Codero i 2020: Hva sier Codero-klientanmeldelser?

Codero introduksjon

Coderos webhotelltjenester er rettet mot virksomheten og bedriftsbrukere. Med en 100% oppetidsgaranti og SSAE 16-sertifisering, hopper Codero sine prisplaner for delt hosting helt, og skyver dedikert, sky og administrert hosting i forkant av hjemmesiden sin.


Codero ble grunnlagt i 1992 og drar nytte av ledelsen av en administrerende direktør med lang erfaring i bransjen. Sayegh har tidligere jobbet for HP, Dell og Rackspace og har ni patenter på hans navn. Han begynte i selskapet tidlig i 2012. Hele lederteamet kan skryte av imponerende kvalifikasjoner og lang erfaring innen IT-bransjen.

Selskapet er basert i USA og ser ut til å være privateid. Codero har to kontorer, ett i Lenexa, KS og det andre i Austin, TX.

Vertsplaner

Codero tilbyr ikke delt hosting. De tilbyr et utall av high-end hosting planer, med flere alternativer for hver type hosting i Linux og Windows varianter. Det ville være umulig å dekke hver enkelt detalj på grunn av det store antallet alternativer, men jeg vil gjennomgå noen viktige funksjoner.

Hvis du er ute etter dedikert hosting, tilbyr Coder mer enn 35 alternativer som varierer basert på serverens maskinvare, RAM, cache, prosessor og pris. Det er mulig å filtrere og sammenligne listen for å få en kort oversikt over de dedikerte pakkene du ser på.

Du kan også velge mellom tre datasentre (Phoenix, Ashburn eller Chicago) for å få best mulig responstid fra din dedikerte server. Smarte servere kombinerer funksjoner i skyhosting med dedikerte bekvemmelighet og kraft, selv om disse planene kommer til en høyere pris.

Cloud hosting kan kjøpes hver time eller månedlig og kommer i tre varianter: en kjerne pluss 1 GB RAM, to kjerner pluss 2 GB RAM eller 4 kjerner pluss 4 GB RAM. Alle tilbyr lagring på 50 GB.

Klienter som vil gå for en administrert hostingplan har fire alternativer: Dedikert med betalt support, Basic Managed, Select Managed og Premium Managed. Feilsøking og sikkerhetskopiering er kun inkludert i den dyreste planen, og på disse planene er også betalt støtte nedsatt.

Oppetid / nedetid

I motsetning til mange delte webverter, legger Codero stor vekt på oppetid – så mye at de tilbyr en 100% oppetidsgaranti.

Selskapet eier og driver tre datasentre: en i Ashburn, en i Chicago og en i Phoenix. Selskapets nettsted sier at Codero åpner ytterligere to datasentre i 2013: en i Storbritannia og en i Amsterdam. Verktøy for hastighetstesting lar klienter bestemme hvilket datasenter som er best for dem.

Alle fasiliteter fra Codero er imponerende utstyrt. Hver har 12 tommers armert betongvegger, isolerte gummi-tak og Tier III-spesifikasjoner. Sikkerhet stilles via 24/7 bemanning, CCTV, mantraps, biometriske låser og mer. Når det gjelder oppetid, har Codero diesel-sikkerhetskopier, redundant strøm, N + 1 UPS-moduler og 48-timers power backup-muligheter.

Codero tilbyr grønn hosting, og dette går lenger enn noen delte verter som bare kjøper kreditter for å utligne utslipp, selv om selskapet også gjør dette. Men i tillegg lar Codero kunder faktisk velge laveffekt-servere, og det skyver netthosting som et miljøvennlig alternativ til tradisjonelle hostingtjenester. Datasentrene er modifisert for å bruke mindre strøm, og de planter også trær for å oppveie utslipp.

Sikkerhetskopiering kan belastes, da de hovedsakelig er rettet mot dedikerte hostingkunder. Alle budsjetter er dekket, fra FTP-sikkerhetskopier til full administrert sikkerhetskopiering med planlegging.

Brukerstøtte

Codero er et av få hostingfirmaer som spesifiserer plasseringen til deres tekniske supportavdeling. All støtte gis fra amerikanske lag, og støtte er tilgjengelig døgnet rundt, hele året. Svært tekniske datablad er gitt med detaljerte spesifikasjoner for deres servere og tjenester.

