BoldGrid i 2020: Hva sier BoldGrid-klientanmeldelser?

BoldGrid gjennomgang

BoldGrid gjennomgang


Hva er den enkleste måten å bygge et nettsted ved å bruke WordPress-økosystemet?

Hvis du vil bruke WordPress til å bygge nettstedet ditt, har du mange valg du kan velge mellom. Et av disse alternativene er et verktøy som heter BoldGrid.

Nedenfor, vi ta en titt på funksjonene til denne nettstedsbyggeren, slik at du kan bestemme om det er det riktige verktøyet for dine behov.

Hva er BoldGrid?

BoldGrid hjemmeside som viser frem tjenestene deres.
BoldGrid hjemmeside som viser frem tjenestene deres.

I bunn og grunn er BoldGrid en pakke med WordPress-plugins som er designet for å sømløst integreres med det eksisterende CMS.

Disse plugins fungerer for å gjøre det utrolig enkelt å bygge et vakkert og funksjonelt WordPress-nettsted.

BoldGrid er en nettstedsbygger som er bygget på toppen av WordPress. Det er et dra-og-slipp-verktøy som lar deg komme i gang med så lite bryderi som mulig. Snarere enn å få deg til å starte nettstedet ditt fra bunnen av, BoldGrid tilbyr temaer og forhåndsbygde sider og innhold.

Open-source system

De fleste eksisterende nettstedsbyggere bruker et proprietært rammeverk, så BoldGrid er unik når det gjelder bruk av open source WordPress-økosystemet. Den kombinerer enkel oppretting av nettsteder med kraften i WordPress content management system (CMS).

Kort sagt, BoldGrid tilbyr a unikt utvalg av funksjoner som passer for nybegynnere som virkelig vil at nettstedet deres skal kjøres på WordPress.

Ikke bare er BoldGrid et strålende utgangspunkt for nybegynnere, men for eksisterende utviklere eller bedriftseiere som ønsker å øke effektiviteten.

Hvordan få BoldGrid

Hvordan få BoldGrid

Det er tre viktigste måter å få BoldGrid på.

For det første er BoldGrid en nettstedbygger som er utstyrt med hvilken som helst webhotellplan fra et utvalg antall verter, inkludert A2 Hosting, InMotion Hosting og Web Hosting Hub.

For det andre, hvis webhotellet tilbyr deg tilgang til ett-klikk installasjonsprogram Softaculous eller Plesk-kontrollpanelet med kjøp av webhotell, vil du også ha tilgang til BoldGrid.

Manuell installasjon av BoldGrid

Endelig kan du gjøre det manuelt installere BoldGrid. Du kan laste ned verktøyet og installere det på en hvilken som helst eksisterende webhotell.

Den største ulempen med dette alternativet er at du ikke blir garantert samme støttenivå som de som har mottatt BoldGrid som en del av sine webhotellpakker.

BoldGrid versjoner

BoldGrid-versjoner.
BoldGrid-versjoner.

Det er to versjoner av BoldGrid tilgjengelig: a gratis alternativ og betalt opsjon.

Som du kan forvente er gratisversjonen begrenset i funksjonaliteten (selv om du stort sett får alt du trenger for å bygge nettstedet ditt). Det mest bemerkelsesverdige av disse er at:

 • Du kan bare bygge ett nettsted
 • Du får tilgang til iscenesettingsserveren i bare ett år
 • Sikkerhetskopier av nettstedene dine er ikke like omfattende
 • Nettstedet ditt vil ha noe BoldGrid-merkevarebygging

Betalte versjonsadgang fordeler

I tillegg får du ikke tilgang til funksjoner som skybaserte prøvesider og premium-temaet og blokkerer biblioteker.

Ved å oppgradere til den betalte versjonen, som er en fast pris faktureres årlig, du vil:

 • Kunne støtte et ubegrenset antall nettsteder
 • Få tilgang til iscenesettelse av server så lenge abonnementet ditt er aktivt
 • Få premium sikkerhetskopier
 • Har muligheten til å merke nettstedet ditt
 • Kunne starte skybaserte prøvesider
 • Få tilgang til premium-bibliotekene

Disse tilleggene kan være fordelaktige, selv om de ikke anses som en nødvendighet.

Generelle funksjoner

Generelle funksjoner

Denne byggherren tilbyr deg en rask og enkel måte å bygge og tilpasse ditt WordPress-nettsted.

