Atspace i 2020: Hva sier Atspace klientanmeldelser?

Atspace Hosting Introduksjon

Atspace er et vertsfirma som ble grunnlagt i 2003, har base i Tyskland, og har mer enn 800 000 nettsteder og over 120 000 domener under beltet.


Selskapet ble grunnlagt for å tilby gratis hosting, men har utvidet til også å tilby betalte delte hostingplaner, VPS-planer og tilleggstjenester som SSL-sertifikater og domeneregistratjenester. Det er en rekke planer å velge mellom, basert på dine behov.

Planer og fordypninger

Denne webhotellleverandøren tilbyr flere typer hostingplaner (gratis, delt, semi-dedikert og VPS).

Delte vertsplaner

Gratis hosting: Gratis hostingplaner gir en rekke funksjoner uten tilknyttede kostnader. Det er noen begrensninger, og profesjonelle / premium planer vil inneholde flere funksjoner.

På gratis hostingplaner kan du bare ha ett domene, og en spesifikk mengde lagringsplass. Atspace lister opp gratis vertsplaner som tilbyr ubegrenset trafikk, men det er uspesifiserte begrensninger, så når et nettsted blir veldig høyt volum, kan verten anbefale å flytte til en av premiumplanene.

Det er rimelige hostingplaner på dette området, også fra øre per måned som inkluderer tilleggsdomener, flere MySQL-databaser og tilleggsfunksjoner, for eksempel mer enn 1 e-postkonto samt DNS-administrasjon.

Delte vertsplaner: Premium-delte vertsplaner spenner fra grunnleggende planer, proplaner, bedriftshotell og Atspace EasyVPC-plan.
Serviceplaner varierer i pris med tilleggsfunksjoner og fordeler i glidende skala.

Prisgunstige planer har ubegrensede domener og underdomener samt FTP-kontoer. E-postkontoer er ubegrenset fra den grunnleggende premieplanen (bare gratisplanen har en grense på 1 e-postkonto). Alle premiumplaner tilbyr beskyttelse mot spam og virus og en rekke verktøy som webanalyse, kundebehandling og $ 0,00 aktiveringsgebyr.

Semi-dedikerte planer

I tillegg til delt hosting tilbyr Atspace også semi-dedikerte hosting-pakker for de som ønsker enklere styring uten kostnadene forbundet med VPS-hostingplaner. Dette kan være en god ide for et startside som forventer rask vekst.

Planene som tilbys inkluderer start-, pro- og avanserte planer med varierende tilgang og fordeler. Alle alternativene inkluderer sikkerhetskopiering av data, ubegrenset diskplass og dataoverføring, ubegrensede domener og underdomener.

VPS Hosting Plans

Atspace VPS-hostingplaner tilbyr en skalerbar plan på forespørsel, og det høyeste nivået tilbyr XEN True Virtualization-teknologi. Et brukervennlig kontrollpanel, 1-klikk for 50+ skript, full SSH-tilgang, og forhåndskonfigurerte serverbiblioteker er noen av funksjonene.

Atspace selger også domenenavn og en rekke forskjellige SSL-sertifikater og tilbyr forhandlerhotellplaner.

datasentre

Atspace’s Datacenter er i Tyskland og er en del av det paneuropeiske tier 1-fibernettet. Med 24/7 overvåking og dieselgeneratorer utnytter selskapet det siste innen teknologi for å levere 50 gbits over hele verden.

Atspace utnytter Apache på Linux-operativsystemet. Det ser ut til at selskapet ikke viser omfattende informasjon om maskinvare og annen nettverksinfrastrukturinformasjon.

Oversikt over support og kundeservice

Support tilbys, men gratis kontoer får bare begrenset tilgang til support. Premium-kontoer får 24/7 tilgang til support.
Live chat er tilgjengelig for forhåndssalg.
For støtte og tekniske spørsmål brukes et billettsystem. Gratis kontoer har ikke tilgang til billettsystemet, men har tilgang til begrenset dokumentasjon.

Serverovervåking / sikkerhetskopi

Sikkerhetskopiering gjøres som høflighet av premiumplaner. Det samme gjelder sikkerhet.

Billing & Betalingspolitikk

Betalinger aksepteres av PayPal (pluss større kredittkort) og WorldPay. Det er tilbakebetalingspolicyer for pengene, men kundene bør gjøre seg kjent med disse retningslinjene, da det er begrensninger.

Hosting Uptime Garanti

Opptil 99,9% garantert oppetid er garantert på gratis kontoer og 99,99% oppetid er garantert på andre planer. Pengene tilbake-garantier for noen høyere kontoer må gjøres innen fem dager.

Konklusjon

Fordeler med å bruke AtSpace Hosting:

 • Mange planer å velge mellom inkludert lavprishoteller og gratis nettsteder
 • Gratis nettsteder har null annonsering på dem
 • Ingen aktiveringsavgift
 • Etablert selskap
 • Støtte inkludert på alle premiumplaner
 • VPS-planer er skalerbare
 • Zacky installatør tilbudt med varierte skript avhengig av planen din
 • Noen planer tilbyr et gratis domene
 • En rekke rabatter og kampanjer er ofte tilgjengelig som et insentiv for nye kunder

Mulig ulemper

Noen ganger rapporteres det om brudd på nettstedet og dårlig responstid på support.
Selv om det er mange anmeldelser tilgjengelige detaljeringsopplevelser med gratis hosting, har begrensede anmeldelser online om premium-tjenester.

De som vurderer Atspace hosting blir oppfordret til å se nøye på de mange planalternativene som er tilgjengelige for å sikre at du får funksjonene du søker.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map