Izpolnite Vodnik za začetnike o ustvarjanju uspešnega spletnega dnevnika

Razkritje: Vaša podpora pomaga pri vzdrževanju spletnega mesta! Za nekatere storitve, ki jih priporočamo na tej strani, zaslužimo naročnino.


Izbrali ste svojo nišo in kupili svojo domeno in gostovanje, in vaš blog je pripravljen in pripravljen za uporabo. Kliknite “Novo objavo” in zagledate se v prazen beli zaslon pred vami …

Kaj pa zdaj? Kaj naredi neustavljiv naslov objave na spletnem dnevniku? Katere teme so najbolj zanimive objave na spletnem dnevniku in kaj, če vam zmanjka idej za objavo na spletnem dnevniku, potem ko ste mesec dni ali leto napisali isto temo? Od kod drugi blogerji dobijo vse te odlične fotografije in slike ter kaj pomenijo vse te različne licence Creative Commons?

Vrhunski priročnik za bloganje za začetnikeKliknite zgoraj, če si želite ogledati ali prenesti PDF

Pot do uspeha bloganja

Razpoložljivost brezplačne programske opreme za bloganje in sistemov za upravljanje vsebine, kot je WordPress, začenja blog bolj priljubljena kot kdaj koli prej, vsak dan se ustvari na tisoče novih spletnih mest WordPress.

Nekateri začetniki si morda mislijo, da bloganje pomeni zgolj pisanje tega, kar se vam zdi všeč in udarjanje »Objavi«. Čeprav bo to delovalo, če samo zabavate v blogingu, ga ne boste zmanjšali, če želite ustvariti občinstvo in imeti večji namen za svoj blog.

Če vsak dan v spletu objavijo milijone objav na spletnem dnevniku, vašega spletnega dnevnika nihče ne bo prebral, razen če si prizadevate, da bi izstopal iz množice.

Ni vam treba ugibati in eksperimentirati, da bi odkrili, kako pritegniti bralce in povečati svoje občinstvo. Raziskavo smo zbrali za vas in vključili strokovne nasvete in koristne nasvete, kako pritegniti pozornost bralcev in jih prikleniti.

Če niste prepričani, kako oblikovati naslov objave spletnega dnevnika, ki dobiva klike, ima vodnik razdelek s predlogi in primeri, ki jih lahko uporabite pri naslednji objavi. Prav tako je opisano natanko tisto, kar je zanimiva predstavitev vaše objave, in formati in primeri, s katerimi lahko privabite svoje bralce. Nato imamo nasvete, kako bralce obdržati v celotni objavi, tako da ponudite dragocene, specifične informacije, postavljate vprašanja, in izogibanje žargonu.

Motivacija za nadaljevanje tečaja

Tudi mnogi uspešni blogi se ne držijo dolgo. Medtem ko je ustvarjanje novega bloga enostavno, dejanje doslednega vzdrževanja bloga zahteva veliko več dela, kot si večina misli.

Ko ste obtičali v trku ali trpite za pisateljevim blokom, si preberite naš vodnik, da dobite odlične ideje za zanimive teme objave na spletnem dnevniku. Obstaja cel razdelek z nasveti in tehnikami za razmišljanje o temah objav v spletnem dnevniku in ocenah vseh vaših idej.

Naučili vas bomo tudi, kako začeti z vsebinsko vsebino, kar vam lahko pomaga dopolniti ustvarjeno vsebino in vas postavi kot vodilnega v svoji niši ali panogi. Naš vodnik vam bo pokazal, katere vire uporabljati in kako najti najboljšo vsebino, ki bi jo lahko brali za svoje bralce, in kako dodeliti svoje vire.

Ko vaš blog začne rasti, si oglejte razdelke o ustvarjanju stilskega vodnika za svojo blogersko skupino, da boste ostali dosledni in vsem pomagali, da ostanejo na isti strani z uredniškim koledarjem.

Izogibajte se napakam pri dragih bloggingih

Mnogi začetniki bloganja na začetku svoje poti delajo pogoste napake, ki jih bralci lahko stanejo, izgubijo denar in jih celo odprejo do dragih tožb.

Naš vodnik vam bo pomagal, da ne boste izgubili bralcev zaradi običajnih napak pri pisanju spletnega dnevnika, in vam svetoval najboljše brezplačne vire za iskanje vsebine, virov in slik, tako da vam ni treba porabiti niti denarja nad svojim gostovanjem in domeno.

Naš vodič vam ne bo pomagal sestaviti uspešnega spletnega dnevnika, ampak bo tudi pomagal, da se izognete pravnim težavam. Če navajate vir brez pravega pripisovanja ali uporabo slike, ki za vašo uporabo ni zakonsko licencirana, vas lahko tožijo in postanejo draga napaka. Naš vodič vam bo natančno povedal, katera spletna mesta iščejo zakonito dostopne slike, katere licence iskati in kako pripisati svoje vire, da ne boste imeli težav z zakoni.

Bloganje e-knjige znotrajKliknite zgoraj, če si želite ogledati ali prenesti PDF

Vrhunski priročnik za bloganje za začetnike vas bo naučil:

 • Obrtne magnetne naslove, ki dobijo vaše klike.
 • Napišite zanimive kljuke ali privabite pozornost bralcev.
 • Naj bodo vaši bralci očarani s spretnostmi pripovedovanja.
 • Zakonsko negujte vsebino, da bi svojim občinstvom ponudili večjo vrednost.
 • Ustvarite vodnik za slog, da bo vaš blog dosleden.
 • Uredite in polirajte vsako objavo, da odstranite napake pred objavo.
 • Načrtujte skladen uredniški koledar.
 • Raziščite in ocenite verodostojne vire za svoje blogovske objave.
 • Poiščite ustrezne slike in veste, kako jih zakonito uporabljati.

Naučite se, kako sestaviti uspešen blog in se izogniti navadnim in dragim napakam pri spletnem dnevniku s prenosom našega brezplačnega Ultimate Guide to Blogging za začetnike..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map