BoldGrid er fullpakket med mange funksjoner, men det er bygget på en måte som ikke vil overvelde nybegynnere. BoldGrids funksjoner er delt opp i forskjellige plugins, som vi fremhever nedenfor.

Hvis du vil utforske hele pluginvalget, kan du gjøre det på deres hjemmeside.

Dra og slipp tilpasning

De Side- og postredigeringsplugin gir deg en hva-du-ser-er-hva-du-får (WYSIWYG) dra-og-slipp-stilredigerer.

Dette lar deg enkelt utføre designoppgaver og gir deg mye mer kontroll enn den typiske WordPress-redigereren. Her er en liste over 6 ting du kan gjøre som eksempel:

 • Bruk forhåndsbygde oppsett for å raskt lage sider
 • Dra og slipp tekst, kolonner og mer
 • Vis mobilsiden din mens du bygger den
 • Sett skjemaer og gallerier på sidene dine uten en kortkode
 • Gjør bilder og medier lett opp og raskt
 • Bruk egendefinerte funksjonsblokker for raskt å implementere nettstedets funksjonalitet

Dra-og-slipp-redaktører blir stadig mer populære etter behov liten eller ingen utviklingskunnskap for dyktig bruk.

Gratis responsive temaer

Det er flere temakategorier som passer til individuelle forretningsbehov.
Det er flere temakategorier som passer til individuelle forretningsbehov.

For å bygge nettstedet ditt skal du bruke Inspirasjons-plugin. I hovedsak får Inspirations deg WordPress-nettstedopplevelsen. Videre får du tilgang til BoldGrid-maler, temaer og plugins (alt i WordPress-dashbordet).

Når du først kommer i gang, vil du sannsynligvis gå hit for å velge mellom et av mange temaer for å komme i gang med å bygge nettstedet ditt.

Temaene er brutt ned i forskjellige nisjer, sammen med noen mer generelle temaer hvis nettstedet ditt ikke passer inn i noen av de eksisterende kategoriene.

Temaers funksjonalitet

Men langt fra å være bare bein temaer, dette er allerede fullt funksjonelle nettsteder. Temaet du velger vil ha følgende funksjoner:

 • Responsiv, mobiloptimalisert design
 • Ferdiggjort innhold og bilder tilpasset din bransje
 • Automatisk installasjon av nødvendige plugins
 • Innebygde sider og menysett å velge mellom
 • Og mer.

Selv om dette er en flott struktur til å begynne med, kan nettstedet ditt fremdeles gjøre med å skille seg ut. Ikke vær redd for å tilpasse og leke med innstillingene!

Forbygde fargepaletter

Det er også ferdigbygde fargepaletter kan du velge mellom, for å sikre at du ikke har noen forvirrende fargekonflikter. Du kan også la verktøyet foreslå paletter basert på en farge du allerede har valgt.

Til slutt vil du ende opp med et godt nettsted som ser ut som du betalte en profesjonell designer.

Innebygd iscenesettelse

De Iscenesettelse av plugin er veldig kul. I hovedsak lar den deg kjøre to forskjellige versjoner av nettstedet ditt. En er tilgjengelig for verden og en annen som lar deg jobbe med bak kulissene.

Dette lar deg gjøre og teste endringer på nettstedet ditt i en levende innstilling uten å måtte oppdatere nettstedet ditt. Dette lar deg gjøre ting som:

 • Test plugins uten å påvirke ditt live nettsted
 • Forsikre deg om at det ikke er noen plugin- eller temakonflikter
 • Kunne prøve ut tilpasning før du trykker på publiser
 • Og mye mer.

Er det verdt å ha et iscenesatt miljø?

Ja og nei. Dette spørsmålet er helt avhengig av din måte å drive nettstedet ditt på, alternativt utviklerens måter å jobbe på.

Til syvende og sist, hvis du vil være attraktiv og relevant tjene penger på trafikk, vil du være tapt, hvis noe skulle gå galt – så det er verdt å ha et solid testmarked. La oss se på hva faktorer å se på når du tar en beslutning på å ha en iscenesettelsesserver.

