De annonserer ubegrenset lagring og båndbredde med mulighet for å være vert for ubegrenset antall nettsteder og e-postadresser.

  Brukeravtalen deres sier imidlertid klart at de forbeholder seg retten til å iverksette tiltak hvis overgrep oppdages.

 • Kan jeg være vertskap for bildegallerier?

  Verten tilbyr et gratis fotogalleri med sin GX19-pakke.

 • Kan jeg være vert for lyd og video?

  Selskapet tilbyr streamingalternativer for RealAudio og RealVideo, så vel som QuickTime Streaming med sine hostingplaner.

 • Hvilket kontrollpanel de tilbyr?

  cPanel tilbys på alle hostingplaner.

 • Hvilke betalingsmåter godtar Globat?

  De godtar alle større kredittkort og PayPal. Årlige kontrakter er tilgjengelige med en introduksjonspris for vertsplaner, som fornyes til vanlig pris.

 • Er det en pengene-tilbake-garanti?

  Selskapet tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

 • Tilbyr Globat en oppetidsgaranti?

  Ja, de tilbyr en garanti på 99% på forhånd.

 • Har Globat en støttelinje?

  Ja, selskapet har en døgnåpen kundesupport og online chat-støtte. Kundestøtte er kun tilgjengelig på engelsk.

 • Vil Globat ta sikkerhetskopi av nettstedet mitt for meg?

  De utfører og vedlikeholder sikkerhetskopier for sine egne interne formål. Kunder anbefales å ta egne sikkerhetskopier. Imidlertid tilbyr selskapet flere betalte sikkerhetskopieringsalternativer som et tillegg til hver hostingplan.

 • Hvor ligger datasentrene deres?

  De har to datasentre i Boston, Massachusetts.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map