Dotster gjennomgang: ‘Hosting You Can Trust’? Vi finner ut fakta for deg.

Dotster introduksjon

Dotster er et amerikansk webhotellfirma som kanskje er mest kjent for sine domenenavnsregistreringstjenester. Selskapet ble stiftet i 2000 og kan hevde å ha over 3 millioner domener under ledelse på tidspunktet for denne gjennomgangen.


Dotster har hovedkontor i Washington i USA og er et av merkene som eies av Endurance International Group, som nå også driver BlueHost, SuperGreen Hosting og PureHost. Endurance International Group er et massivt selskap som har kjøpt mange av verdens mest kjente webhotellmerker det siste tiåret.

Vertsplaner

Til tross for at de er fokusert på domenenavnsregistrering, tilbyr Dotster også alternativer for webhotell i form av Linux-basert delt hosting og VPS-hosting.

Det er tre delte hostingplaner tilgjengelig å velge mellom. Kunder kan velge kontrakter som strekker seg mellom ett og tre år.

 • Den grunnleggende hostingplanen gjør det bare mulig for ett nettsted å være vert for med opptil 100 e-postkontoer, 5 FTP-pålogginger og 10 MySQL-databaser. Denne planen har 10 GB diskplass og 300 GB månedlig båndbredde.
 • Deluxe-vertsplanen løfter grensene for domener, diskplass og båndbredde, og tillater opptil 250 e-postkontoer, 25 FTP-pålogginger og 25 MySQL-databaser.
 • Ultra hosting-planen er den maksimale tilgjengelige tjenesten ved å løfte grensene for e-postkontoer, FTP-pålogginger og databaser.

Dotster har tre planer for kunder som leter etter en VPS-hosting-tjeneste. Hver plan tilbyr Linux-basert hosting og setter ikke grenser for domener, MySQL-databaser eller postbokser.

 • Standard VPS-plan tilbyr 512 MB dedikert RAM, 20 GB diskplass og 1000 GB månedlig båndbredde.
 • Pro-planen øker den dedikerte RAM-en til 1024 MB, diskplass til 40 GB og månedlig båndbredde til 1500 GB.
 • Premium-planen er den øverste VPS-planen som er tilgjengelig med 2048 MD dedikert RAM, 60 GB diskplass og 2000 GB månedlig båndbredde.

Det er et tilknyttet program for folk som ønsker å tjene penger gjennom vellykket domene og vertshenvisninger. Dotster tilbyr også en webdesigntjeneste og en SEO-markedsføringstjeneste for sine kunder.

Oppetid / nedetid

Dotster-nettstedet garanterer ikke oppetid, og har heller ikke publisert oppetidstatistikk. Serverne og holdes i et sikkert datasenter som bruker HVAC og fullt redundante kraftsystemer. Datasikkerhetskopiering og pågående nettverksoptimalisering sikrer at tjenestene forblir stabile og pålitelige.

Brukerstøtte

Dotster-kunder får et bredt spekter av selvhjelp og kundestøttealternativer. Disse inkluderer en kunnskapsbase, brukerveiledninger og videoopplæringer, alt tilgjengelig gjennom online brukerstøtte. Kunder kan også heve supportbilletter og det er et USA-basert hjelpetelefonnummer for å tilby kundestøtte 24/7.
Dotster-kunder som kjøper Ultra-hostingplanen, kan også kjøpe en premium supportpakke som et tillegg til deres grunnleggende hostingplan. Dette garanterer tilgang til de mest erfarne supportteknikerne, en gratis hjelpelinje og raskere support svartid.
Det er både Facebook- og Twitter-kontoer vedlikeholdt av Dotster. Selv om de ikke er aktive på daglig basis, får kundene svar når de rekker å bruke sosiale medier. Det er imidlertid verdt å merke seg at kunder som opplever problemer, blir referert til supportbillettsystemet eller telefonlinjen som det første anropspunktet.

På nyhetene

Til tross for at de har vært i drift i over et tiår, er det ingen artikler, gode eller dårlige, relatert til Dotster på store nyhetsblogger eller teknologiske nettsteder..

