Er WebNode en solid nybegynner nettsted byggherre? _ Vår anmeldelse avslører alle

Webnode Builder-profil

Webnode er en flott nettbygger som kan hjelpe deg med å bygge en rekke nettsteder, fra personlige, forretningsmessige og til og med e-handel. Det har eksistert siden 2008 og har bidratt til å produsere over 27 millioner nettsteder.


Den er rettet mot nybegynnere og kan hjelpe deg med å få et nettsted online på fem minutter. Nedenfor ser vi på denne nettstedbyggeren, slik at du kan bestemme om det vil være det beste valget for det nye nettstedet ditt.

Webnode-pakker

Du kan konfigurere kontoen din og opprette et gratis nettsted med et av domenene deres. Denne gratis pakken vil gi deg en rimelig mengde diskplass og båndbredde til å begynne med. Du kan også oppgradere for å velge ditt eget domene med dette servicenivået for en liten månedlig avgift. Men hvis du ser alvorlig på nettstedet ditt, vil du sannsynligvis ønske å fullstendig oppgradere til en av de betalte planene.

Det er tre betalte planer. De skiller seg i mengde diskplass og båndbredde de tilbyr. I tillegg tilbyr de dyrere planene flere e-postadresser og andre funksjoner som sikkerhetskopier.

Nettnodefunksjoner

Webnode er en dra og slipp nettstedsbygger som kan hjelpe deg med å bygge praktisk talt enhver stil på nettstedet. Den har nylig gjennomgått en større designoverhaling, så både backend- og frontend-design har en mer moderne følelse.

Hovedfunksjonen til byggherren deres er dra og slipp nettstedbygger. Oppsettet er litt annerledes og mindre intuitivt enn andre verktøy, men lett nok til å få tak i.

Den er utstyrt med over 60 forskjellige bransjespesifikke maler du kan velge mellom, og til og med lar deg lage en enkel nettbutikk. Utover det grunnleggende som er fremhevet over, kommer det også med en grunnleggende bloggmotor og integrert kontaktform.

For øyeblikket er det ingen eksisterende tredjepartsintegrasjoner, men de lar deg legge inn både YouTube og Vimeo-videoer på nettstedet ditt. Du kan forvente at flere funksjoner dukker opp i fremtiden.

Brukervennlighet

Det er utrolig enkelt å lage din første webside og få den på nettet. Du kan til og med opprette en gratis konto med Webnode, slik at du kan gjøre det uten penger. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg for tjenesten, og registreringsveiviseren vil lede deg resten av veien.

Med en konto i hånden kan du velge hva slags nettsted du vil bygge: e-handel, forretning eller personlig. Deretter vil du kunne velge et tema fra den valgte kategorien. Når du har funnet et tema du liker, vil installasjonsveiviseren automatisk opprette sidene du spesifiserer.

Deretter kan du tilpasse nettstedet ditt med dra og slipp sidebygger for å redigere nettstedet ditt etter eget ønske. Det er også en forhåndsvisningslinje, slik at du kan se hvordan sluttresultatet vil se ut når du redigerer.

Den er laget for nybegynnere, så det er absolutt ingen kodingopplevelse som kreves. Med mindre du selvfølgelig ønsker å endre CSS-koden selv. I tillegg, med gjennomgangsveiviseren, trenger du ikke å bekymre deg for å gå glipp av noen trinn i installasjonsprosessen.

Bygge nettstedet ditt

For å bygge ut nettstedet ditt kan du velge mellom et av de seksti pluss-temaene som tilbys av Webnode. Du har også full tilgang til CSS-koden, slik at du kan gjøre ytterligere designjusteringer. De har nylig lagt til massevis av moderne temaer som er på nivå med hva andre nettstedbyggere tilbyr. Alle temaene deres er også mobilvennlige, også gratisversjonen, så nettstedet ditt vil se bra ut på alle skjermstørrelser.

Innenfor temaredigeringsprogrammet finner du mange forskjellige designelementer som å legge til tekstbokser, skjemaer, gallerier og widgeter på sosiale medier. Hvis du oppretter et nettsted for bedriften din, kan du til og med legge inn Google- og Bing-kart for å gi besøkende en ide om plasseringen din.

Du finner også innebygde SEO-funksjoner som lar deg gjøre ting som å tilpasse sidetitler, URL-er, koder og til og med ALT-koder for bilder.

Er webnode riktig for meg?

Webnode er en enkel nettstedsbygger som kan hjelpe deg med å få nettstedet ditt online på kort tid. Det er rettet mot nybegynnere, så hvis du har bygget et nettsted eller to før, kan du finne tilpasningsmulighetene begrenset.

Hvis du velger mellom- til høyt nivå-pakker, vil du få tilgang til kule funksjoner som flerspråklig støtte, Google analytics-integrasjon, mangel på annonser og ubegrenset båndbredde.

Det anbefales å opprette et gratis nettsted med byggherren deres for å se om du liker sluttresultatet. Noen av temaene er utrolige rett utenfor boksen, men du kan få problemer når du tilpasser et tema, eller prøver å bytte ut det eksisterende temaet.

Hvis du ikke er så opptatt av å bruke timer på å lage et tilpasset nettsted, er dette verktøyet verdt å prøve. Du ender opp med et enkelt og attraktivt nettsted som også er responsivt.

I Avslutning

Totalt sett er Webnode en solid nybegynner nettsted byggherre. Prisene er omtrent på nivå med andre nettstedbyggere der ute og har en respektabel temasamling. Dra-og-slipp-byggherren henvender seg til nybegynnere og lar deg raskt legge til nye nettstedselementer.

Tilpasningsalternativene lar deg kanskje være litt lystne, men hvis enkelhet er det du er ute etter, kan du gå etter det. Siden du kan komme i gang gratis har du virkelig ingenting å tape. Du kan teste nettstedsbyggeren fullt ut før du går inn på en betalt pakke.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me