Teknisk supportavdeling er tilgjengelig via telefon (bare amerikanske numre), Skype, live chat (to kanaler, en for salg og en for support), en sparsom, men aktiv Twitter-feed og et supportbillettsystem. Det er også mulig å kontakte Codero via et e-postskjema eller søke i kunnskapsbasen deres, som er omfattende og detaljert.

Selskapet har en statusside som regelmessig blir oppdatert, og kunder kan også abonnere på statusoppdateringer veldig enkelt via RSS. Med hvitbøker, bakgrunnsdokumentasjon og ordliste som er fritt tilgjengelig på nettstedet, er dette helt klart et selskap som tar støtte på alvor.

På nyhetene

I mars 2011 ble Codero utsatt for et massivt DDOS-angrep med opprinnelse fra Kina. Angrepet var målrettet mot et bestemt nettsted som ble vert for Codero, selv om det også berørte mange andre webverter.

Opptil 5 000 av serverne ble påstått påvirket i datacentret i Phoenix, og telefon- og chat-tjenestene ble også forstyrret, noe som betyr at bekymrede kunder ikke klarte å komme seg gjennom for å finne ut hva som var galt. Selskapet postet oppdateringer på Twitter.

Selskapets administrerende direktør den gang, Jonathan Ewart, flyttet raskt for å legge ut en blogg på selskapets nettsted som forklarte opprinnelsen til angrepet og hvordan Codero-staben hadde opptrådt for å inneholde det. Basert på kommentarene til innlegget hans virket ikke kundenes tro på Codero til tross for driftsstansen.

CNET
Codero-blogg

Kontrollpanel

Siden Codero konsentrerer seg om dedikerte hostingplaner, er valget av programvare for kontrollpanel helt nede til brukeren. Cpanel, Plesk og WebMatrix er alle tilgjengelige (Linux-alternativene koster ekstra).

I tillegg kan brukere velge operativsystemet sitt fra en rekke forskjellige Linux- og Windows-versjoner. Windows-installasjon kommer med et installasjonsgebyr og månedlig lisensavgift vedlagt; Linux-installasjonen er gratis.

Codero Extras

Codero tilbyr ikke tradisjonelle gratis gaver og kuponger for å lokke brukere, men det har mange rabatter og tilbud.

Nye kunder får tilbud om en rabatt som gjelder så lenge brukeren er en betalende kunde, noe som er imponerende. Codero har også en garanti for prismatch og andre rabatter og tilbud om båndbredde.

Returrett / avbestillingspolicy

Det ser ikke ut til å være noen pengene-tilbake-garanti for Codero-kunder. Imidlertid er garantien på 100% oppetid et pluss poeng. Alle kunder som blir berørt av nettverkssvikt får automatisk refusjon på 5% for hver time nedetid, opp til maksimalt 100% refusjon i en gitt måned.

Sammendrag

Coderos forpliktelse til dyktighet er åpenbar, og hostingplanene markedsføres på kvalitet fremfor kvantitet. Denne typen tjenester kommer aldri billig, men 100% oppetidsgarantier er en sjeldenhet, og Codero er en av få verter å tilby det på sine dedikerte planer.

Med omfattende erfaring i bransjen, en enorm mengde støttemateriell og en mengde dedikerte og sky hosting-pakker å velge mellom, vil bedriftskunder nyte stabiliteten og bekvemmeligheten Codero tilbyr. Ja, denne typen tjenester koster penger, men det faktum at et selskap kan komme ut av et massivt DDOS-angrep med kunder på deres side, vitner om lojaliteten det inspirerer.

Vanlige spørsmål om Codero

 • Hvilke hostingtjenester tilbyr Codero?

  Codero tilbyr dedikert og skyvert. Hver av disse kommer i en rekke lag, med høyere nivå generelt gir mer båndbredde, diskplass og hastighet. For dedikerte verter vil mer penger få også en bedre server (f.eks. Raskere prosessorer). De har også et produkt som heter Hybrid Hosting.

 • Hva er hybrid hosting?

  Hybrid hosting er egentlig en dedikert server med skalerbarheten til et nettskyvertssystem. Den kobler en dedikert server til et skylettverk, slik at du kan skalere opp hvis nødvendig.