Med iscenesettelsesserver Uten iscenesettelsesserver
Plugin-oppdateringer Luksus av å kunne teste og kjøre plugins før du går live. Skulle noen plugins overlappe hverandre, ødelegge eller kollidere, har du et direkte problem å løse.
Innholdsendring Hvis du har råd til en korrekturleser, kan du ha tryggheten til å dekke alle juridiske vinkler med sensitivt innhold. Alt sensitivt innhold publisert uten korrekturleser kan lande deg i et lovlig hull.
Strukturendring Test forskjellige strukturer og design på iscenesettingsserveren Manglende evne til å ta større risiko med design og struktur uten iscenesettelsesmiljø.
Temaendringer Test nye temaer uten å risikere at besøkende ser noe du ikke vil at de skal gjøre. Nye temaer er ofte ikke-kompatible med eksisterende funksjoner eller innhold, slik at besøkende kan bli satt av.
Endring av merkevare Mindre merkevareendringer kan testes og spilles med på iscenesettelse. Selv den minste fargeendring kan skremme en inntektsgivende kunde eller en lojal leser – folk er følsomme.

Ytterligere plugins

Ytterligere plugins

Hvis funksjonene ovenfor ikke er nok, er det flere plugins som lar deg gjøre ting som å lage skjemaer, gallerier og til og med jobbe med SEO.

Her er de ekstra pluginene som er verdt å nevne:

Form Builder

Hvis du trenger å lage rike nettskjemaer, for eksempel påmeldinger / påmelding til adresselister, kontaktskjemaer, donasjonsforespørsler og så videre, BoldGrid integreres med WP Forms. Disse skjemaene kan tilpasses etter din smak.

De legges enkelt til på det eksisterende nettstedet ditt uten å kaste bort designen.

Galleri Skaper

De Image Gallery-plugin lar deg raskt lage elegante gallerier og lysbildefremvisninger. Prosessen er å lage et fotogalleri er enkelt; bare:

 • Velg bildene fra mediebiblioteket
 • Velg hvordan du vil at de skal vises
 • Tilpass utseendet deres

Galleri-plugin-en kan også skaffe profesjonelle reklamebilder, slik at du kan sette inn medier og lage gallerier uten å ha dine egne bilder.

sikkerhetskopier

De Sikkerhetskopi-plugin gjør nøyaktig hva navnet tilsier. Du kan planlegge automatiserte sikkerhetskopier og enkelt migrere / gjenopprette WordPress er noe som går galt.

Merk imidlertid at dette er et område der BoldGrid skiller seg mellom de betalte og gratis versjonene. Brukere av gratisversjonen får færre sikkerhetskopifunksjoner enn de som har betalt.

SEO

De SEO-plugin vil gi deg flere SEO-alternativer når du oppretter bestemte sider på nettstedet ditt, slik at du raskt kan redigere titlene og beskrivelsene dine mens du bygger nettstedet. Denne informasjonen er nyttig for å gi informasjon til robotsøkeprogrammer når de indekserer nettstedet ditt.

E-handel

For de som er interessert i online salg / e-handel, støtter og integrerer BoldGrid godt med WooCommerce (som er en av de mest populære WordPress-plugins for e-handel).

Installere WooCommerce slik at det fungerer i BoldGrid-kontoen din tar bare et par skritt.

Kundeservice

BoldGrid's nylig stilte spørsmål-seksjonen er litt flott samfunnslim.
BoldGrids nylig stilte spørsmål-del er litt flott samfunnslim.

Tatt i betraktning det faktum at mange plugins og verktøy nå har live support tilgjengelig, kommer BoldGrid til kort i denne kategorien.

Selv om nettstedet deres er ressursterkt, slet jeg virkelig med å finne en måte å komme i kontakt med en levende person på, fordi det rett og slett ikke er et alternativ. På den annen side har du etter støtteveier et tilbud:

 1. Feilsøking av DIY
 2. Ticketing System
 3. Kategorisert kunnskapsbase
 4. Nylig stilte spørsmål

Så mye som det hadde vært flott å snakke med noen, fant jeg stort forskjellige materialer i BoldGrids detaljerte online bibliotek med informasjon. De nylig stilte spørsmålene er en flott måte å samhandle med BoldGrid-samfunnet på.

Bør dette være en avtale?

Ikke nødvendigvis. På samme måte som staging-serverdilemmaet vi diskuterte, dette avhenger av teamet ditt og prosjektet.

Har du en pålitelig, kunnskapsrik og viktigst ressurssterk utvikler ved din side? Eller er du en selv? Da spiller BoldGrids støtte sannsynligvis ikke så mye for deg.