Kontrollpanel

Mens Dotsters VPS-hostingkunder får den velkjente cPanel / WHM for deres behov for administrering av nettsteder, er de delte hostingkundene utstyrt med et tilpasset kontrollpanel.
Det tilpassede panelet kan sammenlignes med cPanel, så erfarne brukere bør ikke ha for store problemer med å tilpasse seg det. Dotster gir en nyttig videotur og videoopplæring for kunder å bli kjent med det tilpassede kontrollpanelet.

extras

Dotsters delte hostingkunder får en rekke gratis markedsføringsverktøy som hjelper dem i gang. Disse inkluderer Google Adwords-kreditter, Yahoo! / Bing-markedsføringskreditter for søk, Facebook-kreditter, en gratis Yellowpages.com-oppføring, et gratis amerikansk-basert avgiftsfritt telefonnummer og Google Webmaster-verktøy.
Dotsters hosting støtter WordPress, Drupal, Joomla, PHP-Nuke, TikiWiki, Perl, Python og mer. Det er også et gratis dra-og-slipp-verktøy for bygging av nettsteder for folk som ikke føler seg trygge på å bygge et nettsted fra bunnen av.
Hosting med Dotster er også miljøvennlig, og selskapet benytter seg av servere med høy effektivitet for å redusere strømforbruket på sitt datasenter. Selskapet er involvert i en rekke programmer for å oppveie også sitt karbonavtrykk.
Dette inkluderer å kjøpe 150% kreditt for fornybar energi og plante trær for hver nye kunde. Disse ordningene gjør at selskapet kan tilby sine kunder miljøvennlige vertskilt for å vise på sine egne nettsteder.

Returrett / avbestillingspolicy for pengene

Selv om det ikke annonseres en pengene-tilbake-garanti på Dotster-siden, refererer dokumentet til vilkår og betingelser til en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Tilbakebetalingsgarantien lover tilbakebetaling av hostingavgift hvis kunden avbestiller i løpet av de første 30 dagene av løpetiden. Refusjonen inkluderer ikke domeneregistreringsgebyr og kostnadene for andre tilleggstjenester.
Kunder som kansellerer vertskapet før utløpet av avtalt periode kan eventuelt ikke belastes for hele kontrakten.
Dette er etter Dotsters skjønn, og det ser ikke ut til å være noen detaljer om hvordan de ville bestemme seg for å belaste kunden for den gjenværende løpetiden av kontrakten. Dette ser ut til å være en ganske typisk klausul i kontrakter levert av Endurance International Group.

Sammendrag

Dotsters tjenester er relativt standard og tilbyr liten innovasjon, selv når de sammenlignes med andre merkevarer fra Endurance International Group som Domain.com. Dette kan avskrekke noen kunder som ønsker å bytte hosting fra en eksisterende leverandør av Endurance International Group, men personer med grunnleggende behov er kanskje ikke så opptatt.

Dotster ofte stilte spørsmål

 • Tilbyr Dotster både Linux og Windows hosting?

  Ja. Dotsters tilbyr både Windows og Linux-basert delt hosting. Deres VPS-servere er imidlertid alle Linux-baserte (CentOS).

 • Hvilke hostingprodukter tilbyr Dotster?

  Dotster tilbyr delt og VPS-hosting i en rekke lag. Generelt har dyrere nivåer flere databaser og e-postkontoer med noen få andre fordeler. Se Dotsters nettsted for en fullstendig oversikt.

 • Vil Dotster hjelpe meg med å migrere nettstedet mitt?

  Ja, men det kommer med en ekstra kostnad.

 • Hvordan kan jeg betale?

  Delte planer faktureres på forhånd i mellom ett og tre år. For VPS-hosting fakturerer Dotster enten månedlig eller årlig.

 • Er det noen rabatter tilgjengelig?

  Ja. Det er jevnlig salg, vanligvis for det første året av hosting. Det er ingen rabatter knyttet til signering av en lengre kontrakt for delte planer. Imidlertid er det rabatt for VPS-planer hvis du betaler foran frem for måned til måned.

 • Vil prisen min hoppe mye med fornyelse?

  Det er ikke veldig sannsynlig. Mens Dotster kjører reklamepriser, har de en tendens til å ikke legge inn masse ekstra ekstra gratis for det første året – den vanlige synderen til en hoppende fornyelsespris.