 • Så ingen delt hosting?

  Riktig, ingen delt hosting. Cloud-løsningen deres starter relativt billig for å gjøre den til en utfordrer mot delt hosting. Kontakt kundeservice for mer informasjon om skypriser.

 • Tilbyr de et forhandlerspesifikt produkt?

  Ja. De har et spesifikt forhandlerprogram som inkluderer rabatt avhengig av hvilket servervolum du leier.

 • Hvilke sikkerhetsalternativer er tilgjengelige med Codero?

  De tilbyr Codero Cloud Firewall inkludert i alle sky hosting-pakker som tilbyr økt sikkerhet. De tilbyr også DDoS-forsvar via CloudFlare og har muligheten for administrerte brannmur-tjenester mot en ekstra kostnad.

 • Har Codero et CDN?

  Ja, de tilbyr en CDN-tjeneste gjennom CloudFlare. Dette inkluderer ekstra beskyttelse mot DDoS-angrep i tillegg til økt hastighet på websiden.

 • Hvilke sikkerhetskopieringsalternativer er tilgjengelige med Codero?

  De tilbyr både katastrofegjenoppretting (via EVault) og vanlige sikkerhetskopieringstjenester (via R1Soft eller EVault) for sine dedikerte servere mot et pristillegg.

 • Er det ubegrenset diskplass og båndbredde på Codero-planer?

  Nei. Hver plan har klare grenser for diskplass og båndbredde.

 • Hvor ligger Coderos datacenters?

  De driver tre datacenters: i Phoenix, Dallas, Ashburn, Virginia.

 • Hva slags støtte tilbyr Codero?

  De tilbyr live chat og 24/7 telefonsupport, i tillegg til et kunnskapsgrunnlag, og billettsystem. De har også en Twitter-konto for oppdateringer om tjenestestatusen deres.

 • Hva slags oppetidsgaranti tilbyr Codero?

  De tilbyr en garanti på 100% oppetid. De vil kreditere kontoen din 5% for hvert 30. minutt serveren din er nede. Se Codero SLA for alle vilkår og betingelser.

 • Hvordan kan jeg betale med Codero? Hvordan er faktureringssyklusene?

  Faktureringssyklusene deres fungerer månedlig, og kundene kan betale via større kredittkort, bankoverføring, PayPal eller sjekk.

 • Er det noen standardrabatter tilgjengelig?

  Ja. De kjører regelmessig kampanjer (se hjemmesiden for detaljer) samt rabatter som er tilgjengelige for å betale forskuddsvis måneder i forveien. De har også Codero-prismatch.

 • Hva er Codero-priskampen?

  Priskampen er et løfte fra Codero om å matche enhver konkurrentes pris på det samme produktet og tjenesten. Du trenger bare å laste opp tilbudet eller kontakte kundeservice med pris og spesifikasjoner for å få det.

 • Hvilke applikasjoner kan jeg bruke?

  Codero tilbyr ingen applikasjonsstøtte via et ett-klikk-installasjonsprogram. Imidlertid kan du relativt enkelt installere noe som Softaculous for app-installasjoner med ett klikk med et kontrollpanel for en liten tilleggsavgift.

 • Hvilket kontrollpanel kan jeg bruke med Codero?

  De tilbyr Plesk Kontrollpanel eller RESTful API på skyservere (avhengig av hvilket operativsystem du velger). For sine dedikerte servere kan kundene også velge cPanel.

 • Hvilke programmeringsspråk kan jeg bruke med Codero?

  Fordi de kun tilbyr nettsky og dedikerte servere, kan kundene bruke det programmeringsspråket de ønsker.

 • Hjelper Codero med migrering av nettsteder?

  Nei, de har ikke hjelp til migrering av nettsteder. Imidlertid anbefaler de en migrasjonstjeneste som du kan bruke for en ekstra kostnad.

 • Tilbyr Codero noen verktøy for bygging av nettsteder?

  Nei. Codero tilbyr ikke verktøy for bygging av nettsteder eller annen hjelp for hosting for nybegynnere. De pleier å appellere til de med mer omfattende vertsbehov.

 • Er det et tilknyttet program med Codero?

  Ja det er. De kjører tilknyttet program gjennom Commission Junction og skalerer utbetalingene avhengig av verdien av salget.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me