Beste blogger og nettsteder om Ecuador 2017

Formidling: Din støtte hjelper med å holde nettstedet i gang! Vi tjener et henvisningsgebyr for noen av tjenestene vi anbefaler på denne siden.


Selv om Ecuador kanskje ikke sitter på hodet som et feriemål for mange mennesker, er landet ganske populært blant utvandrere og reisende.

Faktisk har det vært toppdestinasjonen i to år på rad i 2014 og 2015, og har sterk i tredje posisjon som et av de beste landene for å bo og jobbe i utlandet.

Alausi, Ecuador

Ecuador er hjem til et rikt og mangfoldig økosystem som spenner over Andesfjellene, den amazoniske skogen og de vakre Galapagosøyene. Imidlertid har den også sjarmerende kolonibyer. Et slikt sted er Ciudad Mitad del Mundo (verdens midtby). Det ligger like nord for landets hovedstad Quito. Besøk dette stedet, og du kan ha de offisielle skryterettighetene til å stå på den nordlige og den sørlige halvkule samtidig.

Med tanke på populariteten og den rike kulturen, rundet vi opp de beste bloggene og nettstedene om Ecuador. Hvis du tenker på å flytte dit, eller besøke, og selv om du bare vil lære mer om Ecuador, kan du lese videre!

Utvandrere i Argentina

 • Oppdag Ecuador: denne bloggen er en må-lese for alle som ønsker å flytte permanent til Ecuador. På toppen av gjennomgangen av populære turistattraksjoner i Cuenca, har Frank og Angie også en detaljert vanlige spørsmål om byen og dekker noen få andre destinasjoner i Sør-Amerika. Blogginnleggene deres inneholder ofte videoer som gjør en utmerket jobb med å formidle førstehåndsopplevelse om livet i landet.
 • Life in Quito: dekker temaer fra fordeler og ulemper ved å bo i Ecuador, kriminalitetsrater, utvandringssamfunn, økonomi og mye mer. Bloggen gjør en god jobb med å detaljere forskjellene mellom den og USA sammen med å tilby et morsomt og informert perspektiv.
 • Gringos i utlandet: den største engelske bloggen om å bo og reise i Ecuador. Den dekker også alle må-se-steder, informasjon om eiendommer og tips om språkopplæring. Deres fokus er på Cuenca-området.
 • Å bo og pensjonere seg i Ecuador: Mark og Connie har god erfaring når det gjelder å reise, etter å ha flyttet 34 ganger på 40 år. Reiseeventyrene deres stoppet opp da de flyttet til Ecuador hvor de nå bor i Cuenca og deler informasjon om de beste stedene å se og hvordan de kan bosette seg som en ny utvist.
 • Ecuador George: snakker om å flytte til landet, sammen med annen informasjon om å bo i og besøke landet. Hvis du vil ha en dose humor med informasjon om hvordan du flytter til Cuenca, kan du sjekke ut dette nettstedet.
 • Edd Said: Edd er morsom, omsorgsfull og underholdende. Personligheten hans skinner virkelig gjennom blogginnleggene hans, og han gjør en god jobb med å dele nyttig informasjon om å bo i et land der han ikke er plaget av bevegelsessensorteknologi.
 • TravelnLass: en levetid med å reise og bo i fem forskjellige land. Og hun har gjort det solo og på et budsjett i bløt. De siste tre årene har hun bodd i Cuenca, Ecuador. Bloggen hennes er morsom og oppegående. Innleggene hennes er jordnære, og hennes oppgave er å oppmuntre alle og enhver til å følge reisedrømmene sine og gjøre dem til virkelighet.
 • Ecuador Living in Paradise: denne bloggen, forfatter av UK expat Si, dekker informasjon om å flytte og bo i Manabi. Temaene spenner fra hans opplevelser i forskjellige deler av landet, så vel som nyttige tips for å overleve flyttingen og tilpasse seg utvandret liv.
 • Ecuador Adventure: Steve og Stacey bestemte seg for å gjøre det store trekket i 2015, og i fjor begynte de å blogge om det. Bloggen deres beskriver deres jevn overgang til Cuenca sammen med deres perspektiv på hvorfor de tok beslutningen om å flytte. Deres ferske innsikt dekker både fordeler og ulemper ved å bo der.
 • Gringo Tree: dette kan være et av de mest omfattende nettstedene om utvist liv i Ecuador. Nettstedet dekker bevegelses- og oppholdsinformasjon samt anmeldelser og anbefalinger om forskjellige attraksjoner, overnattingssteder og mye mer.
 • Cuenca Highlife: dette nettstedet tilbyr oppdaterte nyheter om livet i Cuenca sammen med en detaljert annonseseksjon for å finne den beste innkvarteringen, transporten, salg av varer og mer.

