eHost.com har stengt: Hva er de beste alternativene?

Hva skjedde med eHost

I midten av august 2017 kunngjorde eHost at den snart ville legge ned, og at nye brukere skulle bruke iPage. Fra juli 2018 sluttet eHost å støtte gamle kunder og overførte dem til JustHost
(og Sitelio
for kundene til nettstedbyggeren).


eHost var et USA-basert hostingfirma, opprinnelig stiftet i 1996. Selskapet ble kjøpt av Endurance International Group (EIG) i 2010, og ble et av de viktigste merkene i det lave, prisgunstige, nybegynnerhotellmarkedet. Det hadde base fra Houston, Texas i USA, der datasenteret også lå.

eHost-alternativer

For folk som syntes eHost er attraktive, har vi satt sammen alternativer som vil fungere godt.

Bluehost

Bluehost-logo

Bluehost er kjent for sin forpliktelse til WordPress, men den tilbyr et komplett utvalg av hostingplaner for de som nettopp begynner med å være vertskap helt opp til etablerte virksomheter..

I likhet med eHost er Bluehost en del av EIG. Som et resultat tilbyr de lignende planer. Faktisk koster basisplanen deres det samme som eHost: 2,75 dollar per måned. Imidlertid, hvis du ønsker å få en plan som er vert for ubegrensede nettsteder, må du oppgradere til Bluehosts Plus-plan, som koster $ 5,95 per måned.

Du kan finne ut alt du trenger å vite om Bluehost på vår vurderingsside, som inkluderer over 480 kundeanmeldelser. Eller gå rett til Bluehost
og se hva de har å tilby.

Siteground

SiteGround-logo

SiteGround er vår topprangerte webhotell. De tilbyr raske og usedvanlig stabile servere – med en oppetid på over 99,99% på testene våre det siste året. De tilbyr også uten tvil den beste støtten i bransjen.

Ulempen med SiteGround er at de er litt dyrere. Baseplanen deres, som støtter ett nettsted, er $ 3,95 per måned. For å være vert for flere nettsteder, må du betale 5,95 dollar per måned – men dette har mange fordeler som en iscenesettingsserver.

Lær mer om SiteGround med vår ekspertanmeldelse (og sjekk ut 2 900 brukeranmeldelser). Eller du kan besøke SiteGround nå
.

A2 Hosting

A2 Hosting Logo

A2 Hosting er på mange måter lik SiteGround. Testene våre indikerer at oppetidene deres ikke er like gode, men sidehastighetshastighetene deres er betydelig raskere.

Den grunnleggende A2-planen (ett nettsted) er $ 3,92 per måned. Deres ubegrensede plan er $ 4,90. Det beste av alt er at fornyelsesprisene er mindre enn både Bluehost og SiteGround. En ting å huske er imidlertid at A2 Hosting ikke er like enkel å bruke. Hvis du er ny på webhotell, kan det være lurt å gå med de andre vertene.

Hvis du vil vite mer, sjekk ut vurderingssiden vår, som skal svare på alle spørsmålene dine. Det inkluderer over 260 kundevurderinger. Eller bare klikk over til A2 Hosting nå
.

Tjenester og spesialiseringer

eHost holdt ting veldig enkelt, med bare en Linux-delt hosting-pakke. Planen inkluderte uovervåket lagringsplass og båndbredde. For å få nettstedet ditt i gang, tilbød eHost installatører med ett klikk, inkludert applikasjoner som WordPress, Joomla og Drupal. Alle kunder kunne sette opp ubegrensede e-postadresser, databaser og domener. Annonsekreditter ble inkludert for å gi nettstedet ditt et forsprang på AdWords og Yahoo / Bing-annonsenettverket.

Planen inkluderte også et nettstedbyggerverktøy, et domenenavn og en rekke e-handelsskript og pakker for å hjelpe deg med å få en butikk på nettet. Prisen som ble annonsert var imidlertid en introduksjonspris, så fornyelsesprisen var høyere (vanligvis dobbelt).