 • Hva slags applikasjoner kan jeg bruke?

  Dotster bruker SimpleScripts for å tillate installasjoner med ett klikk av forskjellige applikasjoner.

  SimpleScripts gir tilgang til hundrevis av apper som innholdsstyringssystemer (f.eks. WordPress, Drupal og Joomla) og alternativer for e-handel (f.eks. OSCommerce, Magento, CubeCart).

  SimpleScripts tilbyr også apper for oppretting av nettsteder, fora, chat og wikier. Det er inkludert i alle planer.

 • Tilbyr Dotster en pengene-tilbake-garanti?

  Ja. Noen av retningslinjene deres har en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, hvor du får alle pengene du brukte på hosting-planen tilbake.

  Ikke inkludert er avgifter relatert til domeneregistreringsavgift, installasjonsgebyr og eventuelle tilleggsutstyr.

  Hvis du vil beholde domenet ditt, må du kjøpe det for hva Dotster betalte for det – hvis du ikke vil ha det, beholder Dotster det og du blir ikke belastet.

 • Tilbyr Dotster en oppetidsgaranti?

  Nei. Dotster garanterer ikke en bestemt oppetid i noen av deres vilkår for bruk eller andre steder på deres hjemmeside.

 • Kan jeg registrere et domene hos Dotster?

  Ja. De har domeneregistreringstjenester, og de fleste planer inkluderer et gratis domenenavn som en del av en eller annen markedsføring. Kunder har muligheten til å legge til domenepersonell så vel som andre domener til kontoen sin.

 • Tilbyr Dotster ubegrenset båndbredde og lagring?

  På en måte. De reklamerer for “skalerbar båndbredde” og “ubegrenset diskplass på nettstedet.” Men det er egentlig ikke tilfelle.

  Dotster tilbyr en bestemt mengde båndbredde per delt serverkund som er høy nok til at 99,5% av kundene aldri vet at den er der.

  Imidlertid, hvis nettstedet ditt begynner å bruke mer ressurser, beholder Dotster retten til å stryke trafikken.

  Det er en lignende historie med lagring – grensen er høy nok til at den ikke skal ha noe å si – men hvis du bruker den delte serveren til noe som er forbudt i vilkårene og blåser gjennom terskelen, vil du sannsynligvis bli avbrutt.

 • Hva slags støtte har Dotster?

  Dotster tilbyr live chat, e-postbilletter og telefonsupport.

  De har også premium-støtte inkludert på de delte planene med høyere nivå og er tilgjengelige for kjøp for de andre lagene. Premium support gir deg raskere billetter og bedre telefontjeneste.

  De har også et kunnskapssenter for selvhjelp.

 • Hvilket kontrollpanel bruker Dotster?

  Dotster tilbyr cPanel / WHM-tilgang til sine VPS-servere. Deres delte produkter (Windows eller Linux-hosting) bruker vDeck kontrollpanel. Dette er inkludert på alle planer.

 • Finnes det markedsføringshjelp tilgjengelig?

  Ja. Hver delte Linux-plan leveres med annonsekreditter. Imidlertid gjør ikke Windows- og VPS-hosting det. De tilbyr også SEO-hjelp som tilleggstjeneste mot en månedlig kostnad.

 • Hva slags sikkerhet tilbyr Dotster?

  De tilbyr en rekke SSL-sertifikater som kundene kan kjøpe mot en ekstra kostnad. De har også SiteLock tilgjengelig for ekstra kjøp.

 • Tilbyr Dotster sikkerhetskopier?

  Ja. De tar sikkerhetskopi av serverne daglig og oppbevarer sikkerhetskopiene i to uker. De anbefaler også at kundene tar sikkerhetskopi av nettstedene sine.

 • Hvor er Dotsters datasentre?

  Dotsters datasentre er i Massachusetts. Selskapet har hovedkontor i Vancouver, Washington.

 • Tilbyr de et innholdsleveringsnettverk (CDN)?

  Ja. Kunder har muligheten til å kjøpe SiteLock as og tilleggstjeneste.

 • Hvilke programmeringsspråk støttes?

  De støtter PHP, Perl og Python for deres Linux-delte og VPS-servere, og Active Perl og PHP for deres Windows-hosting.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me