Hvis du er en helt nybegynner og er bekymret for at noen må holde hånden din i alle trinn, kan denne støttesatsen være litt treg. Når det er sagt, så er BoldGrid’s enkelhet vil sannsynligvis eliminere et behov for konstant støtte uansett.

Brukervennlighet

I kjernen er WordPress ganske enkel å bruke, men den har fremdeles en læringskurve for de som nettopp kommer i gang på nettet. BoldGrid tar læringskurven ut av å bygge nettstedet ditt og gjør det like enkelt som å velge et tema og dra og slippe til fullførelse.

Hvis du bruker en av deres støttede verter, er installasjonsprosessen ganske enkel. Tilpasning er også veldig enkelt, spesielt siden du starter prosessen med et nesten ferdig nettsted.

Gjør-det-selv-installasjon (DIY)

Hvis du vil bruke BoldGrid, men nettstedet ditt ikke er vert hos en av selskapets leverandører, kan du installere BoldGrid manuelt.

Som alle WordPress-plugins, er manuell installasjon og aktivering av plugin ikke veldig vanskelig.

Den største ulempen med manuell installasjon har ingenting med selve produktet å gjøre, men med den begrensede kundesupporten, vil du få.

Støtte under installasjon

Produktet i seg selv er enkelt å bruke, men du vil ha begrenset benyttelse hvis du ser problemer.

Du vil ikke ha støtte fra webhotellleverandøren din, og BoldGrid-utviklerne tar ikke supportrelaterte forespørsler – den eneste kilde til hjelp er de offisielle dokumentene, stille et spørsmål på et forum levert av BoldGrid, eller informasjon om folkemengdene på internett.

Spørsmål og svar

ofte stilte spørsmål

Er det detaljer som fortsatt avlytter deg? Ta en titt på noen av de vanligste spørsmålene, det kan allerede være et svar som venter på deg.

Hører nettstedet mitt til meg hvis jeg bruker BoldGrid?

Ja det gjør det. BoldGrid er ganske enkelt et verktøy du bruker for å lage noe som er din egen eiendom. De krever ikke eierskap til ditt materiale eller kreasjoner.

Hvor mye må jeg betale?

Denne avhenger av hvem du for øyeblikket er vertskap for og hvilken vertsplan du er på. Noen verter tilbyr BoldGrid som et gratis tillegg, men i andre tilfeller kan det hende du blir pålagt å betale for verktøyet som et personlig tillegg.

Premieplanen er foreløpig priset til $ 60 per år.

Fordeler og ulemper

Med at BoldGrid er et flott verktøy, trenger jeg fremdeles behovet for det fremheve det er generiske styrker og svakheter.

Pros

 • Brukervennlig og intuitiv brukerreise
 • Komfort og tidsbesparende egenskaper
 • Perfekt inngangsverktøy uten kodingskunnskap

Ulemper

 • Begrenset støtte når det gjelder livekontakt med representanter
 • Dyrt premium-pakke

Hvem bør bruke BoldGrid

Hvem bør bruke BoldGrid?

Hvis du er en nybegynner nettstedbygger som vil bruke WordPress som ryggraden for nettstedet ditt, så er BoldGrid et flott alternativ. Det gjør det enkelt å bygge et WordPress-nettsted. Hvis du bruker en av deres støttede verter, er denne gratis byggherren en brainering.

Men hvis du kjenner deg rundt WordPress, vil du kanskje ikke like hvordan dette verktøyet forenkler WordPress.

Likevel BoldGrid forblir et produkt som legger til WordPress. I tillegg til temaene og pluginsene som er utstyrt med WordPress, vil du få BoldGrids ekstra funksjonalitet.

Lukkende tanker

Totalt sett tilbyr BoldGrid et veldig interessant inntrykk av den moderne nettstedbyggeren. De fleste nettstedbyggere mangler virkelig innholdsstyringskraften som WordPress kan tilby, så det er fint å se de to kombinert.

Hvis du allerede er WordPress-bruker eller ønsker å være det, kan dette være en flott måte å komme i gang med e-handel, samtidig som du forenkler byggeprosessen. I tillegg, hvis du er vert for InMotion eller Hosting Hub, er det helt gratis, så det er absolutt verdt å sjekke ut.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map