Som med de fleste grunnleggende planer, må du huske at båndbredden som ikke er målt, nødvendigvis ikke var ubegrenset. Bedrifter som eHost overvåker brukere for å sikre at bruken deres faller innenfor et akseptabelt område. Få forretningsnettsteder vil overstige normalt ressursforbruk, men hvis du kjørte mange skript, kan det hende du har blitt bedt om å oppgradere. Det er vanligvis forbudt å kjøre båndbreddeintensive tjenester, som filnedlastingsnettsteder, på denne typen planer.

Selv om eHosts støttemateriell refererer til VPS og dedikerte servere, så det ikke ut til at disse var tilgjengelige for kjøp.

Fortsettes etter brukeranmeldelser

Support og kundeservice

Support var tilgjengelig 24/7 via telefon, live chat og e-post. eHost sa at telefonsamtaler vil bli besvart på under 2 minutter. Det var også en rekke online tutorials som dekker grunnleggende oppgaver for hostingadministrasjon.

Hvis du trengte å migrere nettstedet ditt fra en annen vert, ville du ha måttet gjøre dette selv. Migrasjonshjelp ble ikke gitt. Hvis du flyttet fra en cPanel-vert, burde flyttingen vært relativt grei, siden eHost også ga cPanel. Å flytte fra en vert med et annet kontrollpanel kan være teknisk sammensatt, og er en oppgave for erfarne brukere.

Infrastruktur og sikkerhetskopier

eHost brukte 24 timers nettverksovervåking. All personlig informasjon for kontoen din, for eksempel kredittkortdata, ble samlet inn ved hjelp av SSL-sikkerhet og lagret på sikre servere. Selskapet tilbød begrenset informasjon om datasenteret, annet enn stedet. Den hadde et, CyrusOne, et anlegg i Houston, Texas.

Bedriftskunder og helsepersonell trengte å merke seg at eHost ikke var HIPAA-kompatibel. PCI-samsvar er heller ikke garantert i den delte hostingplanen.

eHost opprettholdt automatiserte sikkerhetskopier for alle servere, men de kjørte bare en gang per uke. Dessuten ble sikkerhetskopier bare lagret i en uke før de ble erstattet. Kontoer som brukte mer enn 20 gigabyte med data, vil ikke bli inkludert i denne sikkerhetskopieringsplanen. eHost ville sikkerhetskopiere kundenes databaser, men ikke filene. Hvis du var bekymret for tap av data, er det alltid en god idé å sette opp ditt eget backup-system.

Oppetidsgaranti

eHost tilbød en garanti på 99,9% oppetid, ikke inkludert planlagt vedlikehold. Hvis de ikke klarte å oppfylle garantien, kan du ha vært kvalifisert for en måneds kontokreditt. Det forventes at du vil fremlegge bevis for overdreven nedetid innen 30 dager etter slutten av måneden, og den endelige avgjørelsen vil være nede til eHost.

Fakturerings- og avbestillingsregler

eHost aksepterte betaling via større kredittkort, bankoverføringer, Western Union, sjekker og postanvisninger. EHost-planen blir automatisk fornyet, med mindre andre ordninger er gjort. Det var opp til kunden å forsikre seg om at betalingsinformasjonen deres forble oppdatert for å unngå for sent betaling, da kontoer som ikke ble betalt innen 15 dager etter fakturadato, kunne bli suspendert eller avsluttet.

eHost tilbød en 30-dagers pengene-tilbake-garanti på delte hosting-tjenester. Eventuelle avbestillinger innen denne tiden, for førstegangskjøpere, vil motta full refusjon minus kostnadene for domeneregistrering. Du må be om avbestilling, og deretter skrive til kundeavdelingen for å be om refusjon innen 90 dager. Hvis du gikk glipp av dette trinnet, vil du ikke motta refusjon.

Avbestillinger etter 30 dager kunne ha resultert i en forholdsmessig refusjon, selv om dette ble overlatt til eHosts skjønn.

Konklusjon

Hvis du trenger en grunnleggende, delt hostingløsning som lar deg raskt sette opp din online tilstedeværelse med lite problemer, eHost tilbød en gang den riktige løsningen. De tre alternative vertene vi har skissert her, skal tilfredsstille behovene til alle som tidligere har blitt servert av eHost.

eHost.com Ofte stilte spørsmål

 • Har eHost tilbudt VPS-hosting?

  Nei. EHost tilbød en delt hostingplan. Det var noen referanser til VPS-hosting i kunnskapsbasen, men ingen indikasjoner på at VPS-planer noensinne var tilgjengelige.

 • Har eHost tilbudt Windows-hosting?

  Nei. EHost tilbød bare en Linux-delt hostingplan.

 • Gi eHost hjelp med migrering av nettsteder?

  Nei. EHost ga ingen teknisk støtte for migrering av nettsteder. Du kunne ha vært i stand til å migrere nettstedene dine selv, avhengig av programvaren eller CMS du brukte.

 • Var ubegrenset lagring og båndbredde tilgjengelig?

  Ja. eHost ga uovervåket båndbredde og lagringsplass. I praksis betydde dette vanligvis at eHost forventer at nettstedet ditt skulle falle innenfor rimelige grenser, og at nettstedet forbrukte normale mengder ressurser. eHost sa at 99,95% av kundene falt i den kategorien. Enhver kunde som bruker ekstremt store mengder lagring eller båndbredde, vil bli gitt en advarsel.

 • Hvilket kontrollpanel ble levert?

  Alle delte hostingkunder ble utstyrt med cPanel. Det så ut til at eHost tidligere har brukt vDeck.

 • Har eHost gitt et gratis domenenavn?

  Ja. Du fikk ett gratis domenenavn da du registrerte deg på hostingkontoen din.

 • Var det en oppetidsgaranti?

  Ja. eHost garanterte 99,9% oppetid, målt månedlig. Hvis du opplevde driftsstans utover dette, kan du kreve en 1-måneders kontokreditt. Hvis du følte at serveren din ikke ga tilstrekkelig ytelse, kan eHost flytte deg til en annen server. For å gjøre dette, må du bestille en ny hostingkonto av samme type som du for øyeblikket, og deretter heve en billett for å få dataene dine overført fra den gamle kontoen til den nye. Du kan deretter endre DNS og kansellere den gamle kontoen.

 • Har eHost tilbud med ett klikk skriptinstallasjoner?

  eHost tilbød en Design Suite med hver hostingplan. Dette inkluderte ett-klikk-installatører for programvare som WordPress og b2Evolution. Hvis du trengte mer fleksibilitet, kan du be om Quickinstall for at MOJO Marketplace skal være aktivert på kontoen din. Dette tilbød rundt 100 skript som du kan installere via cPanel.

 • Har eHost gitt gratis arkivbilder og andre medier?

  Nei. EHost tilbyr ikke gratis media for nedlasting.

 • Hvilke programmeringsspråk var tilgjengelige?

  Alle kunder ble satt opp med PHP 5.4, men kunne be om å bytte til PHP 5.5 eller PHP 5.6. Ruby on Rails, PEAR, Python og Perl var tilgjengelig.

 • Aksepterte eHost betalinger med Paypal?

  Ja. Du kan betale via PayPal eller de fleste større kredittkort.

 • Kan du betale månedlig?

  Ja. eHost lar deg betale for hosting hver måned, slik at du kan avbestille når som helst. Hvis du velger å betale for et år eller mer på forhånd, kunne du ha blitt tilbudt en rabatt på vertsprisen.

 • Var et innholdsleveringsnettverk (CDN) tilgjengelig?

  Nei. Du må sette opp ditt eget CDN hvis du hadde likt å bruke en.

 • Hvor var eHosts datasentre?

  eHost brukte CyrusOne datasenteret i Houston, Texas i USA.

 • Kunne du være vert for mer enn ett nettsted?

  Ja. eHost tillot deg å bruke ubegrensede domener med kontoen din.

 • Hadde eHost spesialtilbud for elever og skoler?

  Nei. EHost tilbyr ikke rabatterte planer for studenter, skoler og ideelle organisasjoner.

 • Hadde eHost et forhandlerprogram?

  Nei. EHost tilbød bare en plan som ikke kunne brukes til videresalg.

 • Ville eHost sikkerhetskopiere nettstedet ditt for deg?

  Nei. Du måtte lage sikkerhetskopier manuelt ved hjelp av cPanel.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map