Mat og Drikke

 • Laylita: Layla er en ecuadoriansk nomad, som for tiden bor i Seattle, men blogger regelmessig om den beste maten landet har å tilby. Du finner mange tradisjonelle oppskrifter med Laylas unike vri. Hjemmesiden hennes er en ekte glede, og du kan bla gjennom oppskriftene etter forskjellige måltidskategorier.
 • Romain Calm and Carrot On: et morsomt navn på en morsom blogg skrevet av Dorothy Delaney. Hun deler sin erfaring med å være nordamerikaner i landet sammen med oppskrifter, bilder og mer.
 • Matlaging på ekvator: foodies vil definitivt glede seg over Damaris ‘oppskrifter som dekker et vell av retter som er urfolk i søramerikansk og ecuadoriansk kultur. Det er unødvendig å si at hvert innlegg blir ledsaget av vannfylte bilder.
 • Cuenca Spiser: Hvis du mangler kulinariske ferdigheter, er dette nettstedet noe for deg. Bloggen inneholder forskjellige restauranter og spisesteder i Cuenca, samt steder hvor du kan dra og oppleve happy hour, ecuadoriansk stil.

Turisme

 • Ecuador Travel: det offisielle nettstedet til turistdepartementet. Dette nettstedet dekker alt du trenger å vite fra steder å besøke, attraksjoner å se og mat du bare må prøve. På toppen av en mengde nyttig informasjon, kan du også lese bloggen deres for å få en enda bedre følelse av landet gjennom deres morsomme skriving og fotografering.
 • Aktiviteter i Ecuador: Hvis du ønsker en grundig oversikt over forskjellige turistaktiviteter i Ecuador, bør dette nettstedet være din første stopp. Du kan bla gjennom aktiviteter og finne mer informasjon om regioner og større byer gjennom kortfattet og rett på sak.
 • Dette er Ecuador: dette nettstedet har et sterkt fokus på visuals og tilbyr en grundig oversikt over landets attraksjoner og avgjørende turistinformasjon som visumkrav, drosjepriser og mer. Du kan til og med finne kart for hvert større sted, i tillegg til en liste over anbefalte hotell og reiseguider.
 • Ecuador Explorer: en pålitelig guide siden 1997, og dette nettstedet oppdateres daglig med ny informasjon om steder å besøke, ting å se og annen reiseinformasjon, inkludert ting å gjøre før du flytter til Ecuador. Det er en av nettstedene som må besøkes for alle som planlegger å besøke eller flytte til landet.
 • Din flukt til Ecuador: inneholder informasjon om flytting og pensjonering i landet sammen med anmeldelser av det beste av det beste. Fra 5-stjerners resorts til mat i verdensklasse og de beste turoperatørene, dekker denne bloggen alt.
 • Ecuador Tours: ikke gå glipp av dette nettstedet hvis du vil finne informasjon om de beste turene i Ecuador, samt nyttig reiseinformasjon. Bloggen deres inneholder noen av de mest kjente attraksjonene og festlighetene i landet, og gir hvem som helst en dyp innsikt i alt Ecuador har å tilby.
 • Prefetching Self: Hvis du ikke kan få nok av Ecuadors naturlige skjønnhet, kan du besøke Michaels blogg. Han poster om sine eventyr sammen med et interessant perspektiv på hverdagen. Alt dette kompletteres med mange bilder som får deg til å ønske å pakke koffertene og bestille en flyreise umiddelbart.
 • Janis og Gary’s Excellent Adventures: Janis og Gary bor i Ecuador, og hver måned tar de en uke fri for å utforske alt dette landet har å tilby. Gjennom sine informative videoer tilbyr de rikelig med informasjon for alle som ønsker å lære mer om livet i landet.

Diverse

 • Ikke din gjennomsnittlige amerikaner: dekker alle regioner i Ecuador. Hvert av innleggene hennes er ledsaget av vakre bilder av naturen, slik at alle som er interessert i dyrelivet i regionen ikke vil bli skuffet. Du finner også oppskrifter og guider til kjente turistattraksjoner, som ofte deler historisk informasjon også.
 • Andy in The Andes: tilbyr et unikt perspektiv på livet i Ecuador. Det gir glimt inn i de ikke så glamorøse delene og måtene hun tilpasset seg til en helt annen kultur og livsstil.
 • Ecuador Times: Hvis du vil holde deg oppdatert om de siste hendelsene i Ecuador, er dette din go-to side. Å dekke alt fra politikk til kultur til idrett.

Vil Ecuador være din neste destinasjon?

Selv om Ecuador kanskje ikke er ditt første valg for et reiseeventyr, er det ingen tvil om at dette lille landet skjuler mange vakre attraksjoner så vel som en rik kultur. Ta en tur gjennom Ecuador og fordyp deg i dets skjønnhet ved å bla gjennom nettstedene på listen vår. Hvem vet, kan du finne at Ecuador er alt du noen gang har drømt om.

Gjør kuttet?

Hvis du er med på listen, kan du fortelle verden med følgende merket. Bare kopier innebygd koden til høyre og lim inn i HTML-koden.

Integrer kode:

Toppbilde beskåret fra kirkegården Alausí, Ecuador av Dogymho. Lisensiert under CC BY 2